• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Slm kizlar bende Ocak annesi olucam Allah nasip ederse Bugün kan verdim sonuç 16 çıktı pazartesi gidip tekrar kan vericem inşallah düzenli yükselir 2 Nisan'da düşük yaptım 5 haftalık kesesi hiç gözükmedi düşükten sonra hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım rabbim tamamını erdirsin inşallah hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucagimiza 🥰🥰🥰🥰
Benimde 30larda çıktı inşallah herkesin değerleri artar 🙏🏼

Merhaba benmde 29 nisandi bat test yaptm pozitif cikti 3 gun sonra kan verdim 435 cikti 6 gum sonra 1590 cikti ama hala doktora gtmedm cunku daha once cok aceleci davranmstim doktor doktor gezerken kafam cok karismisti suan beklemedeyim haftaici gidicm umarim bu sefer hersey yolundadr

Kızlar doktor bana da 3 ocak dedi ama ben hesaplamayı anlayamadim sizin de sat 29 mart miydi
O zaman biz kaç haftalık hamile oluyoruz döllenmeden mi yoksa son adetten mi hesaplicaz benim kafam çok karıştı 🤔🤔🤔
Benimde sat 19 marttı ama geç yumurtlama olmuş o yüzden doktor 26 marttan hesapladı hesabına görede doğum 3 ocak dedi canım 😊

Ilk üç ayda sert kabuklu yemişlerden tüketmek lazımmış diye duydum biliyormusunuz öyle birseyi ben normalde pek yiyemem hemen sivilce yapar ama şimdi yemeye başladım bol bol.. minigim için ergenliğe geri dönücem bu gidişle 😆😆

Çok teşekkür ederim, inşallah temenniniz gibi sağlıklı bir gebelik olur, devamı gelir. Kimyasal gebeliğimde biraz aceleci davranıp regli günüm gecikmeden kan tahlili vermiştim, henüz 3 haftalıktı öğrendiğimde ve çok heyecanlanmış, umutlanmıştık. O yüzden şimdi biraz ağırdan alıyorum, eşimi de kendimi de boşuna umutlandırmamak için. Şuan için evde iki tane test yaptım onlar pozitif çıktı. Ama Ramazan başlamadan kan tahlili yaptıracağım ki ona göre orucumu ayarlayabiliyim.

İnşallah sizlerde sağlıklı gebelikler geçirirsiniz, dualarımda olacaksınız. Birlikte heyecanlarımızı paylaşırız, ultrason fotoğraflarımıza bakarız.

Bu arada benim 8 yaşında bir oğlum var.

Sizlerin ilk gebeliği mi? Yoksa kardeşlere mi hamilesiniz ?
Benimde oğlum 8yasinda. Ikinciye hamileyim allah nasip ederse insallah

Herkese merhaba Allah sağ salim hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeklerimizi
Benim son adet tarihim 07/04/2019
Karnım adet olacakmışım gibi 3 gün ağrıyınca evde test yaptım pozitifi görünce doğru hastaneye beta-hcg baktırdım adet olmam gereken gün yani 05/05/2019 da değer 60 idi
Pazartesi kendi doktoruma gittim sonuç 130
Çarşamba 426
Bugün tekrar gideceğim beta bakılacak
Daha değerler düşük kese falan görülmez değil mi daha
Bir de artış sıkıntılı değil değil mi
merhabalar değerlerimiz benzer gözüküyo tekrarladınız mı çarşambadan sonra veya doktora göründünüz müü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X