- 19 Haziran 2019
- 161
- 179
- 18
Evet midesi rahatsızlara laktozsuz önerdiGünlük 3 bardak 1 litreye yakın nerdeyseDiyetisyen günde bir kase yoğurt yatmaya yakında 1 bardak süt iç dedi. Midesini rahatsız edenlere laktoksuz öneriyor. Onun yerine ayran içiyom bol bol sıcakta
Amin amin inşallahBenim bebeğim 7. Haftasının ilk günü gösterdi kendini kalp atışını duydum . sende görüp duyarsın inşallah
Evet midesi rahatsızlara laktozsuz önerdiama normal bi insan bile 2 bardak süt içmesini öneriyordu ☺ Bilemiyorum ☺
Zararı nedir öğrenebilir miyimSütün faydadan çok zararı var yoğurt ayran kefir için bence
Yaa hiç duymadım artık şu bulantılar bitince bakarımSütün faydadan çok zararı var yoğurt ayran kefir için bence
Şu bulantılar biraz azalsa deneyeceğim ama şu an 5 metreden fazla yaklaşamıyorumPeynir yoğurt ve et türlerini tüketmeye çalış birinden birini yemeye çalış bebişin için
Bilmiyorum ki bende kız çocukları çok bulantılı erkek çocukları da nadir bulanır diye duymuştum ama tabi bu gerçek değil kişinin bünyesi ile alakalıBenim de çok midem bulanıyor ama çıkarmıyorum. Özellikle sabahları çok kötü . Sabahları bulanıyorsa cinsiyeti kız mi oluyormuş öyle okudum biryerde . Bir de burnum çok kasiniyor
Ayy çok heycanlı hadi hayırlısıBilmiyorum ki bende kız çocukları çok bulantılı erkek çocukları da nadir bulanır diye duymuştum ama tabi bu gerçek değil kişinin bünyesi ile alakalı ☺ Bakalım bizim cinsiyet yarın belli olur mu onu merak ediyorum inşallah bi yüzdelik verir
Sütü vücut sindiremiyor en basiti yoğurt ya da kefir de mayalanma olduğu için yararlı diyebiliriz . “Çocuğuma süt verme” yazıp arayabilirsiniz googleda arayabilirsiniz fikir edinmek içinZararı nedir öğrenebilir miyim
Teşekkürler bilgiler içinAmcam Tıpta doçent. Süt içmeyen çocuklara nesquikle içsin yine içsin der. Ki kendi organik beslenir. Yani bu aşiya karsi olanlar gibi süte karşi olanlar da cikmaya basladi simdi. Kuzenimin sü5 dişleri düstükten sonra 2 sene çıkmadı. Süt içmeye başladı 2 ay içinde çiktı. Boy da baya uzadi. Kızım bile akranlarına göre boyu uzun. Kısacası süt en doģalı ve faydalısı. Aman diyim kendimizi de cocuklarımızı da mahrum etmeyelim. Sevgiler
MaşallahDoktora gittim bugün çok şükür ikili tarama testi için ilk önce ultrasonda baktı doktor ellerine ayaklarına gelişimine ense kalınlığına normal seyrinde dedi kan vereceksin dedi ama sonuçları 10 gün sonra çıkacakmış bende kanı verdim inşallah bi sorun çıkmazBende hamilelikle çıkan tiroit oldu onun içinde kan verdim inş düşmüştür levetron ilaç kullanıyorum çünkü Cinsiyet için biraz erken dedi 1 ay sonra bakalım dedi tam söylerim dedi. ☺ İlk bebeğim olacağı için garip duygulardayım Bende durumlar böyle arkadaşlar
Rica ederimTeşekkürler bilgiler için
Çok teşekkür ediyorumMaşallahinşallah çoook sağlıklı olur. Siz kaçıncı haftadasınız bende haftaya gidicem merak ettim bakalım görünecekmi ( beyfendi hanfendi) artık buarada bende de haşimato var dr ömür boyu bir ilaç kullanavaksın dedi hala kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?