2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Slm kizlar benimde sat 2 nisan dogum 7 ocak gorunuyor kese icin persembe gidecegiz herkesin saglikla kucagina almasini diliyorum
Çok heyecanlı bu bekleyişler amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

benim 2. gebeliğim ama inanın ilki kadar heyecanlı ve paniğim :) haftaya cuma kalp atışları için gidicem. bir türlü zaman geçmiyor

Benimde 2.hamileliğim ama gerçekten her gebelik farklı heyecan. Kalp atımı için 20 sinde çağırdı günler geçmek bilmiyor. 9 ay nasıl gececek

Ben de bugün gittim doktora keseyi gördük. 20sine randevu verdi bakalım heycanlı bekleyiş sürüyor hayırlısıyla kalbini duysak biran önce sat 29 mart

Amin ins siz keseyi gordunuz mu?
[/QUOTE]
Pazartesi gittik ve gördük çok şükür. Bi kistim var kanamalı dr o belki kanama yapar korkma sakın dedi bi ona takıldı kafam ama sıkıntı yapmazmış bebişe

[/QUOTE]
Pazartesi gittik ve gördük çok şükür. Bi kistim var kanamalı dr o belki kanama yapar korkma sakın dedi bi ona takıldı kafam ama sıkıntı yapmazmış bebişe
[/QUOTE]
Ins sorun olmaz doktor dedigine gore bende ins gidecegim yarin kese ic8n sat 2 nisan hayirlisi olsun bakalim pıhtılasma olunca korkuyor insan

Bizde keseyi gördük ama miyom varmış birde 5 cm. bebeğe bir zararı yok dedi ama yine de endişelendim kasık ağrısı yapıyor

Bizde keseyi gördük ama miyom varmış birde 5 cm. bebeğe bir zararı yok dedi ama yine de endişelendim kasık ağrısı yapıyor
Hadi ya. Bendeki kanamalı kist oda çok ağrı yapıyor kasık ve karın ağrısı. Zararı yokmuş şükür

Herkesee hayırlısı olsun insallah allah elimizde gormeyi nasip etsin .Benimde 6 ocak gibi görünüyor bu hafta insallah keseyi gorucez 5+1 deyim rüya gibi ilk bebisimiz :)

Seninle aynıymışız benimde 7 ocaga denk geliyo 5+2deyim :) ağzının tadı değişti mi seninde boyle metalik bi tat

Slm kizlar benimde sat 2 nisan dogum 7 ocak gorunuyor kese icin persembe gidecegiz herkesin saglikla kucagina almasini diliyorum

Benimde sat 2 nisan dogum 7 ocak cok sevindim arkadaş buldum kendime :) suan 5+2yiz ama ben haftaya 6+1de gidip hem kese hem kalp atışı duymayi hedefliyorum. Ne zaman ogrendin hamileligini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…