• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok tesekkur ederim canim ❤️😍 senide tebrik ederim saglikla gelsin kuzun 😍
Sağol kuzum benim 🤗
Cilgin cocuk valla bizi üzüyor boyle, neyseki 3. Gunde geri geldi🥲 sen nasilsin askos beybim nasil
Ooo geri geldi mi bile? Valla pamuksunun hayatı benimkinden daha hareketli aşkoşum 🤔
Ben iyiyim nasıl olim, bugün aslında kalp atışı randevum vardı ama dün akşam bir kere kahverengi akıntım geldi tabi korktum hemen acile gittim, dün gece kalp atışını gördük ve de duyduk 🥺 duygular şelale 🥺 doktor haftasıyla da uyumlu bir bebek dedi, ben de artık bir şey olacak korkusuyla yaşamamaya karar verdiğimden takvimi de yapıştırdım 🙈 hep heves etmişimdir hamilelik takvimine de. Şimdilik bebişim iyi galiba aşkoşum yaaa. Sen nasılsın iyi misin derslere devam mı?

Sonuçlarının bazıları çıkmış TSH 1,23
T3: 3.45
T4:1,22

Amma velakin glikoz 116 açlık, trigliserid 142 bunlarda normal seviyelerde homa ir 11 çıkmış 😣😣😣😣 bakalım daha antikorlar çıkmamış birde crp çok yüksek cikmis
merhaba degerleriniz duzeldimi acaba benimde glikoz 112 homa ir 2.05 trigliserid 320 cikmis hba1c 6.4 cikmis diyetisyene yonlerdirdi diyet listesi verdi bir bucuk ay sonra kontrol var korkuyorum bende duzelmez diye

Sağol kuzum benim 🤗

Ooo geri geldi mi bile? Valla pamuksunun hayatı benimkinden daha hareketli aşkoşum 🤔
Ben iyiyim nasıl olim, bugün aslında kalp atışı randevum vardı ama dün akşam bir kere kahverengi akıntım geldi tabi korktum hemen acile gittim, dün gece kalp atışını gördük ve de duyduk 🥺 duygular şelale 🥺 doktor haftasıyla da uyumlu bir bebek dedi, ben de artık bir şey olacak korkusuyla yaşamamaya karar verdiğimden takvimi de yapıştırdım 🙈 hep heves etmişimdir hamilelik takvimine de. Şimdilik bebişim iyi galiba aşkoşum yaaa. Sen nasılsın iyi misin derslere devam mı?
Devam bildiğin gibi, bebisini yirim ama ya hüü🥲🥲🥲

Back