Premature Bebekler 2020 prematüre anneleri

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Bende katılayım mı aranıza

korkmayin prematüre bebeklerde güclüdür
bu sayfadaki yaziyi oku iyi gelir okumak

Herkese iyi günler ben 30 haftalık ikiz doğum yaptım. Hamd olsun 4 hafta sonra oğlumun birini aldım. Ama diğer oğlumun hala solunum sıkıntısı devam ediyor. Nazal cpap da şuan da. 5 hafta olmasına rağmen hala düzelmedi. Birde ziyaretlerde yasaklandı. Görmedikçe kafayı yiyecek gibi oluyorum. Bebeği böyle olupta toparlayan oldu mu. Bazen umudum tükeniyor. Sütüm azalmaya başladı. Bize dua edin lütfen

çok zor ve dikkat edilmesi gereken bir durum allah herkese sabır versin. Ama çocuklar büyüdükten sonra her şey yolunda oluyor.

Merhaba,bende 25 haftalık doğum yaptım,çok zor günlerdi.hala kendime gelebilmiş değilim.bir sürü yollardan geçtik.çok şükür bebeğim 33.haftanın içinde.burundan oksijen alıyoruz,inşallah ciğerler gelişi ve kendi kendine nefes alma aşamasına gelirsek dünyalar benim olacak...allah bebeğinin yolunu bekleyen her anneye sağlıkla evladını kavuştursun inşallah

Çok geçmiş olsun rabbim şifanızı versin inşallah . Allah yardımcınız olsun. Gerçekten çok zor ve çok çok sabır gerekiyor. Rabbim herkese sabırlar versin..inşallah bebeklerim izin ciğerleri gelişir bir an önce yanımıza gelirler. Rabbim evlat yolu bekleyen herkesi evladına kavuştursun

O

Merhaba sevgili prematüre anneleri 2009 kasım annelerindenim bebeğim yani kızım o Ağustos ayında doğmayı seçti 28 haftalık 1133 gr doğdu şuan kocaman bir kız bazen beni bile beğenmiyor sizlere moral olsun diye yazmak istedim ben o yıllarda çok zor dönemlerden geçtim geçmiş yıllara t yazılarım vardır mutlaka bana bu platformda dualar edildi hatimler indirildi rabbim herkesten tek tek Allah razı olsun ağır preaklempsiden erken Doğum yaptım çok zor bir süreçti ben kızımı hiç kucağıma alamadım 15 gün görmedim duymadım yaşadığından bile emin değildim onu ilk gördüğümde yoğun bakım odasında bir küvezdeydi ve oraya beni almadılar salonda camın arkasında şu en arkadaki küvezdey yatıyor demişti hemşire nasıl ağlamış nasıl üzülmüştüm ikimizde ayrı hastanelerde tedavi olmak zorunda kaldık düşünsenize yavrunuzu hiç görmemişsiniz ve sizi başka bir hastaneye sevk ediyorlar çünkü durumunuz ağır ve orada size müdahale edemiyorlar bazen geriye dönüp baktığımda ne zor sınavlar vermişim diyorum ve şükrediyorum hergün yavrumu sağlıcakla alıp eve gelebildiğimiz için ben moral olarak ta çökmüştüm o dönem inanın bana siz güçlü olursanız evladınız da güçlü olacak siz toparlanırsanız evladınızda toparlanacak üzülmeyin dua edin sabredin beslenmenize dikkat edin süt veriyorsunuz bir damla sütünüze muhtaç o minnacık bebekleriniz o süt onları hayata bağlayacak size getirecek koynunuza alacaksınız koklayacaksınız rabbimin izni ile sabırla dua ile kavuşacaksınız minik kahramanlarınıza siz iyi olun ki onlarda iyi olsun benim kızım şuan 11 yaşında zaman ne çabuk akıp gidiyor rabbim evlatlarınızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsın
Lütfen anneler kendinizi üzmeyin minik kahramanlarınız taburcu olacak ve siz bile şaşıracaksınız nasıl büyüdüklerini gördüğünüzde

Herkese merhaba
Bnde 34 haftalık doğurdumm bazen sıkıntılo günler geçirdik halada emme problemimiz var ne yapılabilir
Bide taburculukta neler yaptırdılar
Artık premstür annesiyiz biraz daha farklı aşamadan geçicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…