• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl oldum karnim agriyo neoss, sen nasilsin beybim nasil
Durmak yok, yola devam. Gittin mi doktora üçüncü ay için? O karın ağrısı da pek bir şey. Benim lisede çok acayip ağrılı olurdu. Sonra yıllar içinde bayağı azaldı o, kanamam da azaldı beraberinde

Biz iyi olmaya çalışıyoruz. Gazlar mazlar. Bir de annemle kavgalaşıp duruyoruz aynı evde farklı kafalar. Allah başka dert vermesin
Kız kitap topiğine bile girmiyorum pek, uzağım bu ara

Ne güzelmiş bu sahne ya. İzlememiştim bu filmi. Hala listemde duruyor okunmayı bekleyen kitaplarım gibi. Sen niye terk-i diyar eyledin, hayırdır?
N Neal devamını üzerine alınma ahzkxköflflfv
İnanır mısın alındım ahjsjdks
Bir de gözümün içine baka baka konuşuyor. Bir de direkt bana yazılsa bu kadar olurmuş tiradı. Pes 🤣👏

Vays! Bundan bizim neden haberimiz yok? Ne ettiniz, gidiyor musunuz yarın?

Benim tüpçünün karşısı da sıra sıra eczane. Orada da tüp ilaçları var. İsimlerini yazam internetten numaralarını bulur ararsın. Ben kriz yokken bile Prolutex'i zor buluyordum mesela

Biz burada bostan korkuluğu muyuz? Tööbeee

Miss Bride Miss Bride
@Hemsirecik
Black Light Black Light
@Balkiz94
@Saron
Alo alo alo ses deneme birki nöörüyonuz?
Heee ani oldu valla. Akşam 5 gibi Ataşehir de bir eczanenin deposunda bulabildim. Anam ağladı sigortanın yazacağı ilaç ünitesini hesplarken. Eczacı sipariş verdi yarın gelir dedi bakalım inş yalan olmaz. Şu an var ya hastalar bana gelsin ben yazarım ilaçlarını, ayarlarım dozunu ünitesini falan öyle diyim 🤣
Doğum yaptığım gün boşandılar. Mahkemeden çıkıp hasteneye geldiler. Aman 😂😂
Büyük anne babaların ayrılması tuhaf geliyor, sanki artık onlar hiç ayrılmazmış gibi 🥺
Regl oldum karnim agriyo neoss, sen nasilsin beybim nasil
Geçmiş olsun 🙄

Heee ani oldu valla. Akşam 5 gibi Ataşehir de bir eczanenin deposunda bulabildim. Anam ağladı sigortanın yazacağı ilaç ünitesini hesplarken. Eczacı sipariş verdi yarın gelir dedi bakalım inş yalan olmaz. Şu an var ya hastalar bana gelsin ben yazarım ilaçlarını, ayarlarım dozunu ünitesini falan öyle diyim 🤣
Depodan getiriyorlar ya olmasa yok derlerdi sanırım. Yine de olmazsa haberleşelim. Buradaki eczanelere de sorarız. Of öyle oluyor ya insan hızla uzmanlaşıyor bu işin içine girince

Doğum yaptığım gün boşandılar. Mahkemeden çıkıp hasteneye geldiler. Aman 😂😂
Şaka gibi başka gün bulamadılar sanırım 😅 şimdi mutlular mı peki?
Siz ciddi misiniz ya :/ Bride ben seninkiler düzeldi sanıyordum en son arayı bulmuş gibiydiniz. E nasıl kalıyorsunuz şimdi? Aynı binada olan evde annen mi kaldı baban mı? Annen yardıma geliyor mu?
bizim ciddi annem kararlı.çok bile dayandı. anneannem dedem karşılar..ortalık karışık bakalım.. 🤷🏻‍♀️

Şaka gibi başka gün bulamadılar sanırım 😅 şimdi mutlular mı peki?

bizim ciddi annem kararlı.çok bile dayandı. anneannem dedem karşılar..ortalık karışık bakalım.. 🤷🏻‍♀️
Hay Allah ya kötü olmuş. Haklarında hayırlısı olur inşallah. Zor böyle de tabii ya. Ne yaşadıklarını onlardan iyi kimse bilemez ama anneanneyle dede de kendilerince haklı 🙁

Hay Allah ya kötü olmuş. Haklarında hayırlısı olur inşallah. Zor böyle de tabii ya. Ne yaşadıklarını onlardan iyi kimse bilemez ama anneanneyle dede de kendilerince haklı 🙁
Sağol canım :) Yok ya iyi olcak keşke daha önce boşansalardı.birliktelerken zor.keşke bizi de huzurlu ortamda büyütselerdi.anneannem ve dedem zerre haklı değil.zorla güzellik oldurmaya çalışıyor yıllarca olmamış şimdi de olmaz.boşanmış olmak kadın başına tek olmak kötü bir şey sanıyorlar oysa kardeşim de var

Ne güzelmiş bu sahne ya. İzlememiştim bu filmi. Hala listemde duruyor okunmayı bekleyen kitaplarım gibi. Sen niye terk-i diyar eyledin, hayırdır?

İnanır mısın alındım ahjsjdks
Bir de gözümün içine baka baka konuşuyor. Bir de direkt bana yazılsa bu kadar olurmuş tiradı. Pes 🤣👏
Valla bilmiyorum aklıma gelmiyor unutuyorum burayı, bazen gelirler böyle.

Dedim ben kesin üzerine alınır diye ajdjd

Siz ciddi misiniz ya :/ Bride ben seninkiler düzeldi sanıyordum en son arayı bulmuş gibiydiniz. E nasıl kalıyorsunuz şimdi? Aynı binada olan evde annen mi kaldı baban mı? Annen yardıma geliyor mu?
İkisi birlikte kalıyo biri üst katta biri alt katta. Tekrar evlenebilirlermiş, çok iyi anlaşıyolarmışmış. Ne haliniz varsa görün dedim. Annemden yardım istemiyorum, kendi havasında o.
DusunceBulutu DusunceBulutu

Büyük anne babaların ayrılması tuhaf geliyor, sanki artık onlar hiç ayrılmazmış gibi 🥺

Geçmiş olsun 🙄
15 yıldır ayrılcaz diyolardı, daha doğrusu annem diyodu, ayrıldı şimdi de babamla tekrar evlenmeye kalkıyo ne bilim yaa

Sağol canım :) Yok ya iyi olcak keşke daha önce boşansalardı.birliktelerken zor.keşke bizi de huzurlu ortamda büyütselerdi.anneannem ve dedem zerre haklı değil.zorla güzellik oldurmaya çalışıyor yıllarca olmamış şimdi de olmaz.boşanmış olmak kadın başına tek olmak kötü bir şey sanıyorlar oysa kardeşim de var
O zaman hayırlısı ya. Olmayanı da çok zorlamamak lazım daha çok huzursuzluk sebebi
Valla bilmiyorum aklıma gelmiyor unutuyorum burayı, bazen gelirler böyle.

Dedim ben kesin üzerine alınır diye ajdjd
Gittiklerinde gel bari 😁
Ahahshs üstüme alındım da alınganlık şeklinde alınmadım 🤣
İkisi birlikte kalıyo biri üst katta biri alt katta. Tekrar evlenebilirlermiş, çok iyi anlaşıyolarmışmış. Ne haliniz varsa görün dedim. Annemden yardım istemiyorum, kendi havasında o.
Tövbeler olsun. Garezleri sana mıymış hamileliğin onların arasındaki savaşla uğraşmakla geçti sanki başka derdin yok gibi. Yeniden evlenmek için miymiş hepsi 😳

Sizinkiler çok farklı bir kafadaymış tıpkı Sinan akçılın aynı kişiyle tekrar tekrar evlenmesi gibi 😅
annen de olsa el gibi olabiliyor Allah kimsenin eline düşürmesin boşver
O zaman hayırlısı ya. Olmayanı da çok zorlamamak lazım daha çok huzursuzluk sebebi

Gittiklerinde gel bari 😁
Ahahshs üstüme alındım da alınganlık şeklinde alınmadım 🤣

Tövbeler olsun. Garezleri sana mıymış hamileliğin onların arasındaki savaşla uğraşmakla geçti sanki başka derdin yok gibi. Yeniden evlenmek için miymiş hepsi 😳
kesinlikle 👏🏻

Ben de aynılarını söyledim valla.
Ben anneme iki kez ihtiyaç duydum, iki kez yalvar yakar oldum, biri hamileliğimde, biri de çocuktan sonraydı.
İkisinde de bile isteye yardım etmedi, elinde olduğu halde umursamadı. Allah üçüncü bir sefer eline düşürmesin beni.
İçten içe affedemiyorum hiç, artık yardım da istemiyorum, ne zaman sevmek isterse sevsin ama bırakmıyorum, kucağına almasına bile tahammül edemiyorum hemen geri alıyorum çocuğu.
Kış boyu evden de çıkmadım, çıkarsam, mecbur kalırsam ya kardeşim bakıyo, ya da şartları zorlayıp çocukla çıkıyorum.
DusunceBulutu DusunceBulutu N Neal

Ben anneme iki kez ihtiyaç duydum, iki kez yalvar yakar oldum, biri hamileliğimde, biri de çocuktan sonraydı.
İkisinde de bile isteye yardım etmedi, elinde olduğu halde umursamadı. Allah üçüncü bir sefer eline düşürmesin beni.
İçten içe affedemiyorum hiç, artık yardım da istemiyorum, ne zaman sevmek isterse sevsin ama bırakmıyorum, kucağına almasına bile tahammül edemiyorum hemen geri alıyorum çocuğu.
Kış boyu evden de çıkmadım, çıkarsam, mecbur kalırsam ya kardeşim bakıyo, ya da şartları zorlayıp çocukla çıkıyorum.
Amin. Allah hiçbir koşulda kimseyi kimsenin eline düşürmesin gerçekten. Kendi öz annemle papaz oldum ben de bu süreçte ki benimki hayatını komple çocuklarına adamış bir kadın. Artık yaştan mı, gücü mü yetmiyor, ben mi çok zorluyorum bilmiyorum da sağ olsun yine her şeyime koşuyor ama böyle bir gönülsüz gibi ve birkaç kez sinir anında hoş olmayan şeyler de söyledi. Bana o bile ne biçim koydu. Yaza hem Aselkız büyümüş olur hem sen tek başına daha rahat hareket edersin monttu, bottu, pusetti, tulumdu, yağmurdu derdi olmayacağı için. O zaman ne işin varsa kendin halledersin hem de yürüyüşe çıkarsınız kızınla 😍

Ne kadar merhametsiz sanki kızı değilsin.seni o kadar iyi anlıyorum ki küs olmasan da içine oturuyor ve içten içe aklına geldikçe soğuyorsun.yardım istememen güzel boşver.. el de,psikolojisi bozuk de geç.
benim hastanede refakatçimdi wcdeki boşalmış idrar torbamı hemşire ona at demesine rağmen bana attırdı.nasıl beni yabancı görüyorsa tiksiniyor.tuvalette yere düşürdüm ona söyleyeceğime dikişli halimle yere çömdüm alıp attım yeri de kağıt havluyla sildim.düşün o dikiş tazeyken nasıl yakıyor..buraya geçen yakın zamanda geldiğinde de buraya yemek yapmaya sana bakmaya gelmedim dedi.ondan ben değil,annesi yemek yapmasını istemişti.çocukla yetişemiyordum öyle diyince tuvalete gidip ağladım hbir şey olmamış gibi devam ettim.torununu göremiyor diye bol bol sevdirdim görüntülü konuşturuyorum.hala da derdini dinleyip onu herkese karşı savunuyorum.anne olunca daha bir vicdanlı oldum psikolojisi bozuk çok çekti ondan böyle diye kendimi avutuyorum.belki de uzaktayız diye böyleyimdir.inşallah evlatlarımıza böyle bir anne olmayız..

Bebeğiiimmm sen iste heryerdeyimmm❤️❤️
yoksunuz
tek takılıorum cukom buralarda :(

Vays! Bundan bizim neden haberimiz yok? Ne ettiniz, gidiyor musunuz yarın?

Benim tüpçünün karşısı da sıra sıra eczane. Orada da tüp ilaçları var. İsimlerini yazam internetten numaralarını bulur ararsın. Ben kriz yokken bile Prolutex'i zor buluyordum mesela

Biz burada bostan korkuluğu muyuz? Tööbeee

Miss Bride Miss Bride
@Hemsirecik
Black Light Black Light
@Balkiz94
@Saron
Alo alo alo ses deneme birki nöörüyonuz?
sende yoksun 2 günüdrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dayler dayler dayler dayler zaten hiç yk :D

Anne gibi anne ❤️ Bizimkiler de boşanacaklar galiba bakalım 😅 Miss Bride Miss Bride aklıma geldi 🙈 sizin son durum ne
kuzum neden ? :(

Back