- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #216.581
Bana Diyor Nau Nau
cok özledim beeeeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler kuzumhayırlı olsun kuzum
geldinmi tatilden beybisi
YeaaaBana Diyor Nau Nau cok özledim beeeeee
Ben de özledimBana Diyor Nau Nau cok özledim beeeeee
Naber deli kızYeaaa
Ben de özledim
İhmal ettim burayı
Napim. Tüm gün evde sıkıntıdan patlıyorum. Senden naberNaber deli kız
bebekli olup sıkıntıdan patlamak nasıl bişidir yahu vakit kalıomu sıkılcakNapim. Tüm gün evde sıkıntıdan patlıyorum. Senden naber
O da doğrubebekli olup sıkıntıdan patlamak nasıl bişidir yahu vakit kalıomu sıkılcak
Döndüm kuzumhayırlı olsun kuzum
geldinmi tatilden beybisi
İş yerinde çok yoğunum canım... Pacamdan iş akıyor resmen yetişemiyorum. Sen nasılsın iyi misinHemsirecik ayy inşallah ailelere yakın yer çıkar
Paresilaaa sen nasılsın kuzum denk gelemiyoruz hiç seninle
dayler dayler nerde yahu?
Katre_g yerim takvimini
anonimbirbayan kan sonucun çıktı mı
Nurzfr neşen özlendi
Ve
N Neal tüm kalbimiz, dualarımız sizinle
Çok şükür katrem Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Çok yorma kendini.kendine iyi bakSağol kuzum benim
Ooo geri geldi mi bile? Valla pamuksunun hayatı benimkinden daha hareketli aşkoşum
Ben iyiyim nasıl olim, bugün aslında kalp atışı randevum vardı ama dün akşam bir kere kahverengi akıntım geldi tabi korktum hemen acile gittim, dün gece kalp atışını gördük ve de duyduk duygular şelale doktor haftasıyla da uyumlu bir bebek dedi, ben de artık bir şey olacak korkusuyla yaşamamaya karar verdiğimden takvimi de yapıştırdım hep heves etmişimdir hamilelik takvimine de. Şimdilik bebişim iyi galiba aşkoşum yaaa. Sen nasılsın iyi misin derslere devam mı?
Simdi aldim sonucu canim ilkini doktor yanlis soylemis ilk deger 7nisan (battan 2gun once) 24.4 12nisan (battan 3gun sonra) 245. Bence iyi artis ama bilemiyorum tabi asistan doktora sorucak eger artis iyi degilse haber vericek.Hemsirecik ayy inşallah ailelere yakın yer çıkar
Katre_g yerim takvimini
Nurzfr neşen özlendi
Ve
Buralardayim cnm ama yogunlugum var cok gelemiyorum. NapiyosunHemsirecik ayy inşallah ailelere yakın yer çıkar
Katre_g yerim takvimini
Nurzfr neşen özlendi
Ve
Bence de iyi artmış sağlıcakla gelsin minik Sata göre hesaplanıyor 4+6 kadar olsa bile ilerde o haftalar kapanıyorSimdi aldim sonucu canim ilkini doktor yanlis soylemis ilk deger 7nisan (battan 2gun once) 24.4 12nisan (battan 3gun sonra) 245. Bence iyi artis ama bilemiyorum tabi asistan doktora sorucak eger artis iyi degilse haber vericek.
SAT’tan hesaplamistim ben ozaman nerdeyse 6haftalik oluyorum ama yumurtlamam 25martta oldugu icin o gunden hesaplayinca 4+6 oluyor ve deger gayet normal oluyor
Bence de iyi artmış sağlıcakla gelsin minik Sata göre hesaplanıyor 4+6 kadar olsa bile ilerde o haftalar kapanıyor
İş yerinde çok yoğunum canım... Pacamdan iş akıyor resmen yetişemiyorum. Sen nasılsın iyi misin
Simdi aldim sonucu canim ilkini doktor yanlis soylemis ilk deger 7nisan (battan 2gun once) 24.4 12nisan (battan 3gun sonra) 245. Bence iyi artis ama bilemiyorum tabi asistan doktora sorucak eger artis iyi degilse haber vericek.
SAT’tan hesaplamistim ben ozaman nerdeyse 6haftalik oluyorum ama yumurtlamam 25martta oldugu icin o gunden hesaplayinca 4+6 oluyor ve deger gayet normal oluyor
Buralardayim cnm ama yogunlugum var cok gelemiyorum. Napiyosun
Amann benimde kafam karisiyorAh kolay gelsin canısı ben de iyiyim çok şükür aynı
Syy güzel artmış bence de maşallah Şu hesaplamalardan hiç anlamıyorum
Ahh beybi nasıll Ben iyiyim çok şükür
uykum var uykususuzmDöndüm kuzum
Sen napıyosun nasılsıın
Çok şükür cnm buyuyo sipaletti, 5aylik oldu bileAh kolay gelsin canısı ben de iyiyim çok şükür aynı
Syy güzel artmış bence de maşallah Şu hesaplamalardan hiç anlamıyorum
Ahh beybi nasıll Ben iyiyim çok şükür