- 26 Kasım 2017
- 876
- 546
- 103
Bugün 11. Gün tekrar kan verdim kan verdiğim yerde hemşire çok sınırda bir değer içiniz rahat etsin tekrar yapın dedi bakalım alıcam sonucu bugün tekrarAynen yaptir canim bugun kacnci gunun ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün 11. Gün tekrar kan verdim kan verdiğim yerde hemşire çok sınırda bir değer içiniz rahat etsin tekrar yapın dedi bakalım alıcam sonucu bugün tekrarAynen yaptir canim bugun kacnci gunun ?
Ah canım umarım yükselmiştir ,güzel haberler ver bizeBugün 11. Gün tekrar kan verdim kan verdiğim yerde hemşire çok sınırda bir değer içiniz rahat etsin tekrar yapın dedi bakalım alıcam sonucu bugün tekrar
Kaç cıktı canım değerinBugün 11. Gün tekrar kan verdim kan verdiğim yerde hemşire çok sınırda bir değer içiniz rahat etsin tekrar yapın dedi bakalım alıcam sonucu bugün tekrar
Canim degerin kac ciktiBugün 11. Gün tekrar kan verdim kan verdiğim yerde hemşire çok sınırda bir değer içiniz rahat etsin tekrar yapın dedi bakalım alıcam sonucu bugün tekrar
Sınırda çıkmış değeriniz o yüzden sordum bence tekrar bi test yapınHayır kullanmadım canım
Düşük yapmadin ama demi canim kan degerin yukselmedi sadece ?Kızlar merhaba giremedim bayadır. Maalesef değerim daha da dusmustu kısmet değilmiş
Yok canım sadece değerim yükselmediDüşük yapmadin ama demi canim kan degerin yukselmedi sadece ?
Olsun oda bisey dondurulmua embryolar varmi canm ?Yok canım sadece değerim yükselmedi
Canım yerleşme kanaması olabilir .Dikkat et kendini çok yormaKizlar bugun 2nci gunum cok acik kahverengi renk akmis ne demek ki tedirgin oldum
Yerlesme kanamasi ne zaman oluyor genelde. Bide kirmizi degilki canim acik kahvetengi. Affedersin kulodum renkli olsa gormezdim bile kar beyaz giydim masusCanım yerleşme kanaması olabilir .Dikkat et kendini çok yorma
İlk üç gün tutunuyor diye okumuştum canım .Zaten yerleşme kanaması açık pembe veya kahverengi oluyormuş .Umarım öyledirYerlesme kanamasi ne zaman oluyor genelde. Bide kirmizi degilki canim acik kahvetengi. Affedersin kulodum renkli olsa gormezdim bile kar beyaz giydim masus
Insaallah canimİlk üç gün tutunuyor diye okumuştum canım .Zaten yerleşme kanaması açık pembe veya kahverengi oluyormuş .Umarım öyledir
Tarnsfer de kullanilan aletlerden kaynaklı veya yerleşme kanaması olabilir tedirgin olma,dinlen bol bolKizlar bugun 2nci gunum cok acik kahverengi renk akmis ne demek ki tedirgin oldum
Benimki de biyokimyasal gebelik oldu maalesef,değerim 20.5 çıktı. Bikac gün sonra regl oldum. Bir daha ki sefere pozitifi bizde görürüz inşallahYok canım sadece değerim yükselmedi
5nci gun embiriyosu 2 gunde tutunur mu.Tarnsfer de kullanilan aletlerden kaynaklı veya yerleşme kanaması olabilir tedirgin olma,dinlen bol bol