2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim ara sıra akşamları mide bulantısı oluyo ama kusma hiç olmadı şükürler olsun...
12. haftadan sonra geçiyo diyolar ama tabi kişiden kişiye değişebiliyo inşallah en kısa zamanda bu durumdan kurtulursun canım

Ben 10 haftaya girdim canım 5-8 haftaları arası yemek dahi yapamıyordum mide bulantısından.Bol su iç tansiyon problemin yoksa limonla nane koy suyuna öyle iç canım o rahatlatıyor biraz. 12 haftadan sonra geçermiş öyle yazıyorlar ama bakalım bakalım :))

Amin amin inşallah

Amin bu dertte olanlarun hepsi inşallah kurtulur valla zor

İnşallah valla yoksa böyle çubuk kreker gibi doğacak çocuk

Ben bide son regl tarihini hatırlamıyorum beta hcg ye göre 7 haftalık çıkıyor acaba doğrumu yada eksik fazla olur mu ki

Ben bide son regl tarihini hatırlamıyorum beta hcg ye göre 7 haftalık çıkıyor acaba doğrumu yada eksik fazla olur mu ki
Ben ablamın düğünü için zayıflamaya çalışıyordum o ara ajandaya tarihlerimi kilolarımı ve ne hikmet yazmışsam adet tarihimi de yazmışım ondan tam tarih söyleyebildim doktora yoksa bende tarih tutmuyordum olmuyo diye

Benimde çok düzensizdi yani ondan bir var bir yok o yüzden hep karışıyor du hala çözmüş değilim

Merhaba gerçekten bu bulantı çok fena benim gün boyu var nerdeyse çok bişey yiyemiyorum su çok içiyordum suda çok içemiyorum şimdi
Hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz dünyaya inşallah bu sıkıntılar geçici

Arkadaşlar instegramda doktor gebe kadınların günlük 3 bardak süt içmesi gerektiğini söyledi kimler süt içiyor ? Ben içmeye başladım 1 hafta olucak inşallah faydasını görebilirim

Arkadaşlar instegramda doktor gebe kadınların günlük 3 bardak süt içmesi gerektiğini söyledi kimler süt içiyor ? Ben içmeye başladım 1 hafta olucak inşallah faydasını görebilirim
Ayyy benim midem rahatsız ve asla süt içemitorum yumurtaya alerjim var ben ne yiyeceğim hiç bilmiyorum

Amin amin ama su çok içmeye çalış hani suda yaşıyorlar ya susuz kalmaması gerekiyormuş kesenin

Günlük 3 bardak 1 litreye yakın nerdeyse Diyetisyen günde bir kase yoğurt yatmaya yakında 1 bardak süt iç dedi. Midesini rahatsız edenlere laktoksuz öneriyor. Onun yerine ayran içiyom bol bol sıcakta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…