2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günlük 3 bardak 1 litreye yakın nerdeyse 🤦🏻‍♀️ Diyetisyen günde bir kase yoğurt yatmaya yakında 1 bardak süt iç dedi. Midesini rahatsız edenlere laktoksuz öneriyor. Onun yerine ayran içiyom bol bol sıcakta 😂
Evet midesi rahatsızlara laktozsuz önerdi 👍 ama normal bi insan bile 2 bardak süt içmesini öneriyordu ☺️ Bilemiyorum ☺️

Benim de çok midem bulanıyor ama çıkarmıyorum. Özellikle sabahları çok kötü . Sabahları bulanıyorsa cinsiyeti kız mi oluyormuş öyle okudum biryerde . Bir de burnum çok kasiniyor 😄
Bilmiyorum ki bende kız çocukları çok bulantılı erkek çocukları da nadir bulanır diye duymuştum ama tabi bu gerçek değil kişinin bünyesi ile alakalı ☺️ Bakalım bizim cinsiyet yarın belli olur mu onu merak ediyorum inşallah bi yüzdelik verir 😊

Amcam Tıpta doçent. Süt içmeyen çocuklara nesquikle içsin yine içsin der. Ki kendi organik beslenir. Yani bu aşiya karsi olanlar gibi süte karşi olanlar da cikmaya basladi simdi. Kuzenimin sü5 dişleri düstükten sonra 2 sene çıkmadı. Süt içmeye başladı 2 ay içinde çiktı. Boy da baya uzadi. Kızım bile akranlarına göre boyu uzun. Kısacası süt en doģalı ve faydalısı. Aman diyim kendimizi de cocuklarımızı da mahrum etmeyelim. Sevgiler

Doktora gittim bugün çok şükür ikili tarama testi için ilk önce ultrasonda baktı doktor ellerine ayaklarına gelişimine ense kalınlığına normal seyrinde dedi kan vereceksin dedi ama sonuçları 10 gün sonra çıkacakmış bende kanı verdim inşallah bi sorun çıkmaz 🤲🏻 Bende hamilelikle çıkan tiroit oldu onun içinde kan verdim inş düşmüştür levetron ilaç kullanıyorum çünkü 🤔Cinsiyet için biraz erken dedi 1 ay sonra bakalım dedi tam söylerim dedi. ☺️ İlk bebeğim olacağı için garip duygulardayım 🤗🤗🤗Bende durumlar böyle arkadaşlar

Amcam Tıpta doçent. Süt içmeyen çocuklara nesquikle içsin yine içsin der. Ki kendi organik beslenir. Yani bu aşiya karsi olanlar gibi süte karşi olanlar da cikmaya basladi simdi. Kuzenimin sü5 dişleri düstükten sonra 2 sene çıkmadı. Süt içmeye başladı 2 ay içinde çiktı. Boy da baya uzadi. Kızım bile akranlarına göre boyu uzun. Kısacası süt en doģalı ve faydalısı. Aman diyim kendimizi de cocuklarımızı da mahrum etmeyelim. Sevgiler
Teşekkürler bilgiler için🤗

Doktora gittim bugün çok şükür ikili tarama testi için ilk önce ultrasonda baktı doktor ellerine ayaklarına gelişimine ense kalınlığına normal seyrinde dedi kan vereceksin dedi ama sonuçları 10 gün sonra çıkacakmış bende kanı verdim inşallah bi sorun çıkmaz 🤲🏻 Bende hamilelikle çıkan tiroit oldu onun içinde kan verdim inş düşmüştür levetron ilaç kullanıyorum çünkü 🤔Cinsiyet için biraz erken dedi 1 ay sonra bakalım dedi tam söylerim dedi. ☺ İlk bebeğim olacağı için garip duygulardayım 🤗🤗🤗Bende durumlar böyle arkadaşlar
Maşallah 🤗 inşallah çoook sağlıklı olur. Siz kaçıncı haftadasınız bende haftaya gidicem merak ettim bakalım görünecekmi ( beyfendi hanfendi) artık😍 buarada bende de haşimato var dr ömür boyu bir ilaç kullanavaksın dedi hala kullanıyorum

Maşallah 🤗 inşallah çoook sağlıklı olur. Siz kaçıncı haftadasınız bende haftaya gidicem merak ettim bakalım görünecekmi ( beyfendi hanfendi) artık😍 buarada bende de haşimato var dr ömür boyu bir ilaç kullanavaksın dedi hala kullanıyorum
Çok teşekkür ediyorum 😘😘😘 sizin bebeğinizde sağlıklı sıhhatle olur inşallah 🤲🏻 Ben bugün 12 haftalık oldum 🤗 cinsiyet tahmin etti ama 1 ay sonra kontrole geldiğinde kesin söylerim dedi 😍😍😍 şimdilik tahmin işte 🥰

Kızlar benim çok fazla bulantım vardı ve kendimi yemek konusunda ne kadar zorlasam da bu sabah kilo verdiğimi görünce doktorumun verdiği zofer isimli bulantı ilacını kullanmaya karar verdim. Çok direnmiştim ilaç kullanmamak için ama bu sabah sonunda içtim ve şu ana kadar çok iyiydi. Şükürler olsun rahatça kahvaltı yaptım ve hiç midem bulanmıyor 😍 çok bulantı yaşayanların aklında bulunsun istedim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X