Kilosu falan iyi canım. Bu haftalarda 1100 1300 arası falan diyolar. Hem normal olacaksa haftasında olması iyi. Benimki 1500 olunca doktor doğum şeklin değişwbilir dedi. Wala porsiyonları da kıssak kilo artıyo yani çünkü hareketimiz kısıtlandı gibi geliyo bana. Oturup kalkarken bile zorlanıyorum artık göbeğimden. Doğurunca spor yaparız napalımBenim de geçen hafta 1300 küsürdü bebeğimin kilosu, haftasıyla uyumlu dedi doktor. İlk başlarda 1 hafta önden gidiyordu gelişimi, son kontrollerimde hep haftasıyla uyumlu deyince gerileme mi var dedim ama bebek çok küçük olduğu için ölçümlerde milimlik farklılıklar olabiliyor, şu an gelişimi iyi demişti. Ben de 10 kilo aldım, diyetisyene yönlendirdi beni ama gitmedim. Porsiyonlarıma dikkat etmeye çalışıyorum ama canım sürekli bişeyler yemek istiyor. Hayırlısı bakalım, almayız inşallah daha fazla kilo
İlk bebeğimde 20 kilo aldımKilosu falan iyi canım. Bu haftalarda 1100 1300 arası falan diyolar. Hem normal olacaksa haftasında olması iyi. Benimki 1500 olunca doktor doğum şeklin değişwbilir dedi. Wala porsiyonları da kıssak kilo artıyo yani çünkü hareketimiz kısıtlandı gibi geliyo bana. Oturup kalkarken bile zorlanıyorum artık göbeğimden. Doğurunca spor yaparız napalım
Wala kilo almayanlara hayret ediyorum doğrusu. Nasıl beceriyorlar acaba bu durumu. Ayy ne güzel sende biliyosun doğumunu. Ben bilinmezlik içinde merak içinde geçiriyorum günlerimi. Sancı olursa nasıl oluyo nasıl anlarım ya anlamazsam diye düşünüp duruyorum.İlk bebeğimde 20 kilo aldım18ini verdim, kalan 2 fazla kilomla ki 4 senede normal bence yine hamileyim. Hedef bu kez 10 kilo almaktı ama daha 29.haftada hedefi tutturdum Hayırlısı bakalım, ilk bebeğim sezeryan olduğu için 2.de öyle olacak doğum şekli belli ama almasak daha rahat olacak her şey tabii☻
Sancı olsa ben de anlamam canım.Wala kilo almayanlara hayret ediyorum doğrusu. Nasıl beceriyorlar acaba bu durumu. Ayy ne güzel sende biliyosun doğumunu. Ben bilinmezlik içinde merak içinde geçiriyorum günlerimi. Sancı olursa nasıl oluyo nasıl anlarım ya anlamazsam diye düşünüp duruyorum.
Bende yeni duydum. Bi abla 'rahim ağzını tıkayan mukus tıkacı var doktorlar vajinal muayene yapmaz son aya kadar o tıkaç oynarsa doğum nişanı geldi denir doğum olur' dedi. Senin hiç vajinal muayene oldu mu ilk gebelikteHiç duymadım canım öyle bir şey, sancısı filan olduysa kontrol etmiştir belki. Extra hastalığı varsa da şeker tansiyon gibi, erken dönemde çatı kontrolü yapıyorlarmış çünkü onlarda erken doğum riski varmış, kontrolle dinlenme istirahat filan veriliyormuş...
Ben doktorumu değiştirdim 1,5 ay önce, 2 hafta önceki muayenemde vajinal varis şikayetim yüzünden kontrol ederken çatı muayenemi de yaptı. Ama 1 saniyelik birşeydi. Öyle rahim ağzına, mukusa kadar uzanıcak kadar da derin değildi.Bende yeni duydum. Bi abla 'rahim ağzını tıkayan mukus tıkacı var doktorlar vajinal muayene yapmaz son aya kadar o tıkaç oynarsa doğum nişanı geldi denir doğum olur' dedi. Senin hiç vajinal muayene oldu mu ilk gebelikte
Evet olmuştu canım ama aşırı ağrıyla gitmiştim daha doğuma 2 aydan fazla vardı diye hatırlıyorum. O zaman ebe bakmıştı acilde, başka da o şekilde muayene olmadım hiçBende yeni duydum. Bi abla 'rahim ağzını tıkayan mukus tıkacı var doktorlar vajinal muayene yapmaz son aya kadar o tıkaç oynarsa doğum nişanı geldi denir doğum olur' dedi. Senin hiç vajinal muayene oldu mu ilk gebelikte
Canım internetten mi aldın mağazalarda mı varKızlar lcw'de pijamalarda bir alana bir bedava var doğum ve sonrası için güzel modeller var 40 TL ye geliyor baya uygun
Internetten canım bir de sabahlik aldım hastanede rahat olur evde rahat olur diye inşallah bedenleri uyarCanım internetten mi aldın mağazalarda mı var
Teşekkür ederim canım güle güle kullanInternetten canım bir de sabahlik aldım hastanede rahat olur evde rahat olur diye inşallah bedenleri uyar
Wala duyunca korktum bende. Benim doktorum daha hiç bakmadı. Ben sorsam da son ay diyo hep. Ne çatı hakkında ne doğum hakkında bişi diyo.Ben doktorumu değiştirdim 1,5 ay önce, 2 hafta önceki muayenemde vajinal varis şikayetim yüzünden kontrol ederken çatı muayenemi de yaptı. Ama 1 saniyelik birşeydi. Öyle rahim ağzına, mukusa kadar uzanıcak kadar da derin değildi.
Benim doktorum hep son ay diyo. Daha çatı dar mı falan hiç bişi demedi. Son ay söylücem diyo.Evet olmuştu canım ama aşırı ağrıyla gitmiştim daha doğuma 2 aydan fazla vardı diye hatırlıyorum. O zaman ebe bakmıştı acilde, başka da o şekilde muayene olmadım hiç
Bende dün aldım. Hastane çantama koyayım diye. Evde çok giyilir mi acaba. Ben pek giymem gibime geliyor. Annem falan olmaz giyersin dedi ben bluz falan giycem diye tutun ettim.Kızlar lcw'de pijamalarda bir alana bir bedava var doğum ve sonrası için güzel modeller var 40 TL ye geliyor baya uygun
Şimdilik ödem dışında sıkıntı yok canım. Haftalık videoları izlediğimde bu haftalarda sonra yalancı vajinal sancıların olacağı deniliyordu dün bende de aynı şekilde oldu. Benim karın gerildikce göbek deliği etrafı ara sıra yirtiliyor gibi oluyor. Bebis de şükür sağlam vuruşlar yapıyor ben de rapor alacağım diye 2 hafta sonraya erteledim randevuyuKizlar nasil geciyor gunleriniz? Sayfa biraz sessiz gibi. Benim son zamanlarda giderek artan bi bi problemim var kizlar. Vajina icinde bicak saplanir gibi aci oluyo ki çığlık attiracak derecedeBebegin kilo almasiyla mi ilgili yoksa erken doguma dair bi belirti midir korkmaya basladim... Kontrolüm haftaya idi ama daha erken gitsem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?