-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
şuan biosteron , folikasit ve cyclo kullanıyorum birde prolaktin yüksek diye dostinex verdiler bakalım hayırlısı... teşekkürler açıklama için.. yaşım genç ama erken menopoz korkutuyo işte ilaçlarla düşürüyorummerhaba, evet adetin 2. veya 3. günü gidiyorsun. o günden itibaren iğne ilaç kullanıyorsun vitamin destek hapları da veriliyor ama öncesinde vermeleri gerek folikasit vs... 10-12 gün sürüyor bu durum. daha sonra çatlaması için iğne verilip yumurtaların toplanıyor. bence çok takılma canım. yaşın genç illa embriyo elde edilir.
Merhabalar, benim de amh düşük, ama evet bir yanlışlık olmalı sizde. Adetiniz kaç günde bir? 4 de çok yüksek çünkü yaşınız için, polikistik geldi ilk aklıma. Süreç şu şekilde; adetin 3. günü iğnelere başlanıyor, 13-15 arasında yumurta toplanıyor sonra da embriyoların durumuna göre ya dondurma yapılıyor ya da taze transfer :)merabalar bir sorum olucak inşallah yardımcı olabilirsiniz :) benim yaşım 32 ve erken menopoz dendi. fsh 21 di ilaçla 16'ya düşürdük. ama amh 4 çıkıyor bunda bi yanlış var deniyor çünkü ultrasonlar bakıldığında sayılı rezervlerim vartüp bebek için ocak ayına randevu verdiler adetliyken gidicem devlet hastanesi olduğu için çok bilgilendirmiyorlar sağolsunlar. ocakta adetliyken gel dediler... peki bu süreç nasıl devam edicek bilgilendirirseniz sevinirim...
yazın biraz düzensizdi bir ara 2 aya yakın olmadım sonra 1 ayda 1 hafta arayla 2 kere oldum ama genel olarak adet bitiminden 21 gün ara oluyor. zaten adeti de çok yoğun yaşayan biri değilim. özel hastanede yapıldı kendi değerlerine göre 2 çıktı devlette yapıldı 4 çıktı. zaten heyet raporunda amh dikkate almicaklardı.Merhabalar, benim de amh düşük, ama evet bir yanlışlık olmalı sizde. Adetiniz kaç günde bir? 4 de çok yüksek çünkü yaşınız için, polikistik geldi ilk aklıma. Süreç şu şekilde; adetin 3. günü iğnelere başlanıyor, 13-15 arasında yumurta toplanıyor sonra da embriyoların durumuna göre ya dondurma yapılıyor ya da taze transfer :)
rica ederim canım ne demek. olumlu düşün canım korkma. bazı doktorlar biraz abartıyor menepoz diye. ben de aynı dertten müzdaripim. yumurta rezervi azlığı. 1-2 yumurta çıkıyor. bu tür şeyler havuz yöntemi matıklı. doktorum onu uyguluyor bakalım. bu ay bekletti 15 gün sonra çağırdı. inşallah çok uğraşmadan biz de anneliği yaşarızşuan biosteron , folikasit ve cyclo kullanıyorum birde prolaktin yüksek diye dostinex verdiler bakalım hayırlısı... teşekkürler açıklama için.. yaşım genç ama erken menopoz korkutuyo işte ilaçlarla düşürüyorum
bende de ultrasonla bakıldığında bir tarafta sayıp 4 diğer tarafta 6 diye sayılıyor. sanırım ben biraz olumsuzum korkularımdan dolayı ama yenmem lazım bu durumlarırica ederim canım ne demek. olumlu düşün canım korkma. bazı doktorlar biraz abartıyor menepoz diye. ben de aynı dertten müzdaripim. yumurta rezervi azlığı. 1-2 yumurta çıkıyor. bu tür şeyler havuz yöntemi matıklı. doktorum onu uyguluyor bakalım. bu ay bekletti 15 gün sonra çağırdı. inşallah çok uğraşmadan biz de anneliği yaşarız
amin canım. kesinlikle canım bilinçaltını toplamalısın. çunku çok çok etkiliyor stres, korku vs... amin inşallah sağolunbende de ultrasonla bakıldığında bir tarafta sayıp 4 diğer tarafta 6 diye sayılıyor. sanırım ben biraz olumsuzum korkularımdan dolayı ama yenmem lazım bu durumlarıamin inşallah o günleri hepimiz görürüz... 15 gün sonrada güzel haberle mesajlarını alırız :) allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
Bende adetimi bekliyorum. Rahim dinlendirmedeydim. İlk transfer negatifti. Lucrin iğne vermişti doktorum onu yaptım. Yaklaşık 1 hafta var adetime. Ocak sonuna doğru dondurulmuş transferim var. İkimizde pozitifi görürüz ve son olur inşallah.Merhaba, ilk tedavimden 3 embriyom oluştu ayrı ayrı 2 transfer yapıldı ikisinde negatif maalesef embriyom kalmadığından 2. Tedaviye başladık yine 3 embriyom var. Şuan rahim dinlendirmeyeyim ikinci adetimi bekliyorum 1 haftaya kadar olacağım. Ocak sonu inşallah transferim olacak 3. Ve artık son olmasını diliyorum
Cyclo dediğin ne acaba? Ben sadece lucrin yaptım. Adet olmayı bekliyorum. Adetle birliktede estrofeme başlıycam.Merhabalar, bende de amh düşüklüğü var. Temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim, sonraki aylarda da kendiliğinden olmayınca kasımda tüp bebeğe başladık. Şu anda 3 tane dondurulmuş 3 günlük embriyom var. Bu ay cyclo kullandım ve lucrin iğne yaptım şu anda da adeti bekliyorum :) Adetle birlikte estrofem ve progesteron başlayacaklar sanırım sonra da transfer yapılacak. Bir yandan çok heyecanlı diğer yandan da çok stresliyim tutmaz diye. Geceleri uykularım da kaçmaya başladı artık nolcak bilmiyorum
Cyclo progynova diye bir ilaç verdi o da hormon düzenleyici sanırım. Geçen pazartesi vurundum ben lucrin i. Yarın ya da perş normalde adet olmam lazım. Ama lucrin adet gecikmesi yapabilir yazıyor her yerde bakalım artık bizi neler bekliyorCyclo dediğin ne acaba? Ben sadece lucrin yaptım. Adet olmayı bekliyorum. Adetle birliktede estrofeme başlıycam.
Bana hep lab sonucu değil orada gözüken folikül sayısı önemli sizinki sınırda derlerdi. Genelde toplamda 8 gözükürdü hep. Birtek tüpe başlayacağım ay solda 7 sağda 5 gözüktü ama sağdakiler büyümedi hiç. Aklınızda bulunsun ultrasona girersenizyazın biraz düzensizdi bir ara 2 aya yakın olmadım sonra 1 ayda 1 hafta arayla 2 kere oldum ama genel olarak adet bitiminden 21 gün ara oluyor. zaten adeti de çok yoğun yaşayan biri değilim. özel hastanede yapıldı kendi değerlerine göre 2 çıktı devlette yapıldı 4 çıktı. zaten heyet raporunda amh dikkate almicaklardı.
İnşallahBende adetimi bekliyorum. Rahim dinlendirmedeydim. İlk transfer negatifti. Lucrin iğne vermişti doktorum onu yaptım. Yaklaşık 1 hafta var adetime. Ocak sonuna doğru dondurulmuş transferim var. İkimizde pozitifi görürüz ve son olur inşallah.
Merhabalar benim de cyclo biteli iki gün oldu hala adet olmadım. Gecikme yapıyor diye okudum hep normalde bugün yarın gelmesi lazım.İnşallahBende lucrin iğne yaptım sonra cyclo Doğum kontrol hapı kullandım son 2 tane kaldı bittikten bir kaç gün sonra adet olacağım
ultrasonla bakıldı bir tarafta 6 bir tarafta 4 dediler. tabi dahada kaybetmediysem :)Bana hep lab sonucu değil orada gözüken folikül sayısı önemli sizinki sınırda derlerdi. Genelde toplamda 8 gözükürdü hep. Birtek tüpe başlayacağım ay solda 7 sağda 5 gözüktü ama sağdakiler büyümedi hiç. Aklınızda bulunsun ultrasona girerseniz
Ben önce ki tedavimde de kullanmıştım 2 en geç 3 gün sonra adet olmuştum ama hemşire bana bünyeye göre değişiklik gösterir 1 hafta da sürebilir 10 gün de 2 günde demiştiMerhabalar benim de cyclo biteli iki gün oldu hala adet olmadım. Gecikme yapıyor diye okudum hep normalde bugün yarın gelmesi lazım.
Gayet güzel bence :) İnşallah en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruzultrasonla bakıldı bir tarafta 6 bir tarafta 4 dediler. tabi dahada kaybetmediysem :)
Benimde 3tane 5.gün embriyosu var. Blast kalite demişlerdi, ama ilk transferde öyleydi. Benimde cumartesi yada pazar adet olmam lazım bu arada. Bakalım bu kez ne var kaderde..Cyclo progynova diye bir ilaç verdi o da hormon düzenleyici sanırım. Geçen pazartesi vurundum ben lucrin i. Yarın ya da perş normalde adet olmam lazım. Ama lucrin adet gecikmesi yapabilir yazıyor her yerde bakalım artık bizi neler bekliyorSizin kaç embriyonuz var ve kaç günlük? Bizim 3 tane var açıp normalde 5 e götürüp koyuyormuş yaptırdığım yer ama sayı az diye 5 e götürür mü emin olamıyorum
Yumurtlamanın üstünden 12 gün geçince adet oluyorum bende. Geçen pazartesi yumurtlama günümdü. Cumartesi pazar olmam lazım. Bakalım nasıl ilerleyecek..İnşallahBende lucrin iğne yaptım sonra cyclo Doğum kontrol hapı kullandım son 2 tane kaldı bittikten bir kaç gün sonra adet olacağım