- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 30
-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Yasmin doğum kontrol hapı değil mi? Doğum kontrol hapı bitmeden adet olmazsın.Merhaba kizlar benimde transferim ocakta olacak dondurulmus embriyo su an yasmin kullaniyorum yumurta toplamadan sonra da oksapar vuruluyorum son 4 kaldi 20 tane verilmisti yasminden mi nedendir bilmiyorum kasiklarimda cok baskı var ilac bitmesine de 11 gun kaldi erken mi gelecek acaba
Ağustosta taze transfer mi yapılmıştı?Iyi geceler bugun adet oldum yarin yada persembe kontrole gidip transfer sürecini başlatmak istiyoruz. Agustosdaki transfer negatif olmustu. Dondurulmus deneyecegiz. Saglikla olumlu sonuclanir insllh.
Evet canim dogum kontrol hapı bakalim insallah bitince olurum hemen histereskopi opu derken bunye de afalladıYasmin doğum kontrol hapı değil mi? Doğum kontrol hapı bitmeden adet olmazsın.
Bende ağustosta histeroskopi yaptırdım. Eylülde opu ve transfer oldu. Dondurulmuş transfer için bekliyorum. Bünye daha yeni toparlanıyo neredeyse. Allah yardımcımız olsun.Evet canim dogum kontrol hapı bakalim insallah bitince olurum hemen histereskopi opu derken bunye de afalladı
Amin canim sen neden histereskopi oldunBende ağustosta histeroskopi yaptırdım. Eylülde opu ve transfer oldu. Dondurulmuş transfer için bekliyorum. Bünye daha yeni toparlanıyo neredeyse. Allah yardımcımız olsun.
Benim bi düşüğüm var, doktorum tüp bebek öncesi ofis histereskopi yapalım hem tutunmayada yardımcı olur diye yapmıştı.Amin canim sen neden histereskopi oldun
Anladim canim cizik atti o zaman histereskopi tutunmaya yardimci oluyor diyorlar ama bakalim gorecegiz kismetBenim bi düşüğüm var, doktorum tüp bebek öncesi ofis histereskopi yapalım hem tutunmayada yardımcı olur diye yapmıştı.
Benim tutmadı valla.Anladim canim cizik atti o zaman histereskopi tutunmaya yardimci oluyor diyorlar ama bakalim gorecegiz kismet
Benim tutmadı valla.Ocakta dondurulmuş transferle deniycez. Dondurulmuşta başarı şansı daha yüksek diyolar. Tutar inşallah bu kez.
Histereskopi sonrasıda rahim temiz, bi sorun yok. Tüp bebek tutar denildi, embriyo transferi yapılırken hem embriyolog hem bi kaç kadın doğum doktoru embriyo kalitesi rahim kalınlığı çok iyi bu embriyodan gebelik oluşur dediler.benim hem dondorulmus hem histereskopi oldum ne olacak bakalim artik umut mu olurum köstek mi olurum belli degil
Aslinda rabbim ol dedikten sonra hepsi bos ha icimizi rahatlattik orasi ayri ben hep diyorum tibbi yonden herseyi yaptik gerisi rabbime kalmis nasip edip etmemekHistereskopi sonrasıda rahim temiz, bi sorun yok. Tüp bebek tutar denildi, embriyo transferi yapılırken hem embriyolog hem bi kaç kadın doğum doktoru embriyo kalitesi rahim kalınlığı çok iyi bu embriyodan gebelik oluşur dediler.Sonuç negatifti. İnşallah bu kez 2. ve son olur tutar artık.
Benim tutmadı valla.Ocakta dondurulmuş transferle deniycez. Dondurulmuşta başarı şansı daha yüksek diyolar. Tutar inşallah bu kez.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. En kaliteli embriyoya 5aa diyorlar. Ama şöyle bişey var ki 4ab dediğiniz embriyodanda sağlıklı gebelikler elde edilebiliyor. Benim opudan 5 gün sonra taze transfer yapıldı dediğim gibi. Embriyo kalitesini sorduğumda 5aa 4aa gibi bişey denilmedi net olarak. Ama embriyolog ve kadın doğum doktorum blast kalite bi embriyo olduğunu, labaratuar ortamında oluşabilecek en kaliteli embriyo olduğunu söylediler. Muhtemelen hepsi 5aa'ydı. Sonuç negatif oldu. Sizin aklınıza taktığınız embriyo kalitesi noktasına gelirsek bi arkadaşın embriyoları 5.güne gidemeyecek gibi duruyordu. 3.günde kalitesi çok düşük bi embriyo transfer edilmiş. Şu an doğurmasına çok az kalmıştır. Hiç endişelenmeyin. Nasipte varsa 3.gün 5.gün embriyosu olduğuda kaliteside önemsizleşiyo. Rabbim nasip etsin inşallah.Merhabalar;
İnşallah transferınız tutar ve bebeğinize kavuşursunuz.. .Bende kasımda tüp bebek tedavisine başladım. 7 Aralıkta opu yapıldı ama ohss olmamak için donduruldu embriyolar bekliyouz... ilk reglimi oldum. 2. reglimde yani ocakta transfer yapılacak.. benim kafama şu takıldı. 3 tane 5. gün embriyosu 3 tanede 6. gün embriyosu donduruldu. 5. gün embiryoları 4ab grade 1 kalitesiydi. Burada okuduklarım hep 5aa kalitesi embriyolar fln.. acaba 4ab düşük kalitemi bilemedim.. şimidede onu kafaya taktım ya tutmazsa diye.. sizin dondurulmuşların kalitesi neydi?
Yok dondurulmustu. haziranda ohss yuzunden transfer ertelenmisti temmuzda histeroskopi oldum agustosta transfer.Ağustosta taze transfer mi yapılmıştı?
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. En kaliteli embriyoya 5aa diyorlar. Ama şöyle bişey var ki 4ab dediğiniz embriyodanda sağlıklı gebelikler elde edilebiliyor. Benim opudan 5 gün sonra taze transfer yapıldı dediğim gibi. Embriyo kalitesini sorduğumda 5aa 4aa gibi bişey denilmedi net olarak. Ama embriyolog ve kadın doğum doktorum blast kalite bi embriyo olduğunu, labaratuar ortamında oluşabilecek en kaliteli embriyo olduğunu söylediler. Muhtemelen hepsi 5aa'ydı. Sonuç negatif oldu. Sizin aklınıza taktığınız embriyo kalitesi noktasına gelirsek bi arkadaşın embriyoları 5.güne gidemeyecek gibi duruyordu. 3.günde kalitesi çok düşük bi embriyo transfer edilmiş. Şu an doğurmasına çok az kalmıştır. Hiç endişelenmeyin. Nasipte varsa 3.gün 5.gün embriyosu olduğuda kaliteside önemsizleşiyo. Rabbim nasip etsin inşallah.
Merhaba benimde rahmim t seklinde ve bu ay ilk tup denemesini yapacagiz titmazsa ameliyat ol dedi doktor siz ne yaptınız durumunuz nedirmerhabalar, sizin rahim t seklinde yazmissiniz benimde rahmim t seklinde ameliyat yapsak bile normal yioldan gebe kalamazsun cunku tuplerininde sekli bozuk dedi.. direk tupe basladik..eger tup tutmazsa ameliyata ozaman bakariz dedi.. sizin rahim bozuklugundan dolayi dusuk fln oldu mu
Benim adet düzensizliğim var, pcos denildi zaman zaman, 1 senedir değil deniliyor. Eşimde spermlerin hareketliliği ve sayısı yetersizdi. O da düzeldi gibi. Aşılamayla hamile kaldım düşük yaptım. Sonra kendiliğinden gebelik oluştu. O da kimyasal gebelik oldu. Pıhtılaşma testi yapıldı sorun çıkmadı. Genetik test yapıldı temiz çıktı. Tüp bebek deniyoruz bakalım nasip işte.merhabalar,
Haklisiniz aslinda nasipten ote yol yok...sizdeki sorun neydi acaba kusura bakmayin yazdiysaniz bile goremedim galiba.. gercekten cok zor bir surec Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah
Merhaba benimde rahmim t seklinde ve bu ay ilk tup denemesini yapacagiz titmazsa ameliyat ol dedi doktor siz ne yaptınız durumunuz nedir
Benim adet düzensizliğim var, pcos denildi zaman zaman, 1 senedir değil deniliyor. Eşimde spermlerin hareketliliği ve sayısı yetersizdi. O da düzeldi gibi. Aşılamayla hamile kaldım düşük yaptım. Sonra kendiliğinden gebelik oluştu. O da kimyasal gebelik oldu. Pıhtılaşma testi yapıldı sorun çıkmadı. Genetik test yapıldı temiz çıktı. Tüp bebek deniyoruz bakalım nasip işte.