- 4 Şubat 2019
- 405
- 285
- 33
- 45
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
Bende de kist var bakalım işte allah büyükPatlamamasi icin cok dikkat etmis zaten patlaynca ic kanama yapiyor. Kistim halen ayni duruyor. Allahtan tedavi sürecinde büyümedi ignelerden korkmustm
32 ilk deneme olcak bende deEvet kustum hatta çok kötüyüm yaş kaç benim 40
Tabiki büyümstür ne sorununuz var acabaHayırlısı olsun bende iğnelerden sonra ilk muayenem çok korkuyorum büyümüş müdür kızlar merinol verdiler lütfen bir yorum yaparmısınız
Ah bu çikolata kistleri herkesdemi böyle ya kızlar size şukadar diyim. Hamileligm devam edermi bilemem ama dualarla rahmime düştü okadar inaniyorumkiBende de kist var bakalım işte allah büyük
Yaş kaç canım buyuk mu kıst ilk denememı olcak sızın benımde amh 0.84 32 yaşındayım pazartesi kontrol var 5 gun oluyo ıgne olalıBenim de amh 0.78 canım. Hatta bayağı üzülmüştüm. Ama 13-14yumurta oluştu son kontrole göre. Dün gece çatlatma iğnemi oldum. Yarın öğlen yumurta toplamam var
5 yukarısı hamilelik değil mi transferden sonra kaçıncı gündesinkızlar biraz önce kan verdim 8,300 çok kötüyüm sanırım olmamış imi gündür idrar testinde silik çıkıyor moralim çok kötü bu kadar düşük beklemiyordum
Cok kücükler 1cm bile degil benmki 4 cm. Hayirli haberlerle gelinİki tane on mm dedi doktor bakalım hayırlısı artık
Kuzum bi sakin ol yazdgn şey 8,3 mü kaçıncı günün bugünkızlar biraz önce kan verdim 8,300 çok kötüyüm sanırım olmamış imi gündür idrar testinde silik çıkıyor moralim çok kötü bu kadar düşük beklemiyordum
Mm olarak bakıyor Dr sen kaçıncı gündesin acabaCok kücükler 1cm bile degil benmki 4 cm. Hayirli haberlerle gelin
bugün 12.günüm.8,300 cıktıKuzum bi sakin ol yazdgn şey 8,3 mü kaçıncı günün bugün
12.gun deyim hamilelik ama bu kadar düşük olması korkuttu beni5 yukarısı hamilelik değil mi transferden sonra kaçıncı gündesin
Doktorlar zaten mm olarak bakiyoda biz cmye döndüryrz :) yani benim 40mm boyutu. Transferden sonra 17.günüm canimMm olarak bakıyor Dr sen kaçıncı gündesin acaba
Kuzum üzülme yokmu dondurulmus embriyon tekrar denersn 5.gün embriyosumuydu bubugün 12.günüm.8,300 cıktı
dondurulmuş yok hayır 3.gun embriyosuydu ya çok kötüyümKuzum üzülme yokmu dondurulmus embriyon tekrar denersn 5.gün embriyosumuydu bu
35 yaşındayım canım. İlk tüp bebek denemem. 7 yumurta toplandı. Hayırlısı inşallah. Sanırım taze transfer yapacaklar.Yaş kaç canım buyuk mu kıst ilk denememı olcak sızın benımde amh 0.84 32 yaşındayım pazartesi kontrol var 5 gun oluyo ıgne olalı
Ben de yaptı canım. Baş ağrısı ve mide bulantısı ilk günler çoktu.Bende merıonal 150 doz gonal f 300 doz kullaniyorum pazartesı ılk kontrolum olcak sızde de mıde bulantısı iştahsızlık yaptımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?