- Konu Sahibi Paresilaaa
- #215.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kesinlikle buna ihtiyacım var. Çünkü evliyim ama kocam bebek için kesinlikle sevişmiyo, farklı sorunlar da var. Kesinlikle bundan lazım bana
Aa ben. Çare tüplü dalışBenim kesinlikle buna ihtiyacım var. Çünkü evliyim ama kocam bebek için kesinlikle sevişmiyo, farklı sorunlar da var. Kesinlikle bundan lazım bana
No alaym
Ya hayırrrr sinirle karar vermeyin nolurrr lütfeen oturun konuşun şeytana uymayınnnnKocayla yine tartıştım, çocuk mocuk yok diye bağrıştık, yine yattı benim tedavi boşanacam en sonunda bıktım artık cukulatam çuku sana bu yolda başarılar diliyorum, ben yine elendim
Muazzam tek başına çocuk yapılsaydı şuan ikinciyi doğuruyodum
Hepimiz çukum hepimizMuazzam tek başına çocuk yapılsaydı şuan ikinciyi doğuruyodum
Üzgünüm ama.....
Noldu katroş?Kocayla yine tartıştım, çocuk mocuk yok diye bağrıştık, yine yattı benim tedavi boşanacam en sonunda bıktım artık cukulatam çuku sana bu yolda başarılar diliyorum, ben yine elendim
Yine bomba haber bulmuş bizimki
Tanışalım bibiğimmmmHahshhsh hemen veremem önce tanışmamız lazım ahhahah
Onsuz hamile kalınsa dünya nüfusundan erkeklerin yarısı silinirdiÜzgünüm ama.....
Maalesef....
Bunu nasıl söylerim bilmiyorum ama....
Bir erkeğin spermi ile hamile kaldın
Büyükşehir çalışıyor. "Doğurunca gelmezsin" diyenler utansın. Gündemin ve magazinin nabzını tutmaya zor koşullar altında da olsa devamYine bomba haber bulmuş bizimki
KeşkeeeeeeeOnsuz hamile kalınsa dünya nüfusundan erkeklerin yarısı silinirdi
Şimdi ufak uyuyo diedirBüyükşehir çalışıyor. "Doğurunca gelmezsin" diyenler utansın. Gündemin ve magazinin nabzını tutmaya zor koşullar altında da olsa devam
Yörü git komple terk ederim buralarıŞimdi ufak uyuyo diedir
Yine bişi buldm ya
Manyak işte yaa. Ailesi duyuyoken habire beni azarlamaya çalışıyor, ben de karşılık verince beni aileme rezil ettin diyor. Sen ailene erkeklik taslıcan diye ben durduk yere azarlanmak zorunda mıyım kardeşim?Noldu katroş?
Yine bomba haber bulmuş bizimki
Tanışalım bibiğimmmm
ayy bu erkekler kime ne ispat etmeye çalışıyor anlamıorumManyak işte yaa. Ailesi duyuyoken habire beni azarlamaya çalışıyor, ben de karşılık verince beni aileme rezil ettin diyor. Sen ailene erkeklik taslıcan diye ben durduk yere azarlanmak zorunda mıyım kardeşim?
Bunun videosunu atacaktım buraya. Artık o kadar üşeniyorum ki bunlara şaşırmaya, sonra vazgeçtimAdriana Lima 40'ında üçüncü çocuğa hamileymiş. Kuluçkaya mı yatıyon bacım bu ne doğurganlık?