Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
vay enişteye bak
omu boyuyor

Günaydınlarrr
Nerdesiniz yahuu
Burdayız benim adetim bu sabah söküldü. Asistana sordum bu sabah söküldüyse yarın gelin dedi. Sende durumlar ne?

Bu arada tüp bebek ilaçları yokmuş hiçbir eczanede duydun mu bunu? Eczacımı aradım diyor ki biz tüp bebek alanında en büyük eczanelerden biriyiz ama bizde bile yok, çok zor bulabilirsiniz diyor. Hastanede ilaç bulamadığı için başlayamayan hastalar oldu dedi

Başka bir bilgi de olur da testim pozitif çıkarsa, tedaviyi iptal etmeden anestezisiz yumurta toplama yaptırabilirmişim. Geçen sefer bu seçeneği sunmamışlardı, bu sefer özellikle ben sordum. Galiba vaka sayıları arttığı için artık böyle yapıyorlar. Senin hastanen bir şey dedi mi bunla ilgili?

Ya oleyy Bende hala gelmedi bekliyorum. Benim hastane yapmıyo covid pozitif olsa bile ilaç konusunda da umarım bulabilirizzz

Günaydınlarrr

Burdayız benim adetim bu sabah söküldü. Asistana sordum bu sabah söküldüyse yarın gelin dedi. Sende durumlar ne?
Vays! Bundan bizim neden haberimiz yok? Ne ettiniz, gidiyor musunuz yarın?
Benim tüpçünün karşısı da sıra sıra eczane. Orada da tüp ilaçları var. İsimlerini yazam internetten numaralarını bulur ararsın. Ben kriz yokken bile Prolutex'i zor buluyordum mesela
Ben burda 2 gndir tekm asıl siz nerdesnz
Biz burada bostan korkuluğu muyuz? Tööbeee

Miss Bride
Hemsirecik
Black Light
Balkiz94
Saron
Alo alo alo ses deneme birki nöörüyonuz?

Yettim nealim

Neoşş o dediğin prolutex hamile kaldıktan sonra vurulan iğne mii

Anne gibi anne Bizimkiler de boşanacaklar galiba bakalım
Doğum yaptığım gün boşandılar. Mahkemeden çıkıp hasteneye geldiler. Aman
Siz ciddi misiniz ya :/ Bride ben seninkiler düzeldi sanıyordum en son arayı bulmuş gibiydiniz. E nasıl kalıyorsunuz şimdi? Aynı binada olan evde annen mi kaldı baban mı? Annen yardıma geliyor mu?

Regl oldum karnim agriyo neoss, sen nasilsin beybim nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…