2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar mideyi rahatlatacak bir bitki çayı önerir misiniz, hamilelikte kullanılabilir mi? Nane limon aklıma geliyor ama zararı var mıdır?

Arkadaşlar mideyi rahatlatacak bir bitki çayı önerir misiniz, hamilelikte kullanılabilir mi? Nane limon aklıma geliyor ama zararı var mıdır?
Nane limonun zarari olabilecegine dair hic birsey okumadim canim simdiye kadar. Icebilirsin. Genellikle zencefil de cok oneriliyor. Ben yine de guvenli tarafta olmak adina hicbir bitki cayini gunde 2 bardaktan fazla icmiyorum. Bi de benim midemi cubuk kraker cok rahatliyor, onu da paylasmis olayim :)

Bende 7 oldum ve aynı sıkıntılar var şimdi muayene için bekliyorum bakalım doktor ne diyecek
Bende de aynı dert vardı oruçluktayken oruçlarımı tuttum ama yemek yemesi çok midemi bulandırıyordu kusmam da vardı sabah akşam ama çok şükür kusmam kalmadı sadece sabahları midem bulanıyor o kadar 😊 inşallah senin de geçer
Bana doktorum ayva ya da zencefil cayini onerdi
Nane limonun zarari olabilecegine dair hic birsey okumadim canim simdiye kadar. Icebilirsin. Genellikle zencefil de cok oneriliyor. Ben yine de guvenli tarafta olmak adina hicbir bitki cayini gunde 2 bardaktan fazla icmiyorum. Bi de benim midemi cubuk kraker cok rahatliyor, onu da paylasmis olayim :)
Erik te çok rahatlatıyo 2 veya 3 tane bilginiz olsun

Bana doktorum ayva ya da zencefil cayini onerdi
Erik te çok rahatlatıyo 2 veya 3 tane bilginiz olsun
Çok teşekkür ederim kızlar 🙏

Arkadaşlar ben bugün 8+0 oldum ve mide bulantılarım yoğun bir şekilde başladı, dün geceden beri. Bunu en aza nasıl indirebilirim aşağı yukarı kaç ay böyle devam eder. İlk gebeliğim olduğu için Bilgi sahibi değilim. Çok zor kusmak nasıl dayanıyorsunuz sizler :(

Arkadaşlar ben bugün 8+0 oldum ve mide bulantılarım yoğun bir şekilde başladı, dün geceden beri. Bunu en aza nasıl indirebilirim aşağı yukarı kaç ay böyle devam eder. İlk gebeliğim olduğu için Bilgi sahibi değilim. Çok zor kusmak nasıl dayanıyorsunuz sizler :KK43:
Ahh canım çok zor ama sonucu güzel olacağı için dayanıyoruz ne yapalım😇 benim kusmam hiç olmadı ama yoğun bulantım var dr um zencefil çayını önerdi banada . Günde iki bardak içebiliyorum inanılmaz rahatlatıyor tavsiye ederim

Ahh canım çok zor ama sonucu güzel olacağı için dayanıyoruz ne yapalım😇 benim kusmam hiç olmadı ama yoğun bulantım var dr um zencefil çayını önerdi banada . Günde iki bardak içebiliyorum inanılmaz rahatlatıyor tavsiye ederim

Normal cayin icine zencefil mi dilimliyorsunuz, nasil yapiyorsunuz? :) tskler simdiden

Mutlaka deniycem canım, hazır mı satılıyor yoksa evde sen mi yapıyorsun? Tarifini de versen çok sevaba girersin 🙃🤲🏻

Arkadaşlar ben bugün 8+0 oldum ve mide bulantılarım yoğun bir şekilde başladı, dün geceden beri. Bunu en aza nasıl indirebilirim aşağı yukarı kaç ay böyle devam eder. İlk gebeliğim olduğu için Bilgi sahibi değilim. Çok zor kusmak nasıl dayanıyorsunuz sizler :(
Benim halam hemşirelikten ebeliğe ebelikten narkoz hocalığına ondan sonra da öğretmenlik yaptı şimdi emekli 🤗 bana mide bulantım için sadece nane limonu önerdi zararı olmadığını söyledi mideyi rahatlatacagını söyledi. yapıp yapmamak senin tercihin canım fikir vereyim dedim ☺️

7+1 olduk bugun ama karin ve kasik agrim gecmiyooo wc problemmde var cok rahatsz ediyoo is yaparken heryerim agrio sanki rabbim hepimize kolaylklar versn🙄
Aynıyız canım benimde 7+1 aynı tıpatıp sıkıntılar amin sağlıklı olsunlarda 🙏

Canım naneyi çok kullanmamalıymışız. Eczacım uyardı düşüğe sebebiyet verebiliyormuş Allah korusun
Ben yemeklere serpiştiriyorum arada naneyi 😞
Canlarım yok öyle birşey. Hem türkçe hem ingilizce kaynakları takip ediyorum. Gebe grip olursa da, mide rahatsızlıkları için de nane limon öneriliyor. Benim doktorlarım adaçayına bile sıkıntı yok dediler. Ben yine de hiç bir bitki çayını günde 2 bardaktan fazla içmiyorum 😇

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X