- 29 Temmuz 2018
- 807
- 997
- 33
Cok zor yasayan biliyoo bnm atiodu sabah tekrar gtmstm durms dun atiodu ddmSen de haklısın canım, hakikaten kayıp yaşayınca çok zor oluyor tek tek hepsini beklemek. Ama ben de hiç haber almadan oturunca daha çok geriliyorum. Geçen sefer 7. haftada durmuş bebeğimin kalbi, benim 11. haftadaki kontrolde haberim oldu. O sebeple 4 hafta ara asla arar veremem heralde o zamanki kontrollerde mesela(((
Ben bu sefer her şey çok güzel olacak diye susturmaya çalışıyorum içimdeki korkuyuCok zor yasayan biliyoo bnm atiodu sabah tekrar gtmstm durms dun atiodu ddmama rabbim.ne derse o zor duruyorm suan ruyalarima giriyoo kaybettik kurtaja dio yine amaa oof off yarn gorcez artk sizde nedn durms dediler
Teşekkür ederim, çok geçmiş olsun melek olmuş.O zaman istersen dediğin gibi 5. Haftada git çünkü ruh hali çok önemli ben de çok stres yapmıştım 1 hafta geçmek bilmemişti. Benim 5. Haftamda kalp kasını görmüştü her şey yolunda demişti, ama yine tedirgin olmuştum ilk gebeliğim fazla evhamlıyım galiba sağlıkla kucağımıza alalım inşallahSana da hayırlı ugurlu olsun. Ben aralık ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. O zaman doktor tekrar hamile kalmayı istiyorsan hiç bırakma folik asiti dedi, o sebeple aylardır folik asit kullanıyorum zaten. Aslında çok mantıklı direk 6. haftada gitmek ama ben ilk bebeğimi kaybettiğim için tedirginim. Belki riskli gebelik olduğu için daha erken de gitmem gerekiyordur, onu bile bilmiyorum :/ Kendimce 5 haftalık olunca gideyim diye karar verdim işte..
Insallahh hepimiz isteyen herkes alirr sanki bugun hic gecmioo yarn olmycak gbiBen bu sefer her şey çok güzel olacak diye susturmaya çalışıyorum içimdeki korkuyuinşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına canım. Bilemiyorlar ki onlar da sebebini ne yazık ki
Aynen çok zor geçiyor zaman, beklemesi çok zor. Sakin olmaya çalışıp bekleyeceğiz yapacak birşey yok. Çok stres yaparsak o da kötü bebeğimiz için unutmaInsallahh hepimiz isteyen herkes alirr sanki bugun hic gecmioo yarn olmycak gbi
Aynen canm sakin kalmaya calisiyorum insalllah bizede hersey cok guzel olcak dedgmz gunler gelioAynen çok zor geçiyor zaman, beklemesi çok zor. Sakin olmaya çalışıp bekleyeceğiz yapacak birşey yok. Çok stres yaparsak o da kötü bebeğimiz için unutma
HoşgeldinizBen de araniza katilacagim sanirim. Bugun beta hcg baktirdim. 452 cikti. Sat 13 nisan. Buna gore 4 hafta 2 gunluk oluyor, dogum tarihi de 18 ocak gorunuyor. Haftaya keseyi gormek icin gidicez. Insallah saglikla yola beraber devam edebiliriz
HoşbuldukHoşgeldiniz ❤❤ inşallah rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah. Güzel heyecanlı beklleyiş bunlar ama günler geçmiyor insan 9 ay nasıl geçecek diyor yani
BEnde sürekli giremiyorum :) dün dayanamadm gittm bnde acile beta baktırmaya içim rahat etti ama bugğn yine aynı bnde sizin gibiym beklemek çok zor oluyoÇok geç cevap yazıyorum kusura bakma
Evet cuma günü doktora gittim betaya bakıldı sadece değer 1022 çıktı
Doktorum perşembe günü idrara sıkışık gel muhtemelen görürüz dedi
Bekliyorum en zor süreç bu sanırım beklemek çokça beklemek
Aynen bu 12. Hafta geçince, detaylı ultrasonda çekilince sanırım sonrada daha rahat geçecek endişesiz ve huzurlu.Hoşbuldukİnşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz.. Aynen çok güzel bir bekleyiş ama çok zor :) Ben hiç yaşamadım ama belki hamilelik biraz ilerledikten sonra belki beklemesi daha kolaydır. Bu haftalar her an ayrı bir stres. Kese var mı, kalbi atıyor mu, gelişimi nasıl falan derken zor geçiyor :)
Ben 1 kayıpla çok zor baş ettim, size bol sabır diliyorum ve bu sefer miniğiniz sımsıkı tutunsun inşallah. Sağlıkla alın kucağınızaBende yarın doktora gideceğim geçen hafta salı günü kese göründü bebek görünmemişti. Bu hafta kalp atışı için çağırdı çok heyecanlıyım ve bir yandan da korkuyorum2 kaybım var inşallah bu sefer her şey yolunda gider sağlıkla gelişir bebeğim
İnşallah çok teşekkür ederimBen 1 kayıpla çok zor baş ettim, size bol sabır diliyorum ve bu sefer miniğiniz sımsıkı tutunsun inşallah. Sağlıkla alın kucağınıza
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallahBende yarın doktora gideceğim geçen hafta salı günü kese göründü bebek görünmemişti. Bu hafta kalp atışı için çağırdı çok heyecanlıyım ve bir yandan da korkuyorum2 kaybım var inşallah bu sefer her şey yolunda gider sağlıkla gelişir bebeğim
Amin Allah razı olsun hepimizin inşallahallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah
Doktordan geliyoruz6 haftalk olmasi lazm ama 5 +4 gozukuyo.olabilir ddi ama yine kotu sonuclanmasa bari insallah duzelir buyur gelisir
Hayir cok kucuk dedi gormedm sadece kese rabbim insallah nasio eder 1 hafta daha beklycmCanim tahmininden gec dollenmis olabilir. O kadar az farktan bir sey olmaz. Ferah tut icini. Gorebildin mi bebegini ya da kalp atisini? Gercik kucuk daha gorunmemis de olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?