- 19 Haziran 2019
- 161
- 179
- 18
Daha çok küçük ondandır 3-4 cm daha bence içinizi ferah tutun Rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerimizeKızlar bebekte kollar tomurcuk halinde ayakları çıkmış 9+0 dedi haftalık olarak kollar normal mi dr sormayı unuttum
Bal arısı mı yoksa başka arı mıArkadaşlar beni arı soktu birsey olur mu acabaalerjim yok
Bal arısı değil sarı siyah arılar varya ondanBal arısı mı yoksa başka arı mı
MaşallahhÇok teşekkür ediyorumsizin bebeğinizde sağlıklı sıhhatle olur inşallah Ben bugün 12 haftalık oldum cinsiyet tahmin etti ama 1 ay sonra kontrole geldiğinde kesin söylerim dedi şimdilik tahmin işte
Geçmiş olsun canım bende hipotroid hastasıyım. Normaldede kullandığım ilaca hamilelikte de devam ediyorum. Sorun yapma dozunu yükseltince bi kaç güne normale döner . Tsh kaç çıkıyo çokmu yüksek . Ayrıca iç hastalıklarına gitmen daha iyi olmuş onlar doz ayarlamasını daha iyi yapıyorArkadaşlar tiroit sonucum çıktı hap kullandığım halde hala düşmemiş aynı yükseklikte iç hastalıklarına yönlendirdi oda ilacın dozajı attırdı haftaya tekrar kontrolüm var inş düşer şu tiroit yayüksekliği gebelik için iyi değilmiş ☹
Tiroit 3,50 çıktı canım 2,50 SınırmışGeçmiş olsun canım bende hipotroid hastasıyım. Normaldede kullandığım ilaca hamilelikte de devam ediyorum. Sorun yapma dozunu yükseltince bi kaç güne normale döner . Tsh kaç çıkıyo çokmu yüksek . Ayrıca iç hastalıklarına gitmen daha iyi olmuş onlar doz ayarlamasını daha iyi yapıyor
Çok geçmiş olsun Rabbim şifasını da versinGeçmiş olsun canım bende hipotroid hastasıyım. Normaldede kullandığım ilaca hamilelikte de devam ediyorum. Sorun yapma dozunu yükseltince bi kaç güne normale döner . Tsh kaç çıkıyo çokmu yüksek . Ayrıca iç hastalıklarına gitmen daha iyi olmuş onlar doz ayarlamasını daha iyi yapıyor
Evet en yüksek 2.5 olması gerekiyo . Dr la birlikte önlemini alırsan hiç bir sıkıntı olmaz inşallah içini ferah tut. İlacını ve takiplerinide aksatmazsan gayet güzel ilerler inşTiroit 3,50 çıktı canım 2,50 Sınırmışnormalde bekarken baktırmıştım hiç bişey yoktu hamilelikte oldu
Merhaba benimde kese etrafında kanamam vardı 2 hafta yattım evde dinlendim çok şükür iyiyim şimdi merak etme biley olmaz inşallahKızlar bende simdi doktordan geldim. Kesenin etrafinda ksnama alani varmis. Yatmaya devam edicem. Çok sükür bebis iyiydi. 1 hafta onden gidiyor
Yat dinlen bence gerekmedikçe de kalkma bende oruçlukta yatıştaydım oruç tuttum ama yatarak geçirdim yoksa çekilecek değildiKızlar bende simdi doktordan geldim. Kesenin etrafinda ksnama alani varmis. Yatmaya devam edicem. Çok sükür bebis iyiydi. 1 hafta onden gidiyor
Annem geldi yanima yatiyorum canim. Kızım var bide yoksa hic kalkmam daYat dinlen bence gerekmedikçe de kalkma bende oruçlukta yatıştaydım oruç tuttum ama yatarak geçirdim yoksa çekilecek değildi
Size de gecmis olsun. Cok tesekkur ederim insMerhaba benimde kese etrafında kanamam vardı 2 hafta yattım evde dinlendim çok şükür iyiyim şimdi merak etme biley olmaz inşallah
Teşekkür edeeimSize de gecmis olsun. Cok tesekkur ederim ins
Allahım yardımcın olsun inşallahAnnem geldi yanima yatiyorum canim. Kızım var bide yoksa hic kalkmam da
Amin canim Allah razi olsunAllahım yardımcın olsun inşallah
İnşallah canım benim Allah şifa versinArkadaşlar tiroit sonucum çıktı hap kullandığım halde hala düşmemiş aynı yükseklikte iç hastalıklarına yönlendirdi oda ilacın dozajı attırdı haftaya tekrar kontrolüm var inş düşer şu tiroit yayüksekliği gebelik için iyi değilmiş ☹
MaşallahhKızlar bende simdi doktordan geldim. Kesenin etrafinda ksnama alani varmis. Yatmaya devam edicem. Çok sükür bebis iyiydi. 1 hafta onden gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?