2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde 30larda çıktı inşallah herkesin değerleri artar

Merhaba benmde 29 nisandi bat test yaptm pozitif cikti 3 gun sonra kan verdim 435 cikti 6 gum sonra 1590 cikti ama hala doktora gtmedm cunku daha once cok aceleci davranmstim doktor doktor gezerken kafam cok karismisti suan beklemedeyim haftaici gidicm umarim bu sefer hersey yolundadr

Kızlar doktor bana da 3 ocak dedi ama ben hesaplamayı anlayamadim sizin de sat 29 mart miydi
O zaman biz kaç haftalık hamile oluyoruz döllenmeden mi yoksa son adetten mi hesaplicaz benim kafam çok karıştı
Benimde sat 19 marttı ama geç yumurtlama olmuş o yüzden doktor 26 marttan hesapladı hesabına görede doğum 3 ocak dedi canım

Ilk üç ayda sert kabuklu yemişlerden tüketmek lazımmış diye duydum biliyormusunuz öyle birseyi ben normalde pek yiyemem hemen sivilce yapar ama şimdi yemeye başladım bol bol.. minigim için ergenliğe geri dönücem bu gidişle

Benimde oğlum 8yasinda. Ikinciye hamileyim allah nasip ederse insallah

merhabalar değerlerimiz benzer gözüküyo tekrarladınız mı çarşambadan sonra veya doktora göründünüz müü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…