• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim kuzu, evde birbirimize takık şekildeyiz işte. Laflar söylendi kavgada öyle kaldı. Greve girdim çamaşır yıkamıyorum 🤣

İnş hallolur beybi kardeşinin işi bize de haber ver 🙏🏻
Katre_g Katre_g bir anlık sinirle yanlış kararlar vermediniz dimiiiğğ? Regl bekliyosun ve tedaviye başlayacaksın dimiğğğ?
Valla programa göre bugün regl günüm, daha gelmedi ama. Ben tükürdüğümü yalamak istemiyorum ama kararsızım da malum benim rezervler de eriyor. O gün kavgada söylenenler söylendi işte sonra tekrar konuşmadık 🙄 sen naptın sende durumlar nasıl?
İyi ki sizlerde varsınız 🥰
Çok giremiyorum işler çok yoğun hatta bir tane hakimim WhatsApptan grup kurdu haftasonu bile iş diyor 🤦🏻🤦🏻 cevap vermeyince arıyor gelmedi mi mesajim diye o derece iş kolik ama hepiniz aklımdasıniz hepinize ayrı ayrı dua ediyorum her yattigim da bebisi olanlar sağlıkla büyütsün 🤲🏻 olmayanlara da hayırlısıyla sağlıkla evlat versin diye🤲🏻🤲🏻
Kuzuuuummm sen de iyi ki varsın, hep iyi ol her şey düzelir inş zamanla 💜

İliğini kurutmadan bırakmayacak mı bunlar seni

Onun kocası da erkek olduğu için klasik bozuk y kromozomu vakası. Kavgalaşmışlar, deli kız "Tüp yapmayacağım" diyor o yüzden. Bunların bozuk olmayanı yok ki
Aynen neailin dediği gibi bozuk kromozom hepsi 😒 anası babasının yanında bana atarlanıyor durduk yere, ben aynı şekilde tepki verince evde kıyametleri koparıyor beni aileme rezil ediyorsun diye 🤷🏼‍♀️
He ya sinir krizi geçirince biraz rahat bıraktılar ama işte bu rahat bırakılmış halim düşün.
Aman aman bu erkeklere de rahat batıyor he.
Kavganın boyutunu bilmiyorum ama Katre_g Katre_g pire için yorgan yakma sakın. Akillaniyorlar da biraz geç akillaniyorlar
Kararsızım kuzu yaaa başımızda zaten bin tane uğraştığımız şey yokmuş gibi bir de kocalarla ayrı uğraşıyoruz 🤷🏼‍♀️ hakketen sizin tedavi işi ne oldu, konuşamadık bayağıdır?

İyiyim kuzu, evde birbirimize takık şekildeyiz işte. Laflar söylendi kavgada öyle kaldı. Greve girdim çamaşır yıkamıyorum 🤣

Valla programa göre bugün regl günüm, daha gelmedi ama. Ben tükürdüğümü yalamak istemiyorum ama kararsızım da malum benim rezervler de eriyor. O gün kavgada söylenenler söylendi işte sonra tekrar konuşmadık 🙄 sen naptın sende durumlar nasıl?

Aynen neailin dediği gibi bozuk kromozom hepsi 😒 anası babasının yanında bana atarlanıyor durduk yere, ben aynı şekilde tepki verince evde kıyametleri koparıyor beni aileme rezil ediyorsun diye 🤷🏼‍♀️

Kararsızım kuzu yaaa başımızda zaten bin tane uğraştığımız şey yokmuş gibi bir de kocalarla ayrı uğraşıyoruz 🤷🏼‍♀️ hakketen sizin tedavi işi ne oldu, konuşamadık bayağıdır?
yemekte yapma kız ütüde yapma temizlikte yapma
bırak kendi yapsın :D

yemekte yapma kız ütüde yapma temizlikte yapma
bırak kendi yapsın :KK70:
Genelini bıraktım zaten. Çamaşır can alıcı noktası çünkü hiç beceremiyor 🤣 1 haftaya giyecek bir şeyi kalmayınca görürüm ben onu 🤣 bir de sürahi ve sabun doldurmuyorum özellikle. Kıl oluyorum ya suyu içiyor sürahi boşalıyor sonra doldurmuyor, sanki onun hizmetçisi var. Bitmiş işte doldursana içince. Hayır çalışmayan bir kadın olsam hadi neyse dicem, ben de çalışıyorum yani 🤷🏼‍♀️ geçen tuvaletin çöpünü boşaltmadım inadına, sağolsun o da boşaltmıyor, çözüm olarak çöpleri klozete atmaya başlamış 😂 mantığa bak çöp poşetini yenilemektense çöpü klozete atmaya başladı 🤦🏼‍♀️ beyinlerinde bir şey eksik ama ne acaba 🤔

Genelini bıraktım zaten. Çamaşır can alıcı noktası çünkü hiç beceremiyor 🤣 1 haftaya giyecek bir şeyi kalmayınca görürüm ben onu 🤣 bir de sürahi ve sabun doldurmuyorum özellikle. Kıl oluyorum ya suyu içiyor sürahi boşalıyor sonra doldurmuyor, sanki onun hizmetçisi var. Bitmiş işte doldursana içince. Hayır çalışmayan bir kadın olsam hadi neyse dicem, ben de çalışıyorum yani 🤷🏼‍♀️ geçen tuvaletin çöpünü boşaltmadım inadına, sağolsun o da boşaltmıyor, çözüm olarak çöpleri klozete atmaya başlamış 😂 mantığa bak çöp poşetini yenilemektense çöpü klozete atmaya başladı 🤦🏼‍♀️ beyinlerinde bir şey eksik ama ne acaba 🤔
temizlik yemek ütü bu tarz şeylere ceza veremiorum :D
kendimi bir eksik hissediyorum :D
çünkü çok güzel ütü yapar yemek yapar
temizlik yapar ama temizliğini beğenmem :D çözm kavga

Ben regl bekliyorum beybi💃🏻💃🏻🔥🔥

Aşko onu cezalandırmak için kendin çekeceksin yine herşeyi.. sal gitsin. reglsin gelsin ve doktora git nolur, 1 ay 1 aydır bizim için öyle düşün

temizlik yemek ütü bu tarz şeylere ceza veremiorum :KK70:
kendimi bir eksik hissediyorum :KK70:
çünkü çok güzel ütü yapar yemek yapar
temizlik yapar ama temizliğini beğenmem :KK70: çözm kavga
Kendi işini kendi yapabiliyorsa sende işe yaramaz çok bu taktikler. Sen kavgaya devam 😂
Ben regl bekliyorum beybi💃🏻💃🏻🔥🔥

Aşko onu cezalandırmak için kendin çekeceksin yine herşeyi.. sal gitsin. reglsin gelsin ve doktora git nolur, 1 ay 1 aydır bizim için öyle düşün
Evet işte onu da düşünüyorum. Zaten tüpü de yapmazsam bu sefer boşarım bu düdük makarnasını herhalde 😂 sinirime dokunuyor bu durum. Hem ev temizliğiyle uğraş, hem çalış para kazan, hem alışverişini yap, hem sekreterliğini yap, tüp bebekle sağlık sorunlarıyla sen uğraş bir de onlar yetmesin ailesinin yanında palazlansın 🤬 onun da üstüne seni bebekle tehdit etsin 🤬 ay bak yine düşündükçe sinirleniyorum. Bir ara ona söylemeden gidip sadece kendi yumurtalarımı dondurmayı bile düşündüm. Bilemiyorum şu an o yüzden kafamı çok attırdı bu sefer.

Senin bat hangi gün görünüyor?

Kendi işini kendi yapabiliyorsa sende işe yaramaz çok bu taktikler. Sen kavgaya devam 😂

Evet işte onu da düşünüyorum. Zaten tüpü de yapmazsam bu sefer boşarım bu düdük makarnasını herhalde 😂 sinirime dokunuyor bu durum. Hem ev temizliğiyle uğraş, hem çalış para kazan, hem alışverişini yap, hem sekreterliğini yap, tüp bebekle sağlık sorunlarıyla sen uğraş bir de onlar yetmesin ailesinin yanında palazlansın 🤬 onun da üstüne seni bebekle tehdit etsin 🤬 ay bak yine düşündükçe sinirleniyorum. Bir ara ona söylemeden gidip sadece kendi yumurtalarımı dondurmayı bile düşündüm. Bilemiyorum şu an o yüzden kafamı çok attırdı bu sefer.

Senin bat hangi gün görünüyor?

Kadınlar olarak hepimiz böyleyiz🥲 aynı şeyleri yaşadık bizde çok kere ama malesefki onlardan çıkan sperme muhtacız ahjsbsjsh o yüzden sen sakin ol, oda bi anlık sinirle söylemiştir, affet onu şimdilik işin bitince trip yaparsın agshsb

Benim bat 25i gözüküyor bantlada uyumlu oldu, banta görede 25-26 gibi regl olmam gerekiyordu. Bakalım gecikme falan olmaz inşallah

Yorgunum ya :KK43:
Bu aralar canm skkın kardeşime.. Kafa yoegunluğu cok fena
Saçlarm beyazladı
En kötüsü de kafa yorgunluğu başın ağrıyordur :( inşallah yakın zamanda çözülür problem..konuşmakla olmuyorsa kavgayla gürültüyle..bazı insanlar insanlıktan anlamaz 😬
Benim de saçlar fena komple beyaz bir yıldır boyatmadım boya aldım haftasonu eşime boyatıcam bakalım nasıl olcak

Back