- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 83
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #216.541
Aynen buyuk supriz olduMucize bebek gelmiş sürpriz yapmış ne güzel sağlıkla ilerlesin inşallah canım benim
Ayyy yine mi kaçtı bu deli kız, kocaya everilmek istiyor herhaldeUlasir canim tasmasinda numaramiz var ama iyi birine denk gelirse ararlar
Canım çok tebrik sağlıkla gelsin inş
Cok tesekkur ederim canimAyyy yine mi kaçtı bu deli kız, kocaya everilmek istiyor herhalde
Cilgin cocuk valla bizi üzüyor boyle, neyseki 3. Gunde geri geldiAyyy yine mi kaçtı bu deli kız, kocaya everilmek istiyor herhalde
Sağol kuzum benimCok tesekkur ederim canimsenide tebrik ederim saglikla gelsin kuzun
Ooo geri geldi mi bile? Valla pamuksunun hayatı benimkinden daha hareketli aşkoşumCilgin cocuk valla bizi üzüyor boyle, neyseki 3. Gunde geri geldisen nasilsin askos beybim nasil
merhaba degerleriniz duzeldimi acaba benimde glikoz 112 homa ir 2.05 trigliserid 320 cikmis hba1c 6.4 cikmis diyetisyene yonlerdirdi diyet listesi verdi bir bucuk ay sonra kontrol var korkuyorum bende duzelmez diyeSonuçlarının bazıları çıkmış TSH 1,23
T3: 3.45
T4:1,22
Amma velakin glikoz 116 açlık, trigliserid 142 bunlarda normal seviyelerde homa ir 11 çıkmışbakalım daha antikorlar çıkmamış birde crp çok yüksek cikmis
Uzun bir aradan sonra maç izledim
O maçı bende izledmUzun bir aradan sonra maç izledim
Sen napiyorsun??
Hep heves etmiştim baluş bu zamana kadar
hiç bişey değişmemişTunaydin
Devam bildiğin gibi, bebisini yirim ama ya hüüSağol kuzum benim
Ooo geri geldi mi bile? Valla pamuksunun hayatı benimkinden daha hareketli aşkoşum
Ben iyiyim nasıl olim, bugün aslında kalp atışı randevum vardı ama dün akşam bir kere kahverengi akıntım geldi tabi korktum hemen acile gittim, dün gece kalp atışını gördük ve de duydukduygular şelale doktor haftasıyla da uyumlu bir bebek dedi, ben de artık bir şey olacak korkusuyla yaşamamaya karar verdiğimden takvimi de yapıştırdım hep heves etmişimdir hamilelik takvimine de. Şimdilik bebişim iyi galiba aşkoşum yaaa. Sen nasılsın iyi misin derslere devam mı?
Gunaydingünaydın kızlar
Degismedihiç bişey değişmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?