- 19 Kasım 2019
- 53.600
- 136.102
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #215.541
ne gönderdin yine
kurum pcsinde açamıorum Allah bilir ne laf attın yine bana
haklarında hayırlısı olsun inşallah bulutumŞiddetli geçimsizlik. saygı sevgi olmayınca ilişkinin sonu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklarında hayırlısı olsun inşallah bulutumŞiddetli geçimsizlik. saygı sevgi olmayınca ilişkinin sonu
Amin bal0ncuğum sen nasılsın lenacım gözleri iyileşti mine gönderdin yine
haklarında hayırlısı olsun inşallah bulutum
nisana kadar masaja devam kuzumAmin bal0ncuğum sen nasılsın lenacım gözleri iyileşti mi
Geçmiş olsun minnoşa 1 yaş kontrolünü bilmiyordum götürürüz.inşallah hepimizin sonuçları temiz çıkar..ne çabuk büyüyorlar lena 7 aylık oldu bile benim kız 3 buçuk ay olcaknisana kadar masaja devam kuzum
sonra işte 1 yaşında kontrol olacak
zaten 1 yaşında göz kontrolleri oluyor genel olarak
orda bakacaz artık
Allah isteyen bekleyen diğer arkadaşlarımızada nasip etsin inşallah bulutumGeçmiş olsun minnoşa 1 yaş kontrolünü bilmiyordum götürürüz.inşallah hepimizin sonuçları temiz çıkar..ne çabuk büyüyorlar lena 7 aylık oldu bile benim kız 3 buçuk ay olcak
Amin amin bal0ncuğum Topiğimizdeki tüm arkadaşlara rabbim en kısa zamanda bu mutlu haberi versin Sabrın sonu selamet olsun Benim dua ettiğim akrabamız 3 senedir bekliyordu yakın zamanda ondan hayırlı haberler aldım darısı burdaki arkadaşlarımaAllah isteyen bekleyen diğer arkadaşlarımızada nasip etsin inşallah bulutum
Günahımı al al durne gönderdin yine
Günahımı al al dur
Erkeğin bi ağzımıza s.çmadığı kaldıerkek anası hıh
Bu ay gitmicem neos disimi yaptiriyorum, hemde ara vermis olayim moralim bozuldu cunku. Dunde pamuksu evden kacti, kedilerin ikiside camdan atlamis biri komsuya gitmis digeri yok hep gelirdi eve ama yok gelmedi arayip duruyoruz. Yagmur yagiyor birde inşallah basina bir sey gelmemistir. Beybimi op benim yerime teyzesi yer onun gazini❤❤Durmak yok, yola devam. Gittin mi doktora üçüncü ay için? O karın ağrısı da pek bir şey. Benim lisede çok acayip ağrılı olurdu. Sonra yıllar içinde bayağı azaldı o, kanamam da azaldı beraberinde
Biz iyi olmaya çalışıyoruz. Gazlar mazlar. Bir de annemle kavgalaşıp duruyoruz aynı evde farklı kafalar. Allah başka dert vermesin
Ne güzelmiş bu sahne ya. İzlememiştim bu filmi. Hala listemde duruyor okunmayı bekleyen kitaplarım gibi. Sen niye terk-i diyar eyledin, hayırdır?
İnanır mısın alındım ahjsjdks
Bir de gözümün içine baka baka konuşuyor. Bir de direkt bana yazılsa bu kadar olurmuş tiradı. Pes
Sagol askos❤Heee ani oldu valla. Akşam 5 gibi Ataşehir de bir eczanenin deposunda bulabildim. Anam ağladı sigortanın yazacağı ilaç ünitesini hesplarken. Eczacı sipariş verdi yarın gelir dedi bakalım inş yalan olmaz. Şu an var ya hastalar bana gelsin ben yazarım ilaçlarını, ayarlarım dozunu ünitesini falan öyle diyim
Büyük anne babaların ayrılması tuhaf geliyor, sanki artık onlar hiç ayrılmazmış gibi
Geçmiş olsun
Hayvan gibi çikolataya abandım benim de dişler ağrıyor ya. Dişçiye de en son ne zaman gittim kim bilir. Pamuksu geçen sene de mi kaçmıştı sanki ya :/ Ben diğer kediyi niyeyse birinden geçici aldınız diye düşünmüştüm. Kalıcı mıydı o? El ele verip kaçmışlar mı yani bayağı?Bu ay gitmicem neos disimi yaptiriyorum, hemde ara vermis olayim moralim bozuldu cunku. Dunde pamuksu evden kacti, kedilerin ikiside camdan atlamis biri komsuya gitmis digeri yok hep gelirdi eve ama yok gelmedi arayip duruyoruz. Yagmur yagiyor birde inşallah basina bir sey gelmemistir. Beybimi op benim yerime teyzesi yer onun gazini❤❤
Aynen depoda görünce getiriyorlar da piyasa fenalarda emin olamadım ama az önce aradı gelmiş ilaçlar. Zaten dediğin gibi diğer ezcaneler depoya bakıyor, depoda yok bu ilaç piyasada kalmmış diyorlar. Bir de olan birkaç yer var tekelleşmiş şu an, sigortayla vermiyor pislikler. Her yerden kazanç elde etme peşinde herkes. Bu eczane sigortadan veriyor.Depodan getiriyorlar ya olmasa yok derlerdi sanırım. Yine de olmazsa haberleşelim. Buradaki eczanelere de sorarız. Of öyle oluyor ya insan hızla uzmanlaşıyor bu işin içine girince
Anneanne dedeler hep karşı ama hayat onların hayatı bazen dediğin gibi boşanmak daha sağlıklı olabilir hayırlısı olsunŞaka gibi başka gün bulamadılar sanırım şimdi mutlular mı peki?
bizim ciddi annem kararlı.çok bile dayandı. anneannem dedem karşılar..ortalık karışık bakalım..
Anaaa cidden senin doğumuna boşanıp sonra barışmaları ilginç olmuş. Zaten altlı üstlü oturursan olacağı oİkisi birlikte kalıyo biri üst katta biri alt katta. Tekrar evlenebilirlermiş, çok iyi anlaşıyolarmışmış. Ne haliniz varsa görün dedim. Annemden yardım istemiyorum, kendi havasında o.
DusunceBulutu
Ya bence zaman içinde sabırları güçlrri azalıyo ve bu psikolojilerine de vuruuor. Sizinkiler biraz fazla merhametsiz davranmışlar tabi ama onların zamanında annelik çok emek vermek ve kendinden vazgeçmekmiş. Onun acısını çıkarıyorlar belki de kendilerinceNe kadar merhametsiz sanki kızı değilsin.seni o kadar iyi anlıyorum ki küs olmasan da içine oturuyor ve içten içe aklına geldikçe soğuyorsun.yardım istememen güzel boşver.. el de,psikolojisi bozuk de geç.
benim hastanede refakatçimdi wcdeki boşalmış idrar torbamı hemşire ona at demesine rağmen bana attırdı.nasıl beni yabancı görüyorsa tiksiniyor.tuvalette yere düşürdüm ona söyleyeceğime dikişli halimle yere çömdüm alıp attım yeri de kağıt havluyla sildim.düşün o dikiş tazeyken nasıl yakıyor..buraya geçen yakın zamanda geldiğinde de buraya yemek yapmaya sana bakmaya gelmedim dedi.ondan ben değil,annesi yemek yapmasını istemişti.çocukla yetişemiyordum öyle diyince tuvalete gidip ağladım hbir şey olmamış gibi devam ettim.torununu göremiyor diye bol bol sevdirdim görüntülü konuşturuyorum.hala da derdini dinleyip onu herkese karşı savunuyorum.anne olunca daha bir vicdanlı oldum psikolojisi bozuk çok çekti ondan böyle diye kendimi avutuyorum.belki de uzaktayız diye böyleyimdir.inşallah evlatlarımıza böyle bir anne olmayız..
Allah isteyen bekleyen diğer arkadaşlarımızada nasip etsin inşallah bulutum
AminnnAmin amin bal0ncuğum Topiğimizdeki tüm arkadaşlara rabbim en kısa zamanda bu mutlu haberi versin Sabrın sonu selamet olsun Benim dua ettiğim akrabamız 3 senedir bekliyordu yakın zamanda ondan hayırlı haberler aldım darısı burdaki arkadaşlarıma
Kuzu sıkma canını emek verip negatifi görmek can sıkıcı wvet ama geçiyor emin ol ben de tüp bebekte negatif görünce fenalardaydım ama sindirdim şimdi 2.ye bakalım inş hepimiz güzel sonuçlar alırızBu ay gitmicem neos disimi yaptiriyorum, hemde ara vermis olayim moralim bozuldu cunku. Dunde pamuksu evden kacti, kedilerin ikiside camdan atlamis biri komsuya gitmis digeri yok hep gelirdi eve ama yok gelmedi arayip duruyoruz. Yagmur yagiyor birde inşallah basina bir sey gelmemistir. Beybimi op benim yerime teyzesi yer onun gazini❤❤
Neyse çok şükür bulunmuş. Gittin mi doktoraAynen depoda görünce getiriyorlar da piyasa fenalarda emin olamadım ama az önce aradı gelmiş ilaçlar. Zaten dediğin gibi diğer ezcaneler depoya bakıyor, depoda yok bu ilaç piyasada kalmmış diyorlar. Bir de olan birkaç yer var tekelleşmiş şu an, sigortayla vermiyor pislikler. Her yerden kazanç elde etme peşinde herkes. Bu eczane sigortadan veriyor.
Anneanne dedeler hep karşı ama hayat onların hayatı bazen dediğin gibi boşanmak daha sağlıklı olabilir hayırlısı olsun
Anaaa cidden senin doğumuna boşanıp sonra barışmaları ilginç olmuş. Zaten altlı üstlü oturursan olacağı o
Ya bence zaman içinde sabırları güçlrri azalıyo ve bu psikolojilerine de vuruuor. Sizinkiler biraz fazla merhametsiz davranmışlar tabi ama onların zamanında annelik çok emek vermek ve kendinden vazgeçmekmiş. Onun acısını çıkarıyorlar belki de kendilerince
Aminnn
Kuzu sıkma canını emek verip negatifi görmek can sıkıcı wvet ama geçiyor emin ol ben de tüp bebekte negatif görünce fenalardaydım ama sindirdim şimdi 2.ye bakalım inş hepimiz güzel sonuçlar alırız
Kızlar ben ilk ultrasona gittim. Yarın iğnelere başlıyorum. İlaçları da temin edebildim bir şekilde. İnş bu sefer çok yumurtam çıksın çok amin
ne yapıokiErkeğin bi ağzımıza s.çmadığı kaldı
olive_bluto doğurmadı ama az bi zamanı kaldı geldi gelecekolive_bluto doğurdu mu? Bal0ncuk Senin haberin vardır. Nurzfr Ne yapıyor? O da terk etti buraları tamamen anonimbirbayan da
Üstümüze başımıza, kemdi üstüne, halıya, koltuğa her yere fışkırtıyor yanardağ gibi. Bir ağzımız kaldı iştene yapıoki
Hadi sağlıkla doğursun inşallah. Konuşursan söyle de gelsin aradaolive_bluto doğurmadı ama az bi zamanı kaldı geldi gelecek
Karantina kıza tatil gibi gelmişti resmen. Ne hale getirdiler çalışma şartlarınıNurzfr iyi cok yoruluyor
İnşallahanonimbirbayan hakkında hiç bir fikrim yk en son özel bi konuda canı sıkkındı umarım halletmiştir
Gittim gittim, bir sorun yok şimdilik yarın akşamüstü iğnelere başlıcam bakalım.Neyse çok şükür bulunmuş. Gittin mi doktora
Sağol kuzumTransfer öncesi başladım sonra da 9. haftaya kadar devam ettim