Son adet tarihine göre hesap yapılıyorArkadaşlar, ben çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. Gebeliği hesaplarken son adet tarihine göre mi, yumurtlama gününe göre mi hesaplamalıyım?
Çok heyecanlı bu bekleyişlerSlm kizlar benimde sat 2 nisan dogum 7 ocak gorunuyor kese icin persembe gidecegiz herkesin saglikla kucagina almasini diliyorum
Dün gittiğiniz mi dr a nasıl geçti?Hayirlisi olsun insallah..Bizde bugün keseyi görmeye gidicez hayırlısı ile
Çok şükür kesemizi gördük doktor yerleşimi durumu çok iyi dedi allahima bin şükür bugünleri gösterdi allah isteyen herkese nasip etsinDün gittiğiniz mi dr a nasıl geçti?
Çok şükür kesemizi gördük doktor yerleşimi durumu çok iyi dedi allahima bin şükür bugünleri gösterdi allah isteyen herkese nasip etsin
Şahane maşallah miniğe, amin inşallahÇok şükür kesemizi gördük doktor yerleşimi durumu çok iyi dedi allahima bin şükür bugünleri gösterdi allah isteyen herkese nasip etsin
Amin ins siz keseyi gordunuz mu?Çok heyecanlı bu bekleyişleramin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Teşekkür ederim.Son adet tarihine göre hesap yapılıyor
Hadi ya. Bendeki kanamalı kist oda çok ağrı yapıyor kasık ve karın ağrısı. Zararı yokmuş şükürBizde keseyi gördük ama miyom varmış birde 5 cm. bebeğe bir zararı yok dedi ama yine de endişelendim kasık ağrısı yapıyor
Herkesee hayırlısı olsun insallah allah elimizde gormeyi nasip etsin .Benimde 6 ocak gibi görünüyor bu hafta insallah keseyi gorucez 5+1 deyim rüya gibi ilk bebisimiz :)
Slm kizlar benimde sat 2 nisan dogum 7 ocak gorunuyor kese icin persembe gidecegiz herkesin saglikla kucagina almasini diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?