Bende geçirdim canım ama hemen kan verdim dün sabah 278 cıktı korkuyorum düşecek diye ama idrar testi yaptım az önce 2 çizgi kopkoyu çıktı o yüzden artıyor değerim idrar testini gönder bakalımArkadaşlar merhabalar; kadınlar klübüne yeni katıldım. Bu topiği görünce hemen birşeyler yazmak istedimBen henüz kan vermedim, evde yaptığım iki testte pozitif çıktı ve Allah izin verirse,kucağıma almak nasip ederse 3 Ocak'ta doğum görünüyor, inşallah.
Ben daha önce kimyasal gebelik geçirdim, o yüzden kan vermek için çok acele etmedim
Inşallah tutar canimrabbim tamamina erdirsin ins. banada nasip olur cuma asilama yaptirdim ins. tutarsa bende ocak annesi olacagim
Bende geçirdim canım ama hemen kan verdim dün sabah 278 cıktı korkuyorum düşecek diye ama idrar testi yaptım az önce 2 çizgi kopkoyu çıktı o yüzden artıyor değerim idrar testini gönder bakalım
rabbim tamamina erdirsin ins. banada nasip olur cuma asilama yaptirdim ins. tutarsa bende ocak annesi olacagim
9 nisanda ama 6 nisanda test yapmayi dusunuyorum ins. tutmusturİnşallah Blackbird,bat ne zaman? Dua edelim bol bol
gozunaydin canim darisi basimiza ins. dua et biz tedavidekileredeBugün tekrar kan verdim 1610a çıkmışdoktor progesteron düşük diye iğne ve hap verdi hemen başlamazsam riskli olabilirmiş. 7sinde de ultrason randevumuz var inşallah keseyi görücez sizler neler yaptınız gittiniz mi randevularınıza? Biz ailelere söylemek için sabırsızlanıyoruz ama kalp atışını mi beklesek diye de düşünüyoruz ilk bebeğimiz olacak kimseyi boş yere heyecanlandırmak istemiyoruz ama dayanmak çok zor haykırmak istiyorum
Yok canım bizimde ilk bebeğimiz 1 senedir deniyoruz kısmet bu zamanaymisİnşallah bizim grupta Ocak Annelerinde kalırsınızçok kaygılıydım açıkçası, ama sizinde kimyasal geçirmiş olduğunuzu okuyunca biraz rahatladım. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bu sefer. Sanırım kan testi pozitifte çıksa ben kalp atışını duyana kadar ikna olamıycam Sizin başka çocuğunuz var mı? İlk mi?
Göğüs hassasiyetim kasık ağrılarım ve çok halsizligim var benimdeArkadaşlar bu arada vücutlarınızda değişimler hissediyor musunuz ? Bulantınız yada başka bir şikayetiniz var mı?
Ben çok sık tuvalete çıkıyorum, göğüs hassasiyeti de var. Ama şükür ki öyle yoğun bir bulantım yok şuan için
9 nisanda ama 6 nisanda test yapmayi dusunuyorum ins. tutmustur
Bugün tekrar kan verdim 1610a çıkmışdoktor progesteron düşük diye iğne ve hap verdi hemen başlamazsam riskli olabilirmiş. 7sinde de ultrason randevumuz var inşallah keseyi görücez sizler neler yaptınız gittiniz mi randevularınıza? Biz ailelere söylemek için sabırsızlanıyoruz ama kalp atışını mi beklesek diye de düşünüyoruz ilk bebeğimiz olacak kimseyi boş yere heyecanlandırmak istemiyoruz ama dayanmak çok zor haykırmak istiyorum
Evet yanlis yazmisim 9mayista bat tarihim6 mayıs demek istedin değil mi canım? İnşallah tutmuştur, inşallah sağlıkla ve sıhatle gelir
Tebrikler bolbol dinlen istirahat onemli gerekirse igne yaptir progestronMeraba kızlar öncelikle hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Güzel haber bekleyenlere de en kısa zamanda nasip olur inşallahBen bugun keseyi gördüm sat 21 mart ama sanırım geç döllenme olmuş doktor daha küçük dedi. Beklenen doğum tarihi 1 ocak dedi. Düşük tehlikesi olduğu için progestan başladık bugün. İnşallah sağlıkla gelişir bebişleirmiz
Bana da 3 ocak dedi dün doktorumMeraba kızlar öncelikle hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Güzel haber bekleyenlere de en kısa zamanda nasip olur inşallahBen bugun keseyi gördüm sat 21 mart ama sanırım geç döllenme olmuş doktor daha küçük dedi. Beklenen doğum tarihi 1 ocak dedi. Düşük tehlikesi olduğu için progestan başladık bugün. İnşallah sağlıkla gelişir bebişleirmiz
Canım kan sulandırıcı iğne ve asprin kullanıyorum bir de progestan daha kullanacağım bir şey kalmadı heraldeEvet yanlis yazmisim 9mayista bat tarihim
Ins. Canim saol
Tebrikler bolbol dinlen istirahat onemli gerekirse igne yaptir progestron
Canım benim progestron degerşm normal dün kan gibi akıntım oldu ondan düşük ihtimaline karşı progestan verdi hap sadece. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bir de. Sana ne iğnesi verdiBana da 3 ocak dedi dün doktorumbiz beraber ilerlicez sanırım.
Progesteron benim de düşük cıktı 14 dedi doktor hem iğne hem hap verdi başladım hemen. Senin kaç çıktı? Sadece hap sanırım seninkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?