2020 Ocak Ayında Transfer Yaptıracaklar/Yeni Yıl Yeni Umutlar

şuan biosteron , folikasit ve cyclo kullanıyorum birde prolaktin yüksek diye dostinex verdiler bakalım hayırlısı... teşekkürler açıklama için.. yaşım genç ama erken menopoz korkutuyo işte ilaçlarla düşürüyorum

Merhabalar, benim de amh düşük, ama evet bir yanlışlık olmalı sizde. Adetiniz kaç günde bir? 4 de çok yüksek çünkü yaşınız için, polikistik geldi ilk aklıma. Süreç şu şekilde; adetin 3. günü iğnelere başlanıyor, 13-15 arasında yumurta toplanıyor sonra da embriyoların durumuna göre ya dondurma yapılıyor ya da taze transfer :)

yazın biraz düzensizdi bir ara 2 aya yakın olmadım sonra 1 ayda 1 hafta arayla 2 kere oldum ama genel olarak adet bitiminden 21 gün ara oluyor. zaten adeti de çok yoğun yaşayan biri değilim. özel hastanede yapıldı kendi değerlerine göre 2 çıktı devlette yapıldı 4 çıktı. zaten heyet raporunda amh dikkate almicaklardı.

rica ederim canım ne demek. olumlu düşün canım korkma. bazı doktorlar biraz abartıyor menepoz diye. ben de aynı dertten müzdaripim. yumurta rezervi azlığı. 1-2 yumurta çıkıyor. bu tür şeyler havuz yöntemi matıklı. doktorum onu uyguluyor bakalım. bu ay bekletti 15 gün sonra çağırdı. inşallah çok uğraşmadan biz de anneliği yaşarız

bende de ultrasonla bakıldığında bir tarafta sayıp 4 diğer tarafta 6 diye sayılıyor. sanırım ben biraz olumsuzum korkularımdan dolayı ama yenmem lazım bu durumları amin inşallah o günleri hepimiz görürüz... 15 gün sonrada güzel haberle mesajlarını alırız :) allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın

amin canım. kesinlikle canım bilinçaltını toplamalısın. çunku çok çok etkiliyor stres, korku vs... amin inşallah sağolun

Bende adetimi bekliyorum. Rahim dinlendirmedeydim. İlk transfer negatifti. Lucrin iğne vermişti doktorum onu yaptım. Yaklaşık 1 hafta var adetime. Ocak sonuna doğru dondurulmuş transferim var. İkimizde pozitifi görürüz ve son olur inşallah.

Cyclo dediğin ne acaba? Ben sadece lucrin yaptım. Adet olmayı bekliyorum. Adetle birliktede estrofeme başlıycam.

Cyclo dediğin ne acaba? Ben sadece lucrin yaptım. Adet olmayı bekliyorum. Adetle birliktede estrofeme başlıycam.
Cyclo progynova diye bir ilaç verdi o da hormon düzenleyici sanırım. Geçen pazartesi vurundum ben lucrin i. Yarın ya da perş normalde adet olmam lazım. Ama lucrin adet gecikmesi yapabilir yazıyor her yerde bakalım artık bizi neler bekliyor Sizin kaç embriyonuz var ve kaç günlük? Bizim 3 tane var açıp normalde 5 e götürüp koyuyormuş yaptırdığım yer ama sayı az diye 5 e götürür mü emin olamıyorum

Bana hep lab sonucu değil orada gözüken folikül sayısı önemli sizinki sınırda derlerdi. Genelde toplamda 8 gözükürdü hep. Birtek tüpe başlayacağım ay solda 7 sağda 5 gözüktü ama sağdakiler büyümedi hiç. Aklınızda bulunsun ultrasona girerseniz

İnşallah Bende lucrin iğne yaptım sonra cyclo Doğum kontrol hapı kullandım son 2 tane kaldı bittikten bir kaç gün sonra adet olacağım

ultrasonla bakıldı bir tarafta 6 bir tarafta 4 dediler. tabi dahada kaybetmediysem :)

Merhabalar benim de cyclo biteli iki gün oldu hala adet olmadım. Gecikme yapıyor diye okudum hep normalde bugün yarın gelmesi lazım.
Ben önce ki tedavimde de kullanmıştım 2 en geç 3 gün sonra adet olmuştum ama hemşire bana bünyeye göre değişiklik gösterir 1 hafta da sürebilir 10 gün de 2 günde demişti

Benimde 3tane 5.gün embriyosu var. Blast kalite demişlerdi, ama ilk transferde öyleydi. Benimde cumartesi yada pazar adet olmam lazım bu arada. Bakalım bu kez ne var kaderde..

İnşallah Bende lucrin iğne yaptım sonra cyclo Doğum kontrol hapı kullandım son 2 tane kaldı bittikten bir kaç gün sonra adet olacağım
Yumurtlamanın üstünden 12 gün geçince adet oluyorum bende. Geçen pazartesi yumurtlama günümdü. Cumartesi pazar olmam lazım. Bakalım nasıl ilerleyecek..

Bugün doktora gittim transfer calismalarina baslamak icin. Adet oldugun ay gel demisti. Bugün gittigimde rahim kalınlıgı uygun degil ilac baslayalım. Sonraki ay hormon bakalim dedi. 2ay ileri attı. Dondurulmus embriyolarimiz var oncekinde iyi kalite demislerdi, bu sefer orta kalite dedi. Gercekten anlamadım ben bu isi.

Merhama kızlar.
Uzun protokol başlandı. Yasmin verdiler son 4 tanesi kaldı. Gonopeptly diye iğneye başladım (lucrin veriliyormuş genelde ama sanırım artık bu iğneye başlatıyorlarmış.) lucrin muadili iğne. bugün 3. günü. Kendim vuramıyorum malesef işyerinde. Zor bir iğne değil hemşire kendin vur dedi ama başaramadım. Biraz yakıyor ilk 10 dk falan. Adete kadar vurulucam.Sonra adetle başlıcam bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…