• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 TÜP BEBEK,tedavi,transfer,belirti ve sonuçlar

Benimki de biyokimyasal gebelik oldu maalesef,değerim 20.5 çıktı. Bikac gün sonra regl oldum. Bir daha ki sefere pozitifi bizde görürüz inşallah 🤲
Bunda da vardır bir hayır canım demek ki hayirli değilmiş

Evet canım var. Şimdide alerji oldum doktor ya ilaçlar dan yada stresten dedi bütün vücudum kabarcık oldu
Olumlu yonden dusunelim dondurlmus embryolar var coknsukur ve buyuk bi düşük yasamadin sonucta hic yasasan bile gene kendini toplayip sonra transfer olursun . hic birimizin sonu belli degil allah herkesi beterinden korusun . hayirlisi boyleymis

Bende öyle diyorum hayirli değilmiş dondurulmuşlarla denicez tekrar
Olumlu yonden dusunelim dondurlmus embryolar var coknsukur ve buyuk bi düşük yasamadin sonucta hic yasasan bile gene kendini toplayip sonra transfer olursun . hic birimizin sonu belli degil allah herkesi beterinden korusun . hayirlisi boyleymis

kızlar merhaba öncelıkle Allahısteyen bekleyen herkesın kucağına bebiş nasip etsin. bende 23.01.2020 de transfer oldum 2 embriyo konuldu 5bb kalitesi. bugun 7. günüm 12. güne kadar nası beklicem bilmiyorum çok korkuyorum 4 subatta beta hcg yaptrcam ama bende suan hıc belırtı yok sizde durumlar nasıl normalmı belirti olmaması ilk tüp bebek denemem

kızlar merhaba öncelıkle Allahısteyen bekleyen herkesın kucağına bebiş nasip etsin. bende 23.01.2020 de transfer oldum 2 embriyo konuldu 5bb kalitesi. bugun 7. günüm 12. güne kadar nası beklicem bilmiyorum çok korkuyorum 4 subatta beta hcg yaptrcam ama bende suan hıc belırtı yok sizde durumlar nasıl normalmı belirti olmaması ilk tüp bebek denemem
Bende 22 ocakta transfer oldum 3 şubat test günüm sizde göğüs ağrısı ve sancı varmi

hıc bı belırtı yok :( dun belim agrıyo gbı oldu ama psıkolojık sanırım masa basında calıstıgım ıcın dıye düşünüyorum :( senın belirtilen sancın ve gogus agrısımı bırde hangı ıgne ve ılacları kullnaıosun suan hangı doktora yaptrdın

hıc bı belırtı yok :KK43: dun belim agrıyo gbı oldu ama psıkolojık sanırım masa basında calıstıgım ıcın dıye düşünüyorum :KK43: senın belirtilen sancın ve gogus agrısımı bırde hangı ıgne ve ılacları kullnaıosun suan hangı doktora yaptrdın
Adana acıbadem jel estrofem coraspirin kan sulandırıcı iğne folik asit bu 4. İlk gebelik oluşmadı 2. Gebelik 12 haftalık ikiz kalbi durdu 3. Gebelik düşük oldu dün göğüs ağrım vardi bugün hassasiyet azaldı çok korkuyorum neden acaba

hıc bı belırtı yok :KK43: dun belim agrıyo gbı oldu ama psıkolojık sanırım masa basında calıstıgım ıcın dıye düşünüyorum :KK43: senın belirtilen sancın ve gogus agrısımı bırde hangı ıgne ve ılacları kullnaıosun suan hangı doktora yaptrdın
Siz nerede yaptırdınız

cok uzuldum cnm yaaa bende cok korkuyorum Allahım sağlıklısını nasıp etsın ınsallh herkese:( bende jel coraspın estrofem folıkasıt dekort oksafor göbekten ıgne, proluteks göbekten ıgne günlük ılaclarım bunlar. hıc belırtım olmadığı ıcın cok korkuyorum ne yapcaz beklemek cok streslı sureklı bu sıtedeyım sureklı tup bebek bılgılerı hıkayelerı okuyorum bazıları olumlu bazıları olumsuz ve cok korkuyorum

cok uzuldum cnm yaaa bende cok korkuyorum Allahım sağlıklısını nasıp etsın ınsallh herkese:( bende jel coraspın estrofem folıkasıt dekort oksafor göbekten ıgne, proluteks göbekten ıgne günlük ılaclarım bunlar. hıc belırtım olmadığı ıcın cok korkuyorum ne yapcaz beklemek cok streslı sureklı bu sıtedeyım sureklı tup bebek bılgılerı hıkayelerı okuyorum bazıları olumlu bazıları olumsuz ve cok korkuyorum
Bende kendimi dinlemekten yoruldum göğüslerim agrıyor adet olacak gibi arada krap giriyor 56 saat oldu benim bu gün göğüsümün agrı hissetiyorum

İyi akşamlar ben size bir şey sormak istiyorum era testti ne zaman ve nasıl yapılıyor ve sonuç ne kadar sürede çıkıyor ücreti ne kadar acaba yaptırmak için hangi gün dr.a gidilmeli..şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,tedavi sonucunda kimyasal gebelik yaşayan oldu mu?

Back