Oh maşallah hayırlısı olsun, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahmerhabalar kızlar bende ocak annesi olacağım sanırımsat 7 nisandı değerlerim yükseliyor ayın 18nde gideceğim inşallah keseyi ve kalp atışını görmeyi umuyorum.Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Benim demedi hatta haftaya iyice sıkıs oyle gel dedi keseyi bile zor gordu sanirim ondan olcmedi ama diyorum sıkıntılı birsey olsa doktorum zaten soylerdi aksine gozun aydin dedi neyse ins haftaya net gorurumİnşallah ♥ ♥ dedi haftasını da o gün. Dün ilaç yazdırmak için başka dr a gittim (tüp bebek olduğu için ilaç çok var içtiğim de) oda öyle muayene etti oda haftasını söyledi ölçümü yaptı kalp atışını dinletti. Bi çok aktif sin hızlı hareket ediosun sanki hamile değilmiş sin gb dedi. Dikkat et dedi
Bende ilk alttan baktı söyledi. 5 +1 falandı sanırım. Dün bakan ultrason ile baktı 5+6 dımBenim demedi hatta haftaya iyice sıkıs oyle gel dedi keseyi bile zor gordu sanirim ondan olcmedi ama diyorum sıkıntılı birsey olsa doktorum zaten soylerdi aksine gozun aydin dedi neyse ins haftaya net gorurum
Ben adete 3 kala.ogrenmistim su ucuz testlerle beta 16 cikmisti hatta kan verdigimde adet gunu yani 3 gun sonra 118 cikti adetten 3 gun sonrada 646 dun keseyi gorduk cok sukur haftaya persembe kalp atisina cagirdi hadi darisi sana ayni gun olmamiza sevindim
Dogrudur o zaman alttan bakinca.daha net gorunuyor benim baya puslu ultrason resmiBende ilk alttan baktı söyledi. 5 +1 falandı sanırım. Dün bakan ultrason ile baktı 5+6 dım
Ya benim son supheli iliskim 14 nisan 16 nisansa doktor yumurtan catlamis demist8 bu beta isi kisiden kisiye degisiyor sanirim ben ilk 16 ciktiginda kimyasaldir diw korkmustum ama 3 gun sonra 3 katindan fazla artmisti sizin kacinda dollenem oldu acabaSenin değerlere bakinca benim baya yuksek çıkmis heralde. Bende adete 6 gun kala hem erken gebelik testi hemde ucuz olanlardan yaptim cift cizgi cikti.. bhcg batırdım 6 gun kalmasina ragmen 130 cıktıhic gitmedim doktora agzimda cok fena metalik tat var seker bile yesem zehir gibi geliyo.. benimki erken dollenme seninki gec dollenme mi acaba bilemedimki
Hadi hayirli olsun benimde ilk beta 16 cikmisti adetten once ins duzenli yukselir.sizindeSlm kizlar bende Ocak annesi olucam Allah nasip ederse Bugün kan verdim sonuç 16 çıktı pazartesi gidip tekrar kan vericem inşallah düzenli yükselir 2 Nisan'da düşük yaptım 5 haftalık kesesi hiç gözükmedi düşükten sonra hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım rabbim tamamını erdirsin inşallah hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucagimiza
geçen doktora sordum sanıldığı gibi toksit etki yaratması için aşırı yenilmesi gerekiyormuş. iyi pişmesi halinde yiyebilirsin dedi.Kızlar ya belki fikriniz var dır. Canınızda çeksin istemiyorumhamilelikte ciğer tüketimi hakkında bilgisi olan varmı?
İnşallah cnm çok sağol :)Hadi hayirli olsun benimde ilk beta 16 cikmisti adetten once ins duzenli yukselir.sizinde
Benimki de aralık sonu ocak başı 1 ocak olarak gözüküyor ama aralıkta olabilir ben 2 anne grubunda yazıldım hangisi olursa artık4+6 dayız 1 hafta sonra keseyi görücez inşallah ne durumdasınız bakalım
Ya benim son supheli iliskim 14 nisan 16 nisansa doktor yumurtan catlamis demist8 bu beta isi kisiden kisiye degisiyor sanirim ben ilk 16 ciktiginda kimyasaldir diw korkmustum ama 3 gun sonra 3 katindan fazla artmisti sizin kacinda dollenem oldu acaba
Bebimde 15 nisandan sonra belirtilerim basladi akinti falan bende diyorum herhalde 15 nde tuttu 14 nde catlayip cunki en belirgin ozellik benim sol bacak ve kasik agrim olmuatu kizimda bunda da o tarihte basladiBenim 12-13-14 nisanda oldu supheli ama 13'nde gündüz afedersin o yumurta akı kıvamında iki parmak arasında uzayan o akıntım geldi. Yumurta catladi diye dusundum 13-14de bilerek degerlendirdim... 13 veya 14de tutmus olabilir. Ayrica düzenlidir benim dongum 28gunde bir olur bi ay adetimin 11.gununde catlamis olabilir yani 13 mayis benim adetimin 11.gunuydu
Iyi pişmiş olduğu surece yiyebiliyoruz diye biliyorum ben de... Çok severim ilk muayenede sorucam bende doktoraKızlar ya belki fikriniz var dır. Canınızda çeksin istemiyorumhamilelikte ciğer tüketimi hakkında bilgisi olan varmı?
Merhaba kızlarbende aranıza yeni katılıyorum bizde geçen hafta öğrendik 5 haftalık hamileyim 3 ocak tahmini doğum tarihi
Hoşgeldiniz güzel anne adayları. Biz bugun kalp atışını da duyduk şükür
amin Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhOh maşallah hayırlısı olsun, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ♥ ♥
Biz sizinle aynıyız. Sat 29 mart. 6+1 günlük hamileyiz nasipseKızlar doktor bana da 3 ocak dedi ama ben hesaplamayı anlayamadim sizin de sat 29 mart miydi
O zaman biz kaç haftalık hamile oluyoruz döllenmeden mi yoksa son adetten mi hesaplicaz benim kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?