• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol kuzum benim 🤗

Ooo geri geldi mi bile? Valla pamuksunun hayatı benimkinden daha hareketli aşkoşum 🤔
Ben iyiyim nasıl olim, bugün aslında kalp atışı randevum vardı ama dün akşam bir kere kahverengi akıntım geldi tabi korktum hemen acile gittim, dün gece kalp atışını gördük ve de duyduk 🥺 duygular şelale 🥺 doktor haftasıyla da uyumlu bir bebek dedi, ben de artık bir şey olacak korkusuyla yaşamamaya karar verdiğimden takvimi de yapıştırdım 🙈 hep heves etmişimdir hamilelik takvimine de. Şimdilik bebişim iyi galiba aşkoşum yaaa. Sen nasılsın iyi misin derslere devam mı?
Çok şükür katrem Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ❤️ Çok yorma kendini.kendine iyi bak

Hemsirecik Hemsirecik ayy inşallah ailelere yakın yer çıkar❤️
Paresilaaa Paresilaaa sen nasılsın kuzum denk gelemiyoruz hiç seninle
dayler dayler dayler dayler nerde yahu?
Katre_g Katre_g yerim takvimini❤️
anonimbirbayan anonimbirbayan kan sonucun çıktı mı❤️
Nurzfr Nurzfr neşen özlendi🥺

Ve

N Neal tüm kalbimiz, dualarımız sizinle❤️
Simdi aldim sonucu canim ilkini doktor yanlis soylemis ilk deger 7nisan (battan 2gun once) 24.4 12nisan (battan 3gun sonra) 245. Bence iyi artis ama bilemiyorum tabi asistan doktora sorucak eger artis iyi degilse haber vericek.

SAT’tan hesaplamistim ben ozaman nerdeyse 6haftalik oluyorum ama yumurtlamam 25martta oldugu icin o gunden hesaplayinca 4+6 oluyor ve deger gayet normal oluyor 🙄

Son düzenleme:
Simdi aldim sonucu canim ilkini doktor yanlis soylemis ilk deger 7nisan (battan 2gun once) 24.4 12nisan (battan 3gun sonra) 245. Bence iyi artis ama bilemiyorum tabi asistan doktora sorucak eger artis iyi degilse haber vericek.

SAT’tan hesaplamistim ben ozaman nerdeyse 6haftalik oluyorum ama yumurtlamam 25martta oldugu icin o gunden hesaplayinca 4+6 oluyor ve deger gayet normal oluyor 🙄
Bence de iyi artmış sağlıcakla gelsin minik ❤️ Sata göre hesaplanıyor 4+6 kadar olsa bile ilerde o haftalar kapanıyor 😘

İş yerinde çok yoğunum canım... Pacamdan iş akıyor resmen yetişemiyorum. Sen nasılsın iyi misin

Ah kolay gelsin canısı🥲 ben de iyiyim çok şükür aynı 🤷🏼‍♀️

Syy güzel artmış bence de maşallah❤️ Şu hesaplamalardan hiç anlamıyorum 😂
Buralardayim cnm ama yogunlugum var cok gelemiyorum. Napiyosun 🥰🥰

Ahh beybi nasıll❤️ Ben iyiyim çok şükür❤️

Back