2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok geçmiş olsun öncelikle bi sağlık ocağına gitmenizi tavsiye ederim alerji vs olmasın

Arkadaşlar tiroit sonucum çıktı hap kullandığım halde hala düşmemiş aynı yükseklikte iç hastalıklarına yönlendirdi oda ilacın dozajı attırdı haftaya tekrar kontrolüm var inş düşer şu tiroit ya yüksekliği gebelik için iyi değilmiş

Geçmiş olsun canım bende hipotroid hastasıyım. Normaldede kullandığım ilaca hamilelikte de devam ediyorum. Sorun yapma dozunu yükseltince bi kaç güne normale döner . Tsh kaç çıkıyo çokmu yüksek . Ayrıca iç hastalıklarına gitmen daha iyi olmuş onlar doz ayarlamasını daha iyi yapıyor

Tiroit 3,50 çıktı canım 2,50 Sınırmış normalde bekarken baktırmıştım hiç bişey yoktu hamilelikte oldu

Çok geçmiş olsun Rabbim şifasını da versin

Tiroit 3,50 çıktı canım 2,50 Sınırmış normalde bekarken baktırmıştım hiç bişey yoktu hamilelikte oldu
Evet en yüksek 2.5 olması gerekiyo . Dr la birlikte önlemini alırsan hiç bir sıkıntı olmaz inşallah içini ferah tut. İlacını ve takiplerinide aksatmazsan gayet güzel ilerler inş

Kızlar bende simdi doktordan geldim. Kesenin etrafinda ksnama alani varmis. Yatmaya devam edicem. Çok sükür bebis iyiydi. 1 hafta onden gidiyor
Yat dinlen bence gerekmedikçe de kalkma bende oruçlukta yatıştaydım oruç tuttum ama yatarak geçirdim yoksa çekilecek değildi

İnşallah canım benim Allah şifa versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…