Hadi gözün aydın canım az kalmışBugun kontroldeydim. Sezeryan tarihini aldik kizlar. Normal dogum olsaydi 30 ocak veyahut subat basi gibi dogum olacakti ama sezeryan olunca doktorum 15 ocak uygun dedi. Anlayacaginiz grupta bir ocak annesi gizleniyor1400 gram olmusuz ama doktorumuz biraz kucuk bi bebek olacak dedi. Saglikla dogsunlar hepsi...Darisi siizn gün alimlariniza...
Hadi gözün aydın canım az kalmış
Ayy çok sevindim canım. Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz gibi geldi haberini alıncaBugun kontroldeydim. Sezeryan tarihini aldik kizlar. Normal dogum olsaydi 30 ocak veyahut subat basi gibi dogum olacakti ama sezeryan olunca doktorum 15 ocak uygun dedi. Anlayacaginiz grupta bir ocak annesi gizleniyor1400 gram olmusuz ama doktorumuz biraz kucuk bi bebek olacak dedi. Saglikla dogsunlar hepsi...Darisi siizn gün alimlariniza...
Ayy çok sevindim canım. Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz gibi geldi haberini alıncapeki senden dolayı mı bebekten dolayı mı normal olmuuo. Benim doktorum hala söylemiyo bişi
Hımmm sormak lazım. Gerçi mağazada sorsanız satmak için zararı yok derler. Ay şaka gibi mutlu sona yaklaşıyoruz resmen, az kaldı bebişlere kavuşmamızaBen hiç düşünmedim ama nem makinesi mantıklı canım. Hepsiburadayi takip edin özellikle günlük dört dörtlük kampanyada muhakkak bebekler için ürün koyuyorlar ben çoğunu oradan tamamladım baya indirim oluyor. 21 Kasım indirimine alacak bir şey bırakmadık gibi. Aklımda titreşimli müzikli ana kucağı var alıp almama da kararsızım titreşimli olması bebeğe zarar verir mi ki?
Cabuk ve sıkıntısız geçti şükür canım. Ben de bugün merkeze gittim biraz yoruldum ama çok bir şey almadım düşünüyorum da hazırlıkları baya baya hakletmisim. Kendime pijama takımı baktım pentiden çalışan kadın son haftalar verelim dedi mantıklı geldi bıraktım. Bebek mağazalarında aşırı pahalı 200den başlıyorHımmm sormak lazım. Gerçi mağazada sorsanız satmak için zararı yok derler. Ay şaka gibi mutlu sona yaklaşıyoruz resmen, az kaldı bebişlere kavuşmamıza
Anladım canım. Benim ilk ya ondan demiyo demekki bişi. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Benim de yarın kontrolüm.bakalım ne diyecek doktorCanim 6 yasinda bi kizim var benim. O gebeligimde sıfır sancı, sıfır acilma ile 41. Haftayi bulunca mecburen sezeryan olmustum. Yani sezeryan olacagi belliydi, sadece günü belli degildi. Gelisimine gore belirleriz sezeryan tarihini demisti doktorumuz, ocak 15 oldu... Ben de dün sona yaklastigimi hissettim, heyecanim artti. Hepimiz güzel haberlerle tamamlariz insallah
Bende günümü aldım kızlar. 28 ocakta da benim prensesim gelecek inşaallahCanim 6 yasinda bi kizim var benim. O gebeligimde sıfır sancı, sıfır acilma ile 41. Haftayi bulunca mecburen sezeryan olmustum. Yani sezeryan olacagi belliydi, sadece günü belli degildi. Gelisimine gore belirleriz sezeryan tarihini demisti doktorumuz, ocak 15 oldu... Ben de dün sona yaklastigimi hissettim, heyecanim artti. Hepimiz güzel haberlerle tamamlariz insallah
Ne güzel çok tatlı alışverişler bunlar. Benim 2.bebeğim olduğu için ve 2.de kız olduğu için bir çok bebek ürünü var elimde hala, saklamıştım özel olanları. Pek alacağım bir şey yok ufak tefek şampuan, tırnak makası filan kişisel ürünleri alacağım. Doğum iznine ayrılınca gezerim diye şimdilik pek bakınmıyorumCabuk ve sıkıntısız geçti şükür canım. Ben de bugün merkeze gittim biraz yoruldum ama çok bir şey almadım düşünüyorum da hazırlıkları baya baya hakletmisim. Kendime pijama takımı baktım pentiden çalışan kadın son haftalar verelim dedi mantıklı geldi bıraktım. Bebek mağazalarında aşırı pahalı 200den başlıyor
Günümüz aynı sayılır benim kızıma 1100 gr dedi. Ama 4 5 gün küçük çıkıyor benim kızım ölçülerde. Önceki doktorum geç döllenme olmuş demişti ondan sanırım. Ama değişebiliyor tabi bebeğin gelişimine göre Bi öne geçiyo Bi geri kalıyo. Doğum yaptığım tarihte adete göre 38+1 ultrason göre 37+4 olacak. Doktorum 38 İ geçirmeye Pek niyetli değil gibiKızlar kontrolümüzü olduk. Suyum fazlaydı normale düşmüş. Oğluşum 1520 gram olmuş doktor kilo biraz fazla hızlı gidiyo dedi. Doğum hakkında hiç bişi demedi. Ağrılarıma magnezyum verdi. Kan ve vitaminlere devam dedi.
Kiloya göre benimki 2hafta önde gidiyo. Doktor biraz diyet yapmamı istiyo normal olcaksa doğum şekli değişmesin diye. Adet ve ultrason aynı hep. Bakalım benim doğum ne zaman netleşir.Günümüz aynı sayılır benim kızıma 1100 gr dedi. Ama 4 5 gün küçük çıkıyor benim kızım ölçülerde. Önceki doktorum geç döllenme olmuş demişti ondan sanırım. Ama değişebiliyor tabi bebeğin gelişimine göre Bi öne geçiyo Bi geri kalıyo. Doğum yaptığım tarihte adete göre 38+1 ultrason göre 37+4 olacak. Doktorum 38 İ geçirmeye Pek niyetli değil gibi
Kaç kilo aldın ki canım. Bakalım benim de haftaya kontrolüm var merak ediyorum dogrusuKiloya göre benimki 2hafta önde gidiyo. Doktor biraz diyet yapmamı istiyo normal olcaksa doğum şekli değişmesin diye. Adet ve ultrason aynı hep. Bakalım benim doğum ne zaman netleşir.
11 12 kilo aldım canım. İştahım fena açık hep bişiler yiyeyim istiyorum. Seninle aynı haftadayız sen kaç kilo aldınKaç kilo aldın ki canım. Bakalım benim de haftaya kontrolüm var merak ediyorum dogrusu
Ben de 10 11 arası gidip geliyorum canım ama gören inanmıyor 8. Ay içinde olduğuma sanırım her yerden eşit alıyorum11 12 kilo aldım canım. İştahım fena açık hep bişiler yiyeyim istiyorum. Seninle aynı haftadayız sen kaç kilo aldın
Süt gaz yapar diyolar ya. Benim popo geriye doğru çıktı kilo oraya birikti. Bide göbeğimde şiş baya doğum yapacak gibiyim 9.ayda patlayacak bomba gibi olcam galibaBen de 10 11 arası gidip geliyorum canım ama gören inanmıyor 8. Ay içinde olduğuma sanırım her yerden eşit alıyorumbir tek süt içtiğimde ve mandalina yediğimde göbeğim gazdan ağzıma kadar sisiyor onun dışında rahatsız edici değil
Daha hiç olmadı canım. Bende frei öl hamile yağı sürüyorum. Sadece göbek deliğim bi değişik oldu. Dışarı çıkmadı ama yok yani kayboldu bi nokta gibi gözüküyo. Göğüste çatlar diye okudum her yerimi yağa buluyorum inanki benHakket çatlağı oluşmaya başlayan var mı kızlar? Valla ben son haftaya kadar büyük konuşmak istemiyorum son hafta çatlayan arkadaşlarım var. Ben her gün kakao yağı sabunu sürdüm karın bölgeme sonra palmers'in kakao yağı ve Hindistan cevizi karışımı kremini sürdüm. Kalça ve bacağa da dalın bebek yağı sürüyorum şimdilik bir şey yok ama korkmuyor da değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?