2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, sat a göre 31aralıkta anne olacaktım ama doktor geç döllenme olduğunu söyledi, ben de ocak annesi olacağım inşallah bir sıkıntı olmazsa 2013 şubat doğumlu bir de kızım var herkese selam

Arkadaşlar tahlili tekrarladık hcg 372 progesteron 25 çıkmış sizce nasıl değer doktor oruçluydu diye konuşmaya hali yokta haftaya tekrar gelin dedi

Merhaba bende 5 haftalık hamileyim sol kasığında ağrı var ve hafif kahve lekenlemelerim var bu durumu yasayan varmi

Merhaba bende 5 haftalık hamileyim sol kasığında ağrı var ve hafif kahve lekenlemelerim var bu durumu yasayan varmi
Bendede dün pembe akıntı şeklinde oldu doktorum yerleşme kanaması olabilir ama düşük riskin var dedi bende 5. Haftaya girdim

Kızlar merhaba ben 28 nisanda çatlama iğnesi oldum pazartesi günü 15. Günümde kan verdim bhcg 156 çıktı progeston basladım ve folik asit kullanıyorum dün 1 saat içinde hafif pembe akıntı şeklinde kanamam oldu doktor füşük riski var progestona devam sadece dinlen dedi bu sabah tekrar kan verdim 670 civarına yukselmiş hcg ama şimdi nokta kadar pembe akıntı oldu yine çok tedirginim yol gosterin lutfen

bol bol uzan dinler Benim oğlumda kanamam oldu progeston ve iğne verdi geçti kendine dikkat et inşallah geçer

Dinlen canim kalkma gecer korkma stres yapma rahat birak kendini

Kizlar bende kese gormeye gittim bugun sanirim tek yumurta ikiziler sali netlescek hayrlisiyla insallah

5 haftalik canim daha once ucuz tecrubem oldugu icin dr um cagrdi kesede yolk gorelim dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…