Seninle aynıymışız benimde 7 ocaga denk geliyo 5+2deyim :) ağzının tadı değişti mi seninde boyle metalik bi tat
[/QUOTE
hayırlısı olsun Ewet aynen ole sabahları ozellikle
Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah.Hoşgeldiniz güzel anne adayları. Biz bugun kalp atışını da duyduk şükür
Adet düzenini 28 günden hesaplayınca 3 hafta 5 günlük oluyor, adetiniz gelmediği için. Hayırlı olsunArkadaşlar benim 11 di batım bugun erken gebelık testı yaptım cıft cizgi cıktı sukurler olsun hamileyim yrın doktora gidicem ama sımdıden sabırsızlanıyorum. Kac haftalık olduguunu dusunuyorum. Kaç haftalıkken belli oluyor testte en az
oo süper :) bende cumartesi gidicem inşallah duyarız . 6+1 de mi duymuş oldun sen ?Hoşgeldiniz güzel anne adayları. Biz bugun kalp atışını da duyduk şükür
TEsekkur ederım canımAdet düzenini 28 günden hesaplayınca 3 hafta 5 günlük oluyor, adetiniz gelmediği için. Hayırlı olsun
5+6 yız bugunoo süper :) bende cumartesi gidicem inşallah duyarız . 6+1 de mi duymuş oldun sen ?
Arkadaşlar benim 11 di batım bugun erken gebelık testı yaptım cıft cizgi cıktı sukurler olsun hamileyim yrın doktora gidicem ama sımdıden sabırsızlanıyorum. Kac haftalık olduguunu dusunuyorum. Kaç haftalıkken belli oluyor testte en az
Ben adete 3 kala.ogrenmistim su ucuz testlerle beta 16 cikmisti hatta kan verdigimde adet gunu yani 3 gun sonra 118 cikti adetten 3 gun sonrada 646 dun keseyi gorduk cok sukur haftaya persembe kalp atisina cagirdi hadi darisi sana ayni gun olmamiza sevindimBenimde sat 2 nisan dogum 7 ocak cok sevindim arkadaş buldum kendime :) suan 5+2yiz ama ben haftaya 6+1de gidip hem kese hem kalp atışı duymayi hedefliyorum. Ne zaman ogrendin hamileligini
Cok sevindim darisi bize size birsey soracagim ilk gittiginizde doktorunuz keseyi gordugu gun olcum yapti mi keseyi hani su kadar haftalik die yoksa direk kese var mi dedi? Benim doktor hadi gozun aydin kese var hagtaya kalp atisi dedi5+6 yız bugun
Hayir sıkıntılı degil duzenli artmis hep iki kati benim 646 d kese gorunmemisti bir hafta sonra gittik aslinda kesin gorunmesi icin genelde adet sonrasi 10. Gum diyorlar kese icinHerkese merhaba Allah sağ salim hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeklerimizi
Benim son adet tarihim 07/04/2019
Karnım adet olacakmışım gibi 3 gün ağrıyınca evde test yaptım pozitifi görünce doğru hastaneye beta-hcg baktırdım adet olmam gereken gün yani 05/05/2019 da değer 60 idi
Pazartesi kendi doktoruma gittim sonuç 130
Çarşamba 426
Bugün tekrar gideceğim beta bakılacak
Daha değerler düşük kese falan görülmez değil mi daha
Bir de artış sıkıntılı değil değil mi
Teşekkür ederim haftaya göreceğiz o zaman :)Hayir sıkıntılı degil duzenli artmis hep iki kati benim 646 d kese gorunmemisti bir hafta sonra gittik aslinda kesin gorunmesi icin genelde adet sonrasi 10. Gum diyorlar kese icin
İnşallahCok sevindim darisi bize size birsey soracagim ilk gittiginizde doktorunuz keseyi gordugu gun olcum yapti mi keseyi hani su kadar haftalik die yoksa direk kese var mi dedi? Benim doktor hadi gozun aydin kese var hagtaya kalp atisi dedi
Hayırlısı olsun tebrik ederiz ❤ artış iki günde bir iki katı olması gerekio diyor Du dr lar bence gayet güzel artış. Kese henüz görülmez tahmini.Herkese merhaba Allah sağ salim hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeklerimizi
Benim son adet tarihim 07/04/2019
Karnım adet olacakmışım gibi 3 gün ağrıyınca evde test yaptım pozitifi görünce doğru hastaneye beta-hcg baktırdım adet olmam gereken gün yani 05/05/2019 da değer 60 idi
Pazartesi kendi doktoruma gittim sonuç 130
Çarşamba 426
Bugün tekrar gideceğim beta bakılacak
Daha değerler düşük kese falan görülmez değil mi daha
Bir de artış sıkıntılı değil değil mi
Çok teşekkür ederimHayırlısı olsun tebrik ederiz ❤ artış iki günde bir iki katı olması gerekio diyor Du dr lar bence gayet güzel artış. Kese henüz görülmez tahmini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?