Benim ara sıra akşamları mide bulantısı oluyo ama kusma hiç olmadı şükürler olsun...Merhaba tatlı annelerben de 6 hafayı doldurdum bugün itibariyle 7 haftalık hamileyim daha çook yeni haftaya randevu aldım. Bakalım ne gelişmeler olmuş. Bu arada hiç birşey yiyemiyorum sürekli mide bulantısı baş dönmesi siz ne durumdasınız bu durum ne zaman biter
Merhaba tatlı annelerben de 6 hafayı doldurdum bugün itibariyle 7 haftalık hamileyim daha çook yeni haftaya randevu aldım. Bakalım ne gelişmeler olmuş. Bu arada hiç birşey yiyemiyorum sürekli mide bulantısı baş dönmesi siz ne durumdasınız bu durum ne zaman biter
Amin amin inşallahBende de aynı dert vardı oruçluktayken oruçlarımı tuttum ama yemek yemesi çok midemi bulandırıyordu kusmam da vardı sabah akşam ama çok şükür kusmam kalmadı sadece sabahları midem bulanıyor o kadarinşallah senin de geçer
Ya birde ben tam son regl dönemimi hatırlmıyorum beta hcg ye göre 7 hafta olduBende 7 oldum ve aynı sıkıntılar var şimdi muayene için bekliyorum bakalım doktor ne diyecek
Amin bu dertte olanlarun hepsi inşallah kurtulur valla zorBenim ara sıra akşamları mide bulantısı oluyo ama kusma hiç olmadı şükürler olsun...
12. haftadan sonra geçiyo diyolar ama tabi kişiden kişiye değişebiliyo inşallah en kısa zamanda bu durumdan kurtulursun canım
İnşallah valla yoksa böyle çubuk kreker gibi doğacak çocukBen 10 haftaya girdim canım 5-8 haftaları arası yemek dahi yapamıyordum mide bulantısından.Bol su iç tansiyon problemin yoksa limonla nane koy suyuna öyle iç canım o rahatlatıyor biraz. 12 haftadan sonra geçermiş öyle yazıyorlar ama bakalım bakalım :))
Ben bide son regl tarihini hatırlamıyorum beta hcg ye göre 7 haftalık çıkıyor acaba doğrumu yada eksik fazla olur mu ki
Ben ablamın düğünü için zayıflamaya çalışıyordum o ara ajandaya tarihlerimi kilolarımı ve ne hikmet yazmışsam adet tarihimi de yazmışım ondan tam tarih söyleyebildim doktora yoksa bende tarih tutmuyordum olmuyo diyeBen bide son regl tarihini hatırlamıyorum beta hcg ye göre 7 haftalık çıkıyor acaba doğrumu yada eksik fazla olur mu ki
2 hafta önce gitmiştim 5, 6 haftalık demişti dr işte 5 ise şimdi 7 haftaya gidicem tekrar bakalımUltrasonda kaç haftalık çıkıyor gelişime göre ?
Benimde çok düzensizdi yani ondan bir var bir yok o yüzden hep karışıyor du hala çözmüş değilimBen ablamın düğünü için zayıflamaya çalışıyordum o ara ajandaya tarihlerimi kilolarımı ve ne hikmet yazmışsam adet tarihimi de yazmışım ondan tam tarih söyleyebildim doktora yoksa bende tarih tutmuyordum olmuyo diye ☺
2 hafta önce gitmiştim 5, 6 haftalık demişti dr işte 5 ise şimdi 7 haftaya gidicem tekrar bakalım
[/
keseyi gördün değil mi kalp atışı için gideceksin sanırım2 hafta önce gitmiştim 5, 6 haftalık demişti dr işte 5 ise şimdi 7 haftaya gidicem tekrar bakalım
Evet keseyi gördük bebeği göremedik kalp atışı için birde bebek ne zaman görünüyor kikeseyi gördün değil mi kalp atışı için gideceksin sanırım
Ayyy benim midem rahatsız ve asla süt içemitorum yumurtaya alerjim var ben ne yiyeceğim hiç bilmiyorumArkadaşlar instegramda doktor gebe kadınların günlük 3 bardak süt içmesi gerektiğini söyledi kimler süt içiyor ? Ben içmeye başladım 1 hafta olucak inşallah faydasını görebilirim
Amin amin ama su çok içmeye çalış hani suda yaşıyorlar ya susuz kalmaması gerekiyormuş keseninMerhaba gerçekten bu bulantı çok fena benim gün boyu var nerdeyse çok bişey yiyemiyorum su çok içiyordum suda çok içemiyorum şimdi
Hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz dünyaya inşallah bu sıkıntılar geçici
Benim bebeğim 7. Haftasının ilk günü gösterdi kendini kalp atışını duydum . sende görüp duyarsın inşallahEvet keseyi gördük bebeği göremedik kalp atışı için birde bebek ne zaman görünüyor ki
Arkadaşlar instegramda doktor gebe kadınların günlük 3 bardak süt içmesi gerektiğini söyledi kimler süt içiyor ? Ben içmeye başladım 1 hafta olucak inşallah faydasını görebilirim
Peynir yoğurt ve et türlerini tüketmeye çalış birinden birini yemeye çalış bebişin içinAyyy benim midem rahatsız ve asla süt içemitorum yumurtaya alerjim var ben ne yiyeceğim hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?