- 15 Mayıs 2019
- 32
- 14
- 3
- 33
Eşim de öyle diyor biraz unut pozitif ol diyor da ah bi görsem onu rahatlasam. Anne olmak ne zormuş ne kutsal bişeyLütfen endişelenip stres yapma bebişine de yansır hem bizim elimizde değil engelde olamayız olcak olana o yüzden pozitif ol
Canım git mutlaka benim de ilk gebeliğim. Bilgim yok bu konularda hiç ama ihmale gelmezmişIkı gündür bende de arttı o sekıl agrılar korktum sımdı benim aklıma hıc dusuk tehlıkesı gelmemıstı yarın bende bir gıdeyım ozaman
Çok haklıEşim de öyle diyor biraz unut pozitif ol diyor da ah bi görsem onu rahatlasam. Anne olmak ne zormuş ne kutsal bişey
Bende de ara ara ağrılar giriyor doktorum çok normal dedi, kendine yer açıyor falan dedi. Benim kanamam yok.Bende çok aşırı bır agrı degıl ara ara oluyor sizde sürekli mi oluyordu bu agrı ara ara mı? Bırde kanama varmıydı?
Canım doktor mu öyle dedi kese oluşurken ağrı olur diye? Bana öyle bişey demedi ama yerleşme olabilir yarın görcez dediAllah Allah ama bana hep böyle agrıların normal olduğunu kese oluştuğu bebek tutunduğu ıcın böyle agrıların olabıleceğini söylediler bende oyüzden çok önemsemedim korktum sımdı baya
Bende ağrılar az olurdu hemen geçerdi 2 gündür sıksık oluyor korkutuyor progestan a başladım bugün. Hala kahverengi akıntılarım devam ediyorBende çok aşırı bır agrı degıl ara ara oluyor sizde sürekli mi oluyordu bu agrı ara ara mı? Bırde kanama varmıydı?
Git mutlaka doktora görünmekte fayda varAy ıns benımde oyledır ben kötü birsey duydum mu hemen etkileniyorumyarın gıdıyım ben yınede hıc kontrole gitmedim daha erken dıye doktorum 2 hafta sonra gıt dedı hem keseyi görürsün hemde kalp atışını duyarsın deyince bende gıtmedım beklıyordum ama burda yazılanlar kafamı karıştırdı
Ben 8. Haftadayim. Yeni gecti bulanti ve halsizligim. Ilkinde de 1 ay kadar surmustu. Calisinca cok zor oluyor. 1 hafta rapor aldim. Dinleniyorum.Ben de halsizlik inanılmaz fazla maalesef. Bir de sabah uyandığımda bulantım var gibi. Bir de ağrılarım çok fazla tabi. Belim ve kasıklarım.
Daha once dusugun oldu mu? Ben 2.yi dusuk yapmistim. Lekelenmeler vardi koyu renkli. Dr 10 gun hic lekelenme olmazsa dusuk tehlikesi gecmis demektir dedi. Gec dollenme idi. 8. Haftada kalbi durdu. Sizlere saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.Çıldırcam gerçektenidrarımı yaptıktan sonra sildiğimde yine hafif kanamam olduğunu gördüm öle yoğun değil. Pembe pembe. Doktorumu aradım. Her ihtimale karşı bi progestan al dedi demin aldım içtim bitane. Yerleşiyor da olabilir yarın görcez dedi. Endişelenmeyi bırakabilsem her şey daha iyi olacak ama düşük yapcam diye korkuyorum
Evet yarın gıdıcem ıns kötü bişey yoktur.Amin inş saglıklı evlatlar dünyaya getiririz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bebeklerimizi korusunGit mutlaka doktora görünmekte fayda varsağlıklı evlatlar doğuralım inşallah
Hayır düşüğüm yok zaten ilk gebeliğimDaha once dusugun oldu mu? Ben 2.yi dusuk yapmistim. Lekelenmeler vardi koyu renkli. Dr 10 gun hic lekelenme olmazsa dusuk tehlikesi gecmis demektir dedi. Gec dollenme idi. 8. Haftada kalbi durdu. Sizlere saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Evet gerçekten çalışınca çok zor bir de öğretmenim ben bütün gün ayakta ders anlatmak sanki zombi gibiyim.Ben 8. Haftadayim. Yeni gecti bulanti ve halsizligim. Ilkinde de 1 ay kadar surmustu. Calisinca cok zor oluyor. 1 hafta rapor aldim. Dinleniyorum.
Hayırlı olsunMerhabalar bende dün kan tahlili verdim 3200 çıktı beş haftalık gözüküyor şuanda inşallah rabbim nasip ederse Ocak ayında dogucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?