• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen daha cok ♥️
İyi ki Varsın sen ❣️
İyi ki sizlerde varsınız 🥰
Çok giremiyorum işler çok yoğun hatta bir tane hakimim WhatsApptan grup kurdu haftasonu bile iş diyor 🤦🏻🤦🏻 cevap vermeyince arıyor gelmedi mi mesajim diye o derece iş kolik ama hepiniz aklımdasıniz hepinize ayrı ayrı dua ediyorum her yattigim da bebisi olanlar sağlıkla büyütsün 🤲🏻 olmayanlara da hayırlısıyla sağlıkla evlat versin diye🤲🏻🤲🏻

Çok giremiyorum işler çok yoğun hatta bir tane hakimim WhatsApptan grup kurdu haftasonu bile iş diyor 🤦🏻🤦🏻 cevap vermeyince arıyor gelmedi mi mesajim diye o derece iş kolik ama hepiniz aklımdasıniz hepinize ayrı ayrı dua ediyorum her yattigim da bebisi olanlar sağlıkla büyütsün 🤲🏻 olmayanlara da hayırlısıyla sağlıkla evlat versin diye🤲🏻🤲🏻
İliğini kurutmadan bırakmayacak mı bunlar seni
Onun kocası da erkek olduğu için klasik bozuk y kromozomu vakası. Kavgalaşmışlar, deli kız "Tüp yapmayacağım" diyor o yüzden. Bunların bozuk olmayanı yok ki

İliğini kurutmadan bırakmayacak mı bunlar seni

Onun kocası da erkek olduğu için klasik bozuk y kromozomu vakası. Kavgalaşmışlar, deli kız "Tüp yapmayacağım" diyor o yüzden. Bunların bozuk olmayanı yok ki
He ya sinir krizi geçirince biraz rahat bıraktılar ama işte bu rahat bırakılmış halim düşün.
Aman aman bu erkeklere de rahat batıyor he.
Kavganın boyutunu bilmiyorum ama Katre_g Katre_g pire için yorgan yakma sakın. Akillaniyorlar da biraz geç akillaniyorlar

Sen ne yaptn tedaviyi

Back