- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Cok sagol canm. Kalcadan vuruyorlar igneyi ve 2 gün yattım o iki gün vurdular. Bende de belki enfeksiyondandır sancilar yeni baktılar çünkü. Bende de durum aynı doğum pozisyonunu almış. Bugün de özele gittim rahim kanalı dedi galiba yanlış hatırlamıyorsam bi incelme yok erken dogum olacağını sanmıyorum dedi ama sancıma ya enfeksiyondan yada doğum pozisyonunu aldığından dolayıdır dedi ilaclarima devam etmemi söyledi..Cok gecmis olsun ya, enfeksiyon gecmedigi icin sancilarin bitmedi. Allah yardimcin olsun. Akciger gelisimi icin Turkiyede ust bacaga igne vurmuyolarmi? Burda oyle bir igne var. Iki gun arayla vurmuslardi. Bu ilac cok yenide olabilir. Egitim ve arastirma hastanesinde kalmistim, suan kontrollerim orda yapiliyor. 2 Haftada bir bebegimizi gorebiliyoruz.
Bebek hastaneye yattigimdan beri dogum pozisyonunda, basi kasiklarimin arasina girmis bile.
Sun cok sukur sancim yok. Kendimi zorlarsam 10 dakika yuruyebiliyorum.
Cok sagol canm. Kalcadan vuruyorlar igneyi ve 2 gün yattım o iki gün vurdular. Bende de belki enfeksiyondandır sancilar yeni baktılar çünkü. Bende de durum aynı doğum pozisyonunu almış. Bugün de özele gittim rahim kanalı dedi galiba yanlış hatırlamıyorsam bi incelme yok erken dogum olacağını sanmıyorum dedi ama sancıma ya enfeksiyondan yada doğum pozisyonunu aldığından dolayıdır dedi ilaclarima devam etmemi söyledi..
Sağol canm sana da çok geçmiş olsun. Inşallah vaktinde gelirler 33.ncu haftaya girdim şükür 4 hafta sonrası olsa bile yine iyi tabi daha da beklemesini isterim. Yatmaktan bunalıyorum eşim de korkuyor birşey olacak yat diyor sürekli telefon bile cazip gelmiyor artikTekrar cok gecmis olsun canim, insallah enfeksiyonda bir an once gecerde sancilardan kurtulursunuz.
Bebegimiz karnimizda buyugune kadar dinlenmekten baska birsey yapamayiz maalesef.
Aliskin olmayinca gercekten zor hic bir is yapamamak. Sizi cok iyi anliyorum.
Dun yardim edeyim dedim tencereyi mutfaga goturdum, agir geldigi icin karnim hemen sertlesmeye basladi.
Sağol canm sana da çok geçmiş olsun. Inşallah vaktinde gelirler 33.ncu haftaya girdim şükür 4 hafta sonrası olsa bile yine iyi tabi daha da beklemesini isterim. Yatmaktan bunalıyorum eşim de korkuyor birşey olacak yat diyor sürekli telefon bile cazip gelmiyor artik
Off sen mi ben mi bugün hava çok güzeldi yaz havası vardı resmen ama evden dışarı çıkamadım fazla yürümek iyi gelmiyor malesef. Kasıklarım ağrıyorAynen, dizilerle kitaplarla bir yere kadar idare ediliyor. Gezip tozmayi ozledim
Off sen mi ben mi bugün hava çok güzeldi yaz havası vardı resmen ama evden dışarı çıkamadım fazla yürümek iyi gelmiyor malesef. Kasıklarım ağrıyor
24 Ocak 2020. 26+2 haftalik 28 haftaya uyumlu bebeğim doğdu. Ve hala yoğun bakımda. Sebep söylemediler. Aniden doğum başladı. Aslında ağrılar 2 gece sürdü ama doğum sancısına değildi. 2 geceden sonra sabah doğum sancısına dönüştü. Normal doğumla oğlum doğdu. Şimdi Allahın yardımıyla gelişimini sağlıklı bir şekilde tamamlayıp evimize gelmesini bekliyoruz. Benim gibi bekleyen tüm annelere dua ediyorum. Rabbim sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuştursun bizleri ve sağlıkla büyütmemizi Nasib etsin.
2nci diye düşünüyormuşsun sen ben onu bile daha diyemiyorum bunda çok sıkıntı çekince. Başta düşük riskim smdi böyle hep bi sıkıntı ile geçiyor. Beşiğini de boş gördükçe içimde gitmiyor değil ama bi an önce gelse diyorum bazen. Ama ikinci diye kesinlikle düşünemiyorumBurdada cok gunesliydi hava. Resmen evkiyafetleriyle geciriyorum hamileligi.
Hastaneye yatmadan oncede almistim bir kac bisey dogru duzgun giyemeden biticek gebelik
Bebegim saglikla gelsinde ikincide giyerim insallaah
2nci diye düşünüyormuşsun sen ben onu bile daha diyemiyorum bunda çok sıkıntı çekince. Başta düşük riskim smdi böyle hep bi sıkıntı ile geçiyor. Beşiğini de boş gördükçe içimde gitmiyor değil ama bi an önce gelse diyorum bazen. Ama ikinci diye kesinlikle düşünemiyorum
Ben daha 23 yaşındayım. Bilemiyorum belki dogum dan sonra belki düşünürüm de sadece suanlik 4 5 yıl sonrasında düşünebiliyorum. Bebeğin kilosu ne kadar sizin pekiValla ben yasimdan dolayi dusunuyorum, yas olmus 32. Kalabalik aileleri seviyorum.
Suan agrim yok belkide o yuzden dusunuyor olabilirim, birde doktorun son verdigi ilac mide bulantima iyi geldi.
Cok sukur Rabbime
Ben daha 23 yaşındayım. Bilemiyorum belki dogum dan sonra belki düşünürüm de sadece suanlik 4 5 yıl sonrasında düşünebiliyorum. Bebeğin kilosu ne kadar sizin peki
Olsun demek ki bu da sizin için hayirlisiymis. 2.100 gram dediler bana da oğlum olacak nasip olursa inşallah sizin kız mı oğlanBende sizin yasinizda olsam uzun bir sure dusunmezdim galiba. Gec evlenmenin dezavantaji.
Bebegim en son gecen hafta cuma gunu olcuklerinde 1,5 kiloydu. Sizinki ne kadar, cinsiyeti ne?
Olsun demek ki bu da sizin için hayirlisiymis. 2.100 gram dediler bana da oğlum olacak nasip olursa inşallah sizin kız mı oğlan
44 ile hamile kaldım şuan 56 kiloya çıktım fazla bi kilo alimim yok kendimde yüzüm doldu bel kısmından aldım sadece. Ogluşum sayesinde ilk defa 50 kilo oldum ve geçtimAynen, kesinlikle nasip boyleymis. Benimde oglum olacak insallah. Masallah oglunuzun kilosu iyimis
44 ile hamile kaldım şuan 56 kiloya çıktım fazla bi kilo alimim yok kendimde yüzüm doldu bel kısmından aldım sadece. Ogluşum sayesinde ilk defa 50 kilo oldum ve geçtim
Doğumda gitmese bari kilolarım diyeceğim de sanmıyorum. Hani iyi de yiyorum ama yok alamıyorum baba tarafı anne tarafı hep zayıfız sulalecek. Şimdi de acaba ne yemek çocuğa daha iyi kilo aldırır onun derdindeyim en azından erken de gelse toplu bari olsun diye düşünüyorum. Siz öyle ekstra biseyler yiyormusunuz.?Bi aralar bende kilo derdindeydim. 28i gecince almaya basladim.
Burda kilo alma yarismalarina katilmisligim bile var
64 kilo ile hamile kaldim, suan 73 kiloyum
Doğumda gitmese bari kilolarım diyeceğim de sanmıyorum. Hani iyi de yiyorum ama yok alamıyorum baba tarafı anne tarafı hep zayıfız sulalecek. Şimdi de acaba ne yemek çocuğa daha iyi kilo aldırır onun derdindeyim en azından erken de gelse toplu bari olsun diye düşünüyorum. Siz öyle ekstra biseyler yiyormusunuz.?
Oo ha maşallah yani ben sanmıyorum o kadar olacağını bi 3 kilo yeter banaEkstra hic bir sey yemiyorum, odum kopuyor kocaman bebek olacagi icin. Dogduktan sonra yediririm ben ona.
Onu birde dogurmasi var. Kardesmin esinin bebegi 4,5 kilo dogdu. Anneside sizin gibi zayifti baya ama baya yedi hamileyken. Dogumu 1,5 gun surdu. Bende biraz tirstim acikcasi buyuk bebek dogurmaktan
Oo ha maşallah yani ben sanmıyorum o kadar olacağını bi 3 kilo yeter banaaslında küçük bebekler çabuk toplar diyorlar da benim eşim pek orayı anlamıyor sende al o da alsın 3 3 buçuk kilo doğur sende 10 15 kilo daha al diyor bana daha zayıf olduğum için spariş verir gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?