2020 Ocak Ayında Transfer Yaptıracaklar/Yeni Yıl Yeni Umutlar

Merhaba kizlar benimde transferim ocakta olacak dondurulmus embriyo su an yasmin kullaniyorum yumurta toplamadan sonra da oksapar vuruluyorum son 4 kaldi 20 tane verilmisti yasminden mi nedendir bilmiyorum kasiklarimda cok baskı var ilac bitmesine de 11 gun kaldi erken mi gelecek acaba

Yasmin doğum kontrol hapı değil mi? Doğum kontrol hapı bitmeden adet olmazsın.

benim hem dondorulmus hem histereskopi oldum ne olacak bakalim artik umut mu olurum köstek mi olurum belli degil
Histereskopi sonrasıda rahim temiz, bi sorun yok. Tüp bebek tutar denildi, embriyo transferi yapılırken hem embriyolog hem bi kaç kadın doğum doktoru embriyo kalitesi rahim kalınlığı çok iyi bu embriyodan gebelik oluşur dediler. Sonuç negatifti. İnşallah bu kez 2. ve son olur tutar artık.

Aslinda rabbim ol dedikten sonra hepsi bos ha icimizi rahatlattik orasi ayri ben hep diyorum tibbi yonden herseyi yaptik gerisi rabbime kalmis nasip edip etmemek

Benim tutmadı valla. Ocakta dondurulmuş transferle deniycez. Dondurulmuşta başarı şansı daha yüksek diyolar. Tutar inşallah bu kez.

Merhabalar;
İnşallah transferınız tutar ve bebeğinize kavuşursunuz.. .Bende kasımda tüp bebek tedavisine başladım. 7 Aralıkta opu yapıldı ama ohss olmamak için donduruldu embriyolar bekliyouz... ilk reglimi oldum. 2. reglimde yani ocakta transfer yapılacak.. benim kafama şu takıldı. 3 tane 5. gün embriyosu 3 tanede 6. gün embriyosu donduruldu. 5. gün embiryoları 4ab grade 1 kalitesiydi. Burada okuduklarım hep 5aa kalitesi embriyolar fln.. acaba 4ab düşük kalitemi bilemedim.. şimidede onu kafaya taktım ya tutmazsa diye.. sizin dondurulmuşların kalitesi neydi?

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. En kaliteli embriyoya 5aa diyorlar. Ama şöyle bişey var ki 4ab dediğiniz embriyodanda sağlıklı gebelikler elde edilebiliyor. Benim opudan 5 gün sonra taze transfer yapıldı dediğim gibi. Embriyo kalitesini sorduğumda 5aa 4aa gibi bişey denilmedi net olarak. Ama embriyolog ve kadın doğum doktorum blast kalite bi embriyo olduğunu, labaratuar ortamında oluşabilecek en kaliteli embriyo olduğunu söylediler. Muhtemelen hepsi 5aa'ydı. Sonuç negatif oldu. Sizin aklınıza taktığınız embriyo kalitesi noktasına gelirsek bi arkadaşın embriyoları 5.güne gidemeyecek gibi duruyordu. 3.günde kalitesi çok düşük bi embriyo transfer edilmiş. Şu an doğurmasına çok az kalmıştır. Hiç endişelenmeyin. Nasipte varsa 3.gün 5.gün embriyosu olduğuda kaliteside önemsizleşiyo. Rabbim nasip etsin inşallah.

merhabalar,
Haklisiniz aslinda nasipten ote yol yok...sizdeki sorun neydi acaba kusura bakmayin yazdiysaniz bile goremedim galiba.. gercekten cok zor bir surec Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah

Merhaba benimde rahmim t seklinde ve bu ay ilk tup denemesini yapacagiz titmazsa ameliyat ol dedi doktor siz ne yaptınız durumunuz nedir

merhabalar,
Haklisiniz aslinda nasipten ote yol yok...sizdeki sorun neydi acaba kusura bakmayin yazdiysaniz bile goremedim galiba.. gercekten cok zor bir surec Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah
Benim adet düzensizliğim var, pcos denildi zaman zaman, 1 senedir değil deniliyor. Eşimde spermlerin hareketliliği ve sayısı yetersizdi. O da düzeldi gibi. Aşılamayla hamile kaldım düşük yaptım. Sonra kendiliğinden gebelik oluştu. O da kimyasal gebelik oldu. Pıhtılaşma testi yapıldı sorun çıkmadı. Genetik test yapıldı temiz çıktı. Tüp bebek deniyoruz bakalım nasip işte.

Merhaba benimde rahmim t seklinde ve bu ay ilk tup denemesini yapacagiz titmazsa ameliyat ol dedi doktor siz ne yaptınız durumunuz nedir

merhabalar;
Sanirim ayni durumdayiz..ben 4 yillik evliyim.. 2,5 yildir cocuk icin ugrasiyorum.. 5-6 defa catlatma ignesi vs denedim ama hic hamile kalamadim.. en sonunda simdiki doktorum rahmimim t seklinde oldugunu tuplerinde sekli bozuk oldugu icin tup bebege baslamaliyiz dedi.. asilama bile yapmadik.. kasimda basladim. Aralik basinda yumurta toplandi simdi rahim dinlendirmedeyim ocak reglinden sonra transfer icin gidecegim doktora... banada doktor ayni seyi soyledi.. 1-2 defa tup deneyelim tutmazsa ameliyat yapariz ama simdi önden ameliyat yapmayalim dedi.. merakla bekliyorum bende.. sizin rahimde perde vs gibi farkli bi durum varmi? Bir de sizde hic gebelik oldumu?

insallah en kisa surede bebisinize kavusursunuz Yalniz asilama ile hamile kalmissiniz buyuk bi sans sonra kendi kendinize kalmissiniz bu da harika birsey..bence tup bebekte cok kolay hamile kalacaksini.. cunku daha once kalabilmissiniz..ayrica testlerinizde temiz cikmis.. hayirlisi olsun hakkinizda insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…