2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende varım bende varım mide bulantılariniz ne alemde ben felaketim
BEn geçmiş gebelıklerımde çok çektim en iyi ben bilirim 6 7 kilo veriyorum o dönemde... suan iştahsızlık var ama daha başlamadı benim genelde 7 hafta başlıyor aç geziyorum resmen şuanda bile. Senin ne zaman başladı 9 10 11 en tavan zamanlarıdır sonra düşüşe geçer benim kızımdw 15 te bitmişti

Kızlar merhaba 5+5 günlük gebeyim dün iç çamaşırı dolduracak kadar kahverengi lekelenme oldu bugün de crione jel yaptıktan sonra hafif gördüm normal mi

Benim 6. Haftam bitti, 7.ye giriyorum acaba herşey yolundamıdır hiç lekelenmem ve kanamam yok bu iyi birşey mi?

Kızlar merhaba 5+5 günlük gebeyim dün iç çamaşırı dolduracak kadar kahverengi lekelenme oldu bugün de crione jel yaptıktan sonra hafif gördüm normal mi
Zaman zaman normal olduğu söyleniyor bu lekelenmelerin genede bir doktorunuza danışmanızda fayda var sanırım içiniz rahatlasın diye

6 da başladı felaket bişey yiyemiyorum yesem de çıkarıyorum napacam şaşırdım su bile icemiyorum

Mutlaka doktorunuza durumu anlatıp muayene olun derim. İnşallah olumsuz bir şey yoktur, tedbirli olmakta yarar var ❣

Ben geçen hafta 5+ 2 de önce kahverengi lekelenmeyle başlayıp git gide artan kırmızı kanamayla doktora gittim ve düşük yaptığımı öğrendim. Allah kimseye yaşatmasın. O yüzden tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. İyi bir doktor zaten gerekli tahlilleri isteyip güzel bir muayeneden geçiriyor

Herkese merhaba bende 8+5 günlük hamileyim . Geçen yıl Eylül ayında 16 haftalık bebeğimi kaybettim o yüzden çok tedirginim . Kalp atışı 6+4 te duyuldu o günden beri kan sulandırıcı kullanıyorum . 3 yaşında bir kızım var inşallah bu bebeğimi de kucağıma almak nasip olur . Herkese sağlıklı güzel hamilelikler diliyorum .

Kan pihtilasmasi oldugu tespit edildi mi peki? Ben de gecen yil 8 haftalikken kaybettim. Yaklasik 6 ay once de genetik testleri yaptirdim. ( ilk dusuk oldugu icin devlette yapmiyorlarmis. Ozele baya para vermistim.) Kan pihtilasmasi vs varsa onlemini almak icin. Birsey cikmadi cok şükür. Hepimize bu sefer saglikli gebelik ve evlatlar nasip etsin Allah.

Aynen bende bu Aralık’ta bebegımı 8+5 te kaybettim kalbi durdu. Bende kan pıhtılaşmasına baktırdım bısey çıkmadı çok şükür oyuzden doktorum kan sulandırıcı falan vermedi başka neye baktırmak gerekiyor bilmiyorum doktor bısey de demıyor.Bırde progesteron dusuklugunden de kalp durması oluyormus dıye gördüm nette ama ne kadar doğru bılmıyorum tabı doktora bır sorucam onunda testını yaptıracam gercı onun dusuk olacağını düşünmüyorum hergun crinol jel yapıyorum onda da progesteron var ama yinede baktıracam ınsan herseyı düşünüyor bırdaha aynı şeyleri yaşamamak ıcın

Çok gecmıs olsun canım ıns bu sefer bebegını sağ saglım kucağına alırsın bende seninle aynı durumdayım bende 8+5 de kaybettim bebegımı ama senınkı baya büyükmüş bır neden soyeldıler mı? Yani neden olurmus bu durum ılk haftalarda da sonraki haftalarda da olabılıyor işin kötüsü büyüdü dıye falanda sevınemıycek ınsan

Merhaba hikayemiz farksız deil... benımde 7 yasında kızım var 2017 11 haftalık 2018 de 12 haftalık kalpleri durdu bende kan sulandırıcı igne kullanıyorum ama ben günüm gectıgı gün başladım hikayemde iki kayıp oldugu için... ama endişe hep içimde dr igneyle doğurmayan hastam hiç olmadı için rahat olsun dio ama gel bide yaşayan bizlere sor

Çok geçmiş olsun gerçekten yaşayan bilir bu durumu 16 haftalık kayıp ikinci trimester dönemi olduğu için riskli gebelik uzmanı direkt iğne başlattı . 1. Trimester kayıpları kromozom bozukluğu sebebiyle de olabileceğinden araştırma yapmıyorlarmış ilk düşükte anca tekrarlayınca yapılıyormuş . İnşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız . Çok yıprandım bu süreçte aylarca gözyaşım dinmedi bebeğimi gördüm cinsiyeti belliydi (oğlum) gözümün önünden gitmiyor hala .

Benim bebeğimin gelişimi çok iyi gidiyordu ense kalınlığı vs hiçbir sıkıntı yoktu. 15 haftalık gittiğimde yaşıyordu bir hafta sonra tekrar gel cinsiyetine bakalım demişti doktor gittiğimde kalbi durmuştu . Hayatımın unutamayacağım anı . Şoka girmiştim resmen . Normal doğum şeklinde aldılar bebeğimi benden . Kan pıhtılaşması testimde belirgin bir şey çıkmasa da doktor yine önlem amaçlı verdi iğneyi . Allah bir daha yaşatmasın tek dileğim . Şu an ultrason ekranına bakamıyorum korkumdan doktora dahi gitmek istemiyorum . Bazen içim içimi yiyor . İnşallah bu günlerde geçer .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…