2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hım herkese çok gecmıs olsun anladığım kadarıyla hepınıze kan sulandırıcı verilmiş ama benim tüp bebek ve doktorum kan pıhtılaşması falan Yok dedı ve kan sulandırıcı vermedi yani şimdi bu kan sulandırıcı ne ıcın acaba yanı kalp durmasında ne gıbı bır faydası oluyor?

Merhaba kızlar, iyi bayramlar.. Bende Rabbim nasib ederse Ocak sonu yada Şubat başında anne olucam çok heyecanlıyım :anneadayı:.. Ilk hamileliğim 6+4 hafta ve bayağı endişeliyim ya bişey olursa diye.. Şimdilik herşey yolunda kanamam yok fazla belirtimde yok biraz mide bulantım başladı.. Doktora gittim keseyi gördüm daha çok küçüktü 1 hafta sonra tekrar gidicez inşallah herşey yolundadır.. Tum anne adayları kucağınıza sağlıkla almayı nasib etsin Rabbim. Isteyenlerede en yakın zamanda nasib etsin inşallah!

Benim bebeğimin gelişimi çok iyi gidiyordu ense kalınlığı vs hiçbir sıkıntı yoktu. 15 haftalık gittiğimde yaşıyordu bir hafta sonra tekrar gel cinsiyetine bakalım demişti doktor gittiğimde kalbi durmuştu . Hayatımın unutamayacağım anı . Şoka girmiştim resmen . Normal doğum şeklinde aldılar bebeğimi benden . Kan pıhtılaşması testimde belirgin bir şey çıkmasa da doktor yine önlem amaçlı verdi iğneyi . Allah bir daha yaşatmasın tek dileğim . Şu an ultrason ekranına bakamıyorum korkumdan doktora dahi gitmek istemiyorum . Bazen içim içimi yiyor . İnşallah bu günlerde geçer .
O şok herhalde hayatım boyunca unutmam drum bununda kalbi durmuş deyince orayı başıma yıktılar sanki bende sancı ile doğum yaptım gercekten burda konusmak istemıyorum ama acı olaylardı 😢 şimdi hep diken üstündeyım ya kalbi atmazsa ya igne işe yaramazsa ki bendede pıhtılaşma çıkmadı 🤷‍♀️ Allahım sana emanetler

Hım herkese çok gecmıs olsun anladığım kadarıyla hepınıze kan sulandırıcı verilmiş ama benim tüp bebek ve doktorum kan pıhtılaşması falan Yok dedı ve kan sulandırıcı vermedi yani şimdi bu kan sulandırıcı ne ıcın acaba yanı kalp durmasında ne gıbı bır faydası oluyor?
Bendede pıhtılaşma çıkmadı ama artık önlem amaçlı son çare igne veriyorlar... bebege eger pıhtıdan dolayı kan gitmiyorsa kalbi duruyor die düşünüyorlar ignede önlem amaçlı

Benimki vermiyor kan pıhtılaşması Yok nıye vericem diyor e kan pıhtılaşması yoksa verince bu seferde kan çok fazla sulanıp o da zarar veremesin bu sefer ay kafamda deli sorular 🙄

Benimki vermiyor kan pıhtılaşması Yok nıye vericem diyor e kan pıhtılaşması yoksa verince bu seferde kan çok fazla sulanıp o da zarar veremesin bu sefer ay kafamda deli sorular 🙄
Birde sizinki kaç haftalık ve ne zaman kullanmaya başladınız?

İlk hamileliğimi sorunsuz bir şekilde tamamladım . Kan sulandırıcıya filan gerek kalmamıştı . Her şeyden önce nasip daha fazla anlatıp kimsenin aklına kötü şeyler getirmek istemem bunlar nadir durumlar çünkü hele 12 haftadan sonra çok çok nadir . Kötüyü düşünmek kötüyü çağırmak demek o yüzden olabildiğince olumlu düşünmek istiyorum . Ama dertleşmek için aynı şeyleri yaşayanlarla konuşmak için bu forum gerçekten çok iyi oluyor 🙂herkese sağlıklı gebelik diliyorum

Bencede kızlar yaşandı ve bitti şimdi güzel şeyler düşünelim... herşey kısmet nasip sınav rabbim ol dedikten sonra igne olmusun olmamışın çokta mühim deil tıpta çare arıyoruz bol bol dua ediyoruz herşey güzel oluyor inş 🙏

Pihtilasma olmadigini nasil anladi. Genetik testlerle mi?

Gebelik kontrolune ne sıklıkta gidiyorsunuz kizlar? Benim dr 3 hafta sonra gel dedi. Haftaya sali gideceğim inşallah. Oncekinin kalbinin durdugunu 2 hafta sonra ogrenebilmistim kontrolde. O yuzden bi korkum var sanki.

Canim benim betam hizli gidior ikiz oldugu icin sanirim ctesi 595 ptesi 2063 tu sn son hizli yukselior
Ayy benim de mi ikiz acaba cuma 477 idi pazartesi 2490 olmuştu. Kese kalp atışı göründü ama ikiz demedi doktor öyle olsa görünürdü sanırım değil mi?

Merhaba aşırı olmayan mide bulantilarim vardı arada bı çok fazla oluodu 2 gündür sadece sabah bulantilarim var benim gibi olan var mi

Kaç haftalık oldunuz su anda? Bende tedırgınım sureklı kendımı kontrol edıyorum ama bu yaptığımız ıyı degıl bıraz rahatlamamız lazım nasıl olacak bılmıyorum ama🙄

Merhaba bende 5 haftalık hamileyim sol kasığında ağrı var ve hafif kahve lekenlemelerim var bu durumu yasayan varmi
6. Haftada bende yaşamıştım canım korkma doktor protestan verdi vajinadan kullandım Alaha şükür bir problem yok şuan 11. Haftadayız doktor yerleşme kanaması dedi bana

Benim de öyle zaman zaman çok değişiyor bir türlü anlayamadım
YAa kızlar sormayın kafayı sıyırcam göya tecrübeli anneyim... ben hergebelıkte bu günlerimde deli gibi kusardım şimdi ögürmüyorum bile 🙈 memelerimi dokunup kasıklarımı dinliyorum 😢 neden böyle huzursuzum bi salı olsa kafayı yemeden ben 🤷‍♀️

Hep geçmiş gebelı
Merhaba aşırı olmayan mide bulantilarim vardı arada bı çok fazla oluodu 2 gündür sadece sabah bulantilarim var benim gibi olan var mi
hep gecmıs gebelıklerımı hesaplıyorum bakıyorum bakıyorum hep bugünlerde kusuyomusum ee şimdi nie böyleyim 😢 6+2 oldum ben bekliyorum hayırlı güzel olsun Allahım hersey ne olur yalvarıyorum 🤲

Hep geçmiş gebelı

hep gecmıs gebelıklerımı hesaplıyorum bakıyorum bakıyorum hep bugünlerde kusuyomusum ee şimdi nie böyleyim 😢 6+2 oldum ben bekliyorum hayırlı güzel olsun Allahım hersey ne olur yalvarıyorum 🤲
Benimde bugün 6 hafta oldu ama bende de ne bir mide bulantısı nede başka bir belirti yok doktora da gidemiyorum inşallah orada duruyordur ve herşey yolundadır bende kafayı yemek üzereyim

YAa kızlar sormayın kafayı sıyırcam göya tecrübeli anneyim... ben hergebelıkte bu günlerimde deli gibi kusardım şimdi ögürmüyorum bile 🙈 memelerimi dokunup kasıklarımı dinliyorum 😢 neden böyle huzursuzum bi salı olsa kafayı yemeden ben 🤷‍♀️
Biz tecrübeli de değiliz delirme sebebi🙈

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X