• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 TÜP BEBEK,tedavi,transfer,belirti ve sonuçlar

34ss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
58
12
3
:KK25: Kızlar tüp bebekle ilgili tüm güncel bilgilerimizi paylaşalım mı?
Tedavi gören,transfer olan,belirtiler yaşayan ya da sonuç almış olan herkesi bekliyorum :KK5:

Transfer günü hariç 6. günüm siz kaçıncı gündesiniz? Belirtileriniz var mı?

Selam benimde 6 ocak transferim suan hissettiğim hiç bişey yok 🤔

Bende 4 Ocak 'ta oldum,sol tarafımda ağrı oluyor bazen ama laparoskopi olmuştum 3 4 ay önce ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Onun harici benim de pek bi belirtim yok aslında.Kaçıncı gün kaç embriyo transfer olmuştunuz ?

Bende 4 Ocak 'ta oldum,sol tarafımda ağrı oluyor bazen ama laparoskopi olmuştum 3 4 ay önce ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Onun harici benim de pek bi belirtim yok aslında.Kaçıncı gün kaç embriyo transfer olmuştunuz ?
Benim dün bacak vé bel ağrım oldu adet olacağım zaman böyle olurdu ama sabah gecti arada bir sancı olup geçiyor o kadar kısa süreli ki acaba psikolojik mi diyorum kendime :) benim 5. Gün embriyosu tek transfer senin?

Benim dün bacak vé bel ağrım oldu adet olacağım zaman böyle olurdu ama sabah gecti arada bir sancı olup geçiyor o kadar kısa süreli ki acaba psikolojik mi diyorum kendime :) benim 5. Gün embriyosu tek transfer senin?
Benim dondurulmuş 6. gün embriyosu tek transfer. Adet sancıları beni de korkutuyor ama geçiyor da rahatlıyorum biraz. Herşey yolundadır inşallah ikimiz içinde 🤲😌

Kızlar ben kese muayene gününü bekliyorum. 💕 İnşallah hepımız sağsalim bebeklerımize kavusuruz.. 🙏

Benim dondurulmuş 6. gün embriyosu tek transfer. Adet sancıları beni de korkutuyor ama geçiyor da rahatlıyorum biraz. Herşey yolundadır inşallah ikimiz içinde 🤲😌
İnşallah canım ya kalite konusunda bilgi verdiler mi

Kızlar ben kese muayene gününü bekliyorum. 💕 İnşallah hepımız sağsalim bebeklerımize kavusuruz.. 🙏
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah canım 🤗 ne zaman transfer oldu kaçıncı gün embriyosu kalitesi neydi sonucu kaç gün sonra öğrendin belirtin oldu mu bizi bilgilendir tecrübelerinle :) soru yağmuru oldu biraz ama :emir_bebek:

Benim daha önce ki tedavilerim olumsuz sonuçlandığı için genetiğe gönderdim sağlıklı 2 embriyo vardı 1 ini transfer ettiler
Emriboylar da sınıflaniyormus. Benim mesela 5aa 1. Kalite tranfer edildi. Dondurulmuştu senin. Cozuluncé dé kalite de değişiklik oluyor onlar hakkında bilgi verdiler mi

Inşallah bizde pozitifi görürüz. Erken gebelik testi aldım ama hangi gün yapsam karar veremedim korkuyorum da bi yandan 😕
Başka bir topik te arkadaş geçen hafta ctesi 5. Gün embriyosu ile transferı olmuş bugün sonucu öğrendi bir hafta da kanda çıktı yani ama idrar da çıkar mı bilemiyorum

Başka bir topik te arkadaş geçen hafta ctesi 5. Gün embriyosu ile transferı olmuş bugün sonucu öğrendi bir hafta da kanda çıktı yani ama idrar da çıkar mı bilemiyorum
Bikaç gün daha beklemek daha doğru olur o zaman.Sen bu süreçte hangi ilaçları kullanıyorsun?

Bikaç gün daha beklemek daha doğru olur o zaman.Sen bu süreçte hangi ilaçları kullanıyorsun?
Crinone jel
Climara forte bant
Estrofem hap
Coraspin hAP

Dayanbiliyorsan bekle canım tabı ki. Ben çok sabırsızlanıyorum artık aslında ilk 3 gün hiç bişey hissetmemiştim ama şimdi gun geçtikçe heyecan başlıyor sanki. Sen ne kullanıyorsun ilaç olarak

Crinone jel
Climara forte bant
Estrofem hap
Coraspin hAP

Dayanbiliyorsan bekle canım tabı ki. Ben çok sabırsızlanıyorum artık aslında ilk 3 gün hiç bişey hissetmemiştim ama şimdi gun geçtikçe heyecan başlıyor sanki. Sen ne kullanıyorsun ilaç olarak
Crinone jel
Oksapar iğne göbekten kan sulandırıcı
Coraspin
Prednol yarım
Bide vitaminlerim var bikac tane
Benim kanımda pıhtılaşma sorunu var o yüzden ekstra iğne kullanmak zorundayım.Pozitif olsun da razıyım 😌

Son düzenleme:
Crinone jel
Oksapar iğne göbekten kan sulandırıcı
Coraspin
Prednol yarım
Bide vitaminlerim var bikac tane
Ben vitamin olarak folik asit kullanıyorum klasik zaten o da :) prednol kortizon bende kullandım ama transferden sonra bıraktım.

Back