- 19 Kasım 2019
- 53.600
- 136.102
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #215.501
vay enişteye bakEn kötüsü de kafa yorgunluğu başın ağrıyordurinşallah yakın zamanda çözülür problem..konuşmakla olmuyorsa kavgayla gürültüyle..bazı insanlar insanlıktan anlamaz
Benim de saçlar fena komple beyaz bir yıldır boyatmadım boya aldım haftasonu eşime boyatıcam bakalım nasıl olcak
İlk kez deneceğiz çok zor değildir sanırımvay enişteye bak
omu boyuyor
BurdayızNerdesiniz yahuu
Benmde düz boya olduğu için evde boyuyorum bulutumİlk kez deneceğiz çok zor değildir sanırımsen evde boyadın mı hiç
Ben burda 2 gndir tekm asıl siz nerdesnzNerdesiniz yahuu
Ya oleyyGünaydınlarrr
Burdayızbenim adetim bu sabah söküldü. Asistana sordum bu sabah söküldüyse yarın gelin dedi. Sende durumlar ne?
Bu arada tüp bebek ilaçları yokmuş hiçbir eczanede duydun mu bunu? Eczacımı aradım diyor ki biz tüp bebek alanında en büyük eczanelerden biriyiz ama bizde bile yok, çok zor bulabilirsiniz diyor. Hastanede ilaç bulamadığı için başlayamayan hastalar oldu dedi
Başka bir bilgi de olur da testim pozitif çıkarsa, tedaviyi iptal etmeden anestezisiz yumurta toplama yaptırabilirmişim. Geçen sefer bu seçeneği sunmamışlardı, bu sefer özellikle ben sordum. Galiba vaka sayıları arttığı için artık böyle yapıyorlar. Senin hastanen bir şey dedi mi bunla ilgili?
Benmde düz boya olduğu için evde boyuyorum bulutum
Annem boyuyor
Ben burda 2 gndir tekm asıl siz nerdesnz
Vays! Bundan bizim neden haberimiz yok? Ne ettiniz, gidiyor musunuz yarın?Günaydınlarrr
Burdayızbenim adetim bu sabah söküldü. Asistana sordum bu sabah söküldüyse yarın gelin dedi. Sende durumlar ne?
Benim tüpçünün karşısı da sıra sıra eczane. Orada da tüp ilaçları var. İsimlerini yazam internetten numaralarını bulur ararsın. Ben kriz yokken bile Prolutex'i zor buluyordum meselaBu arada tüp bebek ilaçları yokmuş hiçbir eczanede duydun mu bunu? Eczacımı aradım diyor ki biz tüp bebek alanında en büyük eczanelerden biriyiz ama bizde bile yok, çok zor bulabilirsiniz diyor. Hastanede ilaç bulamadığı için başlayamayan hastalar oldu dedi
Biz burada bostan korkuluğu muyuz? TööbeeeBen burda 2 gndir tekm asıl siz nerdesnz
Yettim nealimVays! Bundan bizim neden haberimiz yok? Ne ettiniz, gidiyor musunuz yarın?
Benim tüpçünün karşısı da sıra sıra eczane. Orada da tüp ilaçları var. İsimlerini yazam internetten numaralarını bulur ararsın. Ben kriz yokken bile Prolutex'i zor buluyordum mesela
Biz burada bostan korkuluğu muyuz? Tööbeee
Miss Bride
Hemsirecik
Black Light
Balkiz94
Saron
Alo alo alo ses deneme birki nöörüyonuz?
Yettim nealim
Anne gibi anneBenmde düz boya olduğu için evde boyuyorum bulutum
Annem boyuyor
Ben burda 2 gndir tekm asıl siz nerdesnz
Neoşş o dediğin prolutex hamile kaldıktan sonra vurulan iğne miiVays! Bundan bizim neden haberimiz yok? Ne ettiniz, gidiyor musunuz yarın?
Benim tüpçünün karşısı da sıra sıra eczane. Orada da tüp ilaçları var. İsimlerini yazam internetten numaralarını bulur ararsın. Ben kriz yokken bile Prolutex'i zor buluyordum mesela
Miss Bride
Hemsirecik
Black Light
Balkiz94
Saron
Transfer öncesi başladım sonra da 9. haftaya kadar devam ettimNeoşş o dediğin prolutex hamile kaldıktan sonra vurulan iğne mii
Doğum yaptığım gün boşandılar. Mahkemeden çıkıp hasteneye geldiler. Aman
Anne gibi anneBizimkiler de boşanacaklar galiba bakalım
Siz ciddi misiniz ya :/ Bride ben seninkiler düzeldi sanıyordum en son arayı bulmuş gibiydiniz. E nasıl kalıyorsunuz şimdi? Aynı binada olan evde annen mi kaldı baban mı? Annen yardıma geliyor mu?Doğum yaptığım gün boşandılar. Mahkemeden çıkıp hasteneye geldiler. Aman
Regl oldum karnim agriyo neoss, sen nasilsin beybim nasilVays! Bundan bizim neden haberimiz yok? Ne ettiniz, gidiyor musunuz yarın?
Miss Bride
Hemsirecik
Black Light
Balkiz94
Saron
Kız kitap topiğine bile girmiyorum pek, uzağım bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?