2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar benim 11 di batım bugun erken gebelık testı yaptım cıft cizgi cıktı sukurler olsun hamileyim yrın doktora gidicem ama sımdıden sabırsızlanıyorum. Kac haftalık olduguunu dusunuyorum. Kaç haftalıkken belli oluyor testte en az

Adet düzenini 28 günden hesaplayınca 3 hafta 5 günlük oluyor, adetiniz gelmediği için. Hayırlı olsun

Merhaba hanımlar öncelikle hepinizin bebişleri hayırlı olsun hepimiz sağ salim kucağımıza alırız inşallah Benim adet tarihime göre(24mart) doğum 29 aralık görünüyordu ve bugün 6 hafta 4 günlük olduğunu düşünerek ilk kontrolüme gittim ve doktor ultrasona göre 6 hafta 1 günlük olduğunu belirtti ve doğum 1 ocağa denk geliyor yani biraz muallakta sanırım benim doğum zamanı ama aranıza katılmak istedimBu arada kalp atışlarını da duyduk çok şükür Allah hepimize kolaylık versin

Ben 6 gun varken yaptim erken testten pozitifti 3 haftalik olmus oluyo.. suan 5 haftaligim :)

merhabalar kızlar bende ocak annesi olacağım sanırım sat 7 nisandı değerlerim yükseliyor ayın 18nde gideceğim inşallah keseyi ve kalp atışını görmeyi umuyorum.Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Benimde sat 2 nisan dogum 7 ocak cok sevindim arkadaş buldum kendime :) suan 5+2yiz ama ben haftaya 6+1de gidip hem kese hem kalp atışı duymayi hedefliyorum. Ne zaman ogrendin hamileligini
Ben adete 3 kala.ogrenmistim su ucuz testlerle beta 16 cikmisti hatta kan verdigimde adet gunu yani 3 gun sonra 118 cikti adetten 3 gun sonrada 646 dun keseyi gorduk cok sukur haftaya persembe kalp atisina cagirdi hadi darisi sana ayni gun olmamiza sevindim

Cok sevindim darisi bize size birsey soracagim ilk gittiginizde doktorunuz keseyi gordugu gun olcum yapti mi keseyi hani su kadar haftalik die yoksa direk kese var mi dedi? Benim doktor hadi gozun aydin kese var hagtaya kalp atisi dedi

Herkese merhaba Allah sağ salim hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeklerimizi
Benim son adet tarihim 07/04/2019
Karnım adet olacakmışım gibi 3 gün ağrıyınca evde test yaptım pozitifi görünce doğru hastaneye beta-hcg baktırdım adet olmam gereken gün yani 05/05/2019 da değer 60 idi
Pazartesi kendi doktoruma gittim sonuç 130
Çarşamba 426
Bugün tekrar gideceğim beta bakılacak
Daha değerler düşük kese falan görülmez değil mi daha
Bir de artış sıkıntılı değil değil mi

Hayir sıkıntılı degil duzenli artmis hep iki kati benim 646 d kese gorunmemisti bir hafta sonra gittik aslinda kesin gorunmesi icin genelde adet sonrasi 10. Gum diyorlar kese icin

Hayir sıkıntılı degil duzenli artmis hep iki kati benim 646 d kese gorunmemisti bir hafta sonra gittik aslinda kesin gorunmesi icin genelde adet sonrasi 10. Gum diyorlar kese icin
Teşekkür ederim haftaya göreceğiz o zaman :)

Cok sevindim darisi bize size birsey soracagim ilk gittiginizde doktorunuz keseyi gordugu gun olcum yapti mi keseyi hani su kadar haftalik die yoksa direk kese var mi dedi? Benim doktor hadi gozun aydin kese var hagtaya kalp atisi dedi
İnşallah dedi haftasını da o gün. Dün ilaç yazdırmak için başka dr a gittim (tüp bebek olduğu için ilaç çok var içtiğim de) oda öyle muayene etti oda haftasını söyledi ölçümü yaptı kalp atışını dinletti. Bi çok aktif sin hızlı hareket ediosun sanki hamile değilmiş sin gb dedi. Dikkat et dedi

Hayırlısı olsun tebrik ederiz ❤ artış iki günde bir iki katı olması gerekio diyor Du dr lar bence gayet güzel artış. Kese henüz görülmez tahmini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…