Geçmiş olsun canim.Merhaba arkadaşlar hepinizin gebeliği hayırlı olsun Rabb'im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ..dün doktor kontrolüm vardı kese 7 haftalık bebek 6+1 haftalıkmış ve bebeğimin kalp atımı zayıfmış 100ün üstünde olması gerekiyormuş bizim 89 sağlıksız bi gebelik olabilir dedi doktorbenimle benzer durumu yaşayanlar var mı
Benımde 7 haftalık oldu bugün ama dün doktora gıttıgımde 6+2 bebek dedı kalp atışında bır sorun yoktu ama gayet ıyı atıyordu böyle olabılır bır kaç gün o onemlı degıl dedı benımkı sanırım döllenmeyle alakalı bır durumGeçmiş olsun canim.
Benimde 7 haftalık bir hafta arayla kırmızı kanama oldu geçen hafta gittim sorun yoktu ama bugünde oldu bir ped kirletecek kadar
Geçen hafta bi sorun yok dedi bugğn gitmedim kanama bir saat önce filan oldu acil bişey anlamadığı için gitmedim canımNe dedi dr canm?
Çok geçmiş olsun canımarkadaşlar bugun 8 hafta olacaktı.
Dün kürtaj oldum bebek gelişmemiş alttan muayne ile 5+3 olmus gerilemiş gelişimi kalp de atmadıgı için aldılar malesef
Gecmis olsun canim. Hayirlisi boyleymis demek ki. Benim de 2. Oyle olmustu. Kurtaj icin surundurdu resmen devlet hastanesi. Bir an once sağlığına kavusursun insallah.arkadaşlar bugun 8 hafta olacaktı.
Dün kürtaj oldum bebek gelişmemiş alttan muayne ile 5+3 olmus gerilemiş gelişimi kalp de atmadıgı için aldılar malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?