- 8 Ocak 2020
- 58
- 12
- 3
Ilk 3 gün önemli dediklerine göre tutunma bu süreç içinde gerçekleşiyor olabilir. İnşallah tutunmuştur bebeğin5nci gun embiriyosu 2 gunde tutunur mu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk 3 gün önemli dediklerine göre tutunma bu süreç içinde gerçekleşiyor olabilir. İnşallah tutunmuştur bebeğin5nci gun embiriyosu 2 gunde tutunur mu.
Insaallah sagolasin canim rabbim hepimizin yuzunu guldursunIlk 3 gün önemli dediklerine göre tutunma bu süreç içinde gerçekleşiyor olabilir. İnşallah tutunmuştur bebeğin
Amin canım inşallahInsaallah sagolasin canim rabbim hepimizin yuzunu guldursun
Evet canım var. Şimdide alerji oldum doktor ya ilaçlar dan yada stresten dedi bütün vücudum kabarcık olduOlsun oda bisey dondurulmua embryolar varmi canm ?
Bunda da vardır bir hayır canım demek ki hayirli değilmişBenimki de biyokimyasal gebelik oldu maalesef,değerim 20.5 çıktı. Bikac gün sonra regl oldum. Bir daha ki sefere pozitifi bizde görürüz inşallah
Olumlu yonden dusunelim dondurlmus embryolar var coknsukur ve buyuk bi düşük yasamadin sonucta hic yasasan bile gene kendini toplayip sonra transfer olursun . hic birimizin sonu belli degil allah herkesi beterinden korusun . hayirlisi boyleymisEvet canım var. Şimdide alerji oldum doktor ya ilaçlar dan yada stresten dedi bütün vücudum kabarcık oldu
Olumlu yonden dusunelim dondurlmus embryolar var coknsukur ve buyuk bi düşük yasamadin sonucta hic yasasan bile gene kendini toplayip sonra transfer olursun . hic birimizin sonu belli degil allah herkesi beterinden korusun . hayirlisi boyleymis
Bende 22 ocakta transfer oldum 3 şubat test günüm sizde göğüs ağrısı ve sancı varmikızlar merhaba öncelıkle Allahısteyen bekleyen herkesın kucağına bebiş nasip etsin. bende 23.01.2020 de transfer oldum 2 embriyo konuldu 5bb kalitesi. bugun 7. günüm 12. güne kadar nası beklicem bilmiyorum çok korkuyorum 4 subatta beta hcg yaptrcam ama bende suan hıc belırtı yok sizde durumlar nasıl normalmı belirti olmaması ilk tüp bebek denemem
Adana acıbadem jel estrofem coraspirin kan sulandırıcı iğne folik asit bu 4. İlk gebelik oluşmadı 2. Gebelik 12 haftalık ikiz kalbi durdu 3. Gebelik düşük oldu dün göğüs ağrım vardi bugün hassasiyet azaldı çok korkuyorum neden acabahıc bı belırtı yok dun belim agrıyo gbı oldu ama psıkolojık sanırım masa basında calıstıgım ıcın dıye düşünüyorum senın belirtilen sancın ve gogus agrısımı bırde hangı ıgne ve ılacları kullnaıosun suan hangı doktora yaptrdın
Siz nerede yaptırdınızhıc bı belırtı yok dun belim agrıyo gbı oldu ama psıkolojık sanırım masa basında calıstıgım ıcın dıye düşünüyorum senın belirtilen sancın ve gogus agrısımı bırde hangı ıgne ve ılacları kullnaıosun suan hangı doktora yaptrdın
Bende kendimi dinlemekten yoruldum göğüslerim agrıyor adet olacak gibi arada krap giriyor 56 saat oldu benim bu gün göğüsümün agrı hissetiyorumcok uzuldum cnm yaaa bende cok korkuyorum Allahım sağlıklısını nasıp etsın ınsallh herkese bende jel coraspın estrofem folıkasıt dekort oksafor göbekten ıgne, proluteks göbekten ıgne günlük ılaclarım bunlar. hıc belırtım olmadığı ıcın cok korkuyorum ne yapcaz beklemek cok streslı sureklı bu sıtedeyım sureklı tup bebek bılgılerı hıkayelerı okuyorum bazıları olumlu bazıları olumsuz ve cok korkuyorum
Benim kimyasalmi bilmiyorum ama 745 'di değerim 2 gün sonra 475 e düştü düşük yapiyorsun dedi doktorumMerhaba arkadaşlar,tedavi sonucunda kimyasal gebelik yaşayan oldu mu?
Senin değerin baya yükselmiş,o yüzden düşük sayılıyor sanırım. Benim ki sadece 20.5 yükseldi sonra adet oldum kimyasal gebeliktiBenim kimyasalmi bilmiyorum ama 745 'di değerim 2 gün sonra 475 e düştü düşük yapiyorsun dedi doktorum
merhaba canım, aret kamar dan memnun kaldınız mı? tedavi Hakkında bilgi verir misiniz?ben ıstanbul tup bebek merkezı aret kamar da yaptrdım