Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2020 TÜP BEBEK,tedavi,transfer,belirti ve sonuçlar
- Konu Sahibi 34ss
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Kasım 2017
- 876
- 546
- 103
Benim dün bacak vé bel ağrım oldu adet olacağım zaman böyle olurdu ama sabah gecti arada bir sancı olup geçiyor o kadar kısa süreli ki acaba psikolojik mi diyorum kendime :) benim 5. Gün embriyosu tek transfer senin?Bende 4 Ocak 'ta oldum,sol tarafımda ağrı oluyor bazen ama laparoskopi olmuştum 3 4 ay önce ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Onun harici benim de pek bi belirtim yok aslında.Kaçıncı gün kaç embriyo transfer olmuştunuz ?
- 8 Ocak 2020
- 58
- 12
- 3
Benim dondurulmuş 6. gün embriyosu tek transfer. Adet sancıları beni de korkutuyor ama geçiyor da rahatlıyorum biraz. Herşey yolundadır inşallah ikimiz içindeBenim dün bacak vé bel ağrım oldu adet olacağım zaman böyle olurdu ama sabah gecti arada bir sancı olup geçiyor o kadar kısa süreli ki acaba psikolojik mi diyorum kendime :) benim 5. Gün embriyosu tek transfer senin?
- 26 Aralık 2019
- 195
- 173
- 18
- 34
- 8 Ocak 2020
- 58
- 12
- 3
Maşallah gözün aydın.Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin. Darısı da bize inşallahKızlar ben kese muayene gününü bekliyorum. İnşallah hepımız sağsalim bebeklerımize kavusuruz..
- 26 Kasım 2017
- 876
- 546
- 103
İnşallah canım ya kalite konusunda bilgi verdiler miBenim dondurulmuş 6. gün embriyosu tek transfer. Adet sancıları beni de korkutuyor ama geçiyor da rahatlıyorum biraz. Herşey yolundadır inşallah ikimiz içinde
- 8 Ocak 2020
- 58
- 12
- 3
Benim daha önce ki tedavilerim olumsuz sonuçlandığı için genetiğe gönderdim sağlıklı 2 embriyo vardı 1 ini transfer ettilerİnşallah canım ya kalite konusunda bilgi verdiler mi
- 26 Kasım 2017
- 876
- 546
- 103
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah canım ne zaman transfer oldu kaçıncı gün embriyosu kalitesi neydi sonucu kaç gün sonra öğrendin belirtin oldu mu bizi bilgilendir tecrübelerinle :) soru yağmuru oldu biraz amaKızlar ben kese muayene gününü bekliyorum. İnşallah hepımız sağsalim bebeklerımize kavusuruz..
- 26 Kasım 2017
- 876
- 546
- 103
Emriboylar da sınıflaniyormus. Benim mesela 5aa 1. Kalite tranfer edildi. Dondurulmuştu senin. Cozuluncé dé kalite de değişiklik oluyor onlar hakkında bilgi verdiler miBenim daha önce ki tedavilerim olumsuz sonuçlandığı için genetiğe gönderdim sağlıklı 2 embriyo vardı 1 ini transfer ettiler
- 8 Ocak 2020
- 58
- 12
- 3
Evet dondurulmuş 6. gün embriyosu.Genetikten sağlıklı sonuç geldiği için kalitelidir diye düşünüyorumEmriboylar da sınıflaniyormus. Benim mesela 5aa 1. Kalite tranfer edildi. Dondurulmuş muydu senin
- 26 Kasım 2017
- 876
- 546
- 103
İnşallah canım nerdeyse aynı zamanlarda sonuçlarımızEvet dondurulmuş 6. gün embriyosu.Genetikten sağlıklı sonuç geldiği için kalitelidir diye düşünüyorum
- 8 Ocak 2020
- 58
- 12
- 3
Inşallah bizde pozitifi görürüz. Erken gebelik testi aldım ama hangi gün yapsam karar veremedim korkuyorum da bi yandanİnşallah canım nerdeyse aynı zamanlarda sonuçlarımız
- 26 Kasım 2017
- 876
- 546
- 103
Başka bir topik te arkadaş geçen hafta ctesi 5. Gün embriyosu ile transferı olmuş bugün sonucu öğrendi bir hafta da kanda çıktı yani ama idrar da çıkar mı bilemiyorumInşallah bizde pozitifi görürüz. Erken gebelik testi aldım ama hangi gün yapsam karar veremedim korkuyorum da bi yandan
- 8 Ocak 2020
- 58
- 12
- 3
Bikaç gün daha beklemek daha doğru olur o zaman.Sen bu süreçte hangi ilaçları kullanıyorsun?Başka bir topik te arkadaş geçen hafta ctesi 5. Gün embriyosu ile transferı olmuş bugün sonucu öğrendi bir hafta da kanda çıktı yani ama idrar da çıkar mı bilemiyorum
- 26 Kasım 2017
- 876
- 546
- 103
Crinone jelBikaç gün daha beklemek daha doğru olur o zaman.Sen bu süreçte hangi ilaçları kullanıyorsun?
Climara forte bant
Estrofem hap
Coraspin hAP
Dayanbiliyorsan bekle canım tabı ki. Ben çok sabırsızlanıyorum artık aslında ilk 3 gün hiç bişey hissetmemiştim ama şimdi gun geçtikçe heyecan başlıyor sanki. Sen ne kullanıyorsun ilaç olarak
- 8 Ocak 2020
- 58
- 12
- 3
Crinone jelCrinone jel
Climara forte bant
Estrofem hap
Coraspin hAP
Dayanbiliyorsan bekle canım tabı ki. Ben çok sabırsızlanıyorum artık aslında ilk 3 gün hiç bişey hissetmemiştim ama şimdi gun geçtikçe heyecan başlıyor sanki. Sen ne kullanıyorsun ilaç olarak
Oksapar iğne göbekten kan sulandırıcı
Coraspin
Prednol yarım
Bide vitaminlerim var bikac tane
Benim kanımda pıhtılaşma sorunu var o yüzden ekstra iğne kullanmak zorundayım.Pozitif olsun da razıyım
Son düzenleme:
- 26 Kasım 2017
- 876
- 546
- 103
Ben vitamin olarak folik asit kullanıyorum klasik zaten o da :) prednol kortizon bende kullandım ama transferden sonra bıraktım.Crinone jel
Oksapar iğne göbekten kan sulandırıcı
Coraspin
Prednol yarım
Bide vitaminlerim var bikac tane