Aynen depoda görünce getiriyorlar da piyasa fenalarda emin olamadım ama az önce aradı gelmiş ilaçlar. Zaten dediğin gibi diğer ezcaneler depoya bakıyor, depoda yok bu ilaç piyasada kalmmış diyorlar. Bir de olan birkaç yer var tekelleşmiş şu an, sigortayla vermiyor pislikler. Her yerden kazanç elde etme peşinde herkes. Bu eczane sigortadan veriyor.
Anneanne dedeler hep karşı ama hayat onların hayatı bazen dediğin gibi boşanmak daha sağlıklı olabilir
hayırlısı olsun
Anaaa cidden senin doğumuna boşanıp sonra barışmaları ilginç olmuş. Zaten altlı üstlü oturursan olacağı o
Ya bence zaman içinde sabırları güçlrri azalıyo ve bu psikolojilerine de vuruuor. Sizinkiler biraz fazla merhametsiz davranmışlar tabi ama onların zamanında annelik çok emek vermek ve kendinden vazgeçmekmiş. Onun acısını çıkarıyorlar belki de kendilerince
Aminnn
Kuzu sıkma canını emek verip negatifi görmek can sıkıcı wvet ama geçiyor emin ol
ben de tüp bebekte negatif görünce fenalardaydım ama sindirdim şimdi 2.ye bakalım
inş hepimiz güzel sonuçlar alırız
Kızlar ben ilk ultrasona gittim. Yarın iğnelere başlıyorum. İlaçları da temin edebildim bir şekilde. İnş bu sefer çok yumurtam çıksın
çok amin