2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba :KK200::anneadayı:hayırlısı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişi inşallah ♥ultrason ile dir büyük ihtimalle.hem ben hemde etrafta öyle ilk gebelik zamanı vajinal bakan duymadım hiç.
başta kese görebilmek için vajinal bakılabildiğini de duymustum ondan sordum . hatta sırf onun icin daha fazla bekledim ultrasonla bakılsın diye :D

Çift çizgi görüp pozitif gören arkadaşlar hepinizi tebrik ederim,kese için gün sayanlar güzel haberler alırsınız umarım💜Mart ilk hafta 10haftalık bebeğimin kalbi durdu,aslında bu ay denemek istiyorduk,tek gece kaçak oldu yumurtlama günümden 1gün sonrasıydı diye içimde bir umut var,olmazsa bu ay regliden sonra değerlendirecez,regli günüm 10 mayıs bekliyorum💕

Arkadaşlar tekrardan merhabalar, ben gebelik sevincimi yaşayamadan kimyasal geçirdiğimi öğrendim ve çok üzüldüm bu benim benim ikinci kimyasal gebeliğim.. sizlerle yola devam edemeyeceğim malesef. Sizlerden ricam lütfen bu mübarek ayda bana da dualarınızda yer vermeniz, siz hamilelerin duâsı kabul olur. Bende sık sık sizlere dua edeceğim, sağlık ve sıhatle kucağınızı almanızı dilerim. Hayırlı Ramazanlar

Hayırlı ramazanlar kızlar.bende Ocak ayı bebiş bekleyenlerdenim bugün kanda hcg 1601 çıktı doktorumuz güzel ilerliyor dedi inşaallah Rabbim bu ayın yüzü suyu hürmetine olmayan kardeşlerime de nasip eder.Bizede sağlıkla kucağınıza almayı tabiki🤲🤲

Peki aranızda oruç tutanlar doktorunuz size tutmayın tehlikeli gibisinden şeyler söyledi mi bugün ben oruçluydum ve çok halsizim elimi kaldıracak halim kalmadı😴😴🤤

Peki aranızda oruç tutanlar doktorunuz size tutmayın tehlikeli gibisinden şeyler söyledi mi bugün ben oruçluydum ve çok halsizim elimi kaldıracak halim kalmadı😴😴🤤
İlaçların yokmu hiç içtiğin.dr a sormadım ama çok halsizim bugun kahvaltıya bile geç kaldım içim bayıldı.allah kabul etsin inşallah ♥️♥️

İlaçların yokmu hiç içtiğin.dr a sormadım ama çok halsizim bugun kahvaltıya bile geç kaldım içim bayıldı.allah kabul etsin inşallah ♥️♥️
Bugün verdi canım progestan 100 mg folik asit b12 eksikliğim var onun içinde benexol kullanmaya bugün başlicam ve doktora sormayı unuttum heyecendan perşembe günü keseyi görmeye gidecez inşaallah onda sorarım??

Benexol B12 250 mg yi kullanan hamile hanımlar var mı prospektüsünde hamileyseniz ve emziriyorsanız kullanmayın yazıyor şüphede kaldım ne yapayım hanımlar doktorum verdiği hap yani🤔🤔🤔

Benimde göbek mosmor :anneadayı:.Bu iğne yerleri için birşey yapıyormusunuz. Şişlikleri için. Walla akşam olsun istemiyorum :dondurma:ovuyorum kolonya ama hiç bir etkisi olmadı.
Merhaba bende iğne kullanıyorum özellikle ovmayın yazıyor araştırdım.İlk kullandığım gün sımsıkı tuttum iğne vuracağım yeri iğneyi çıkarana kadar bırakmadım o morardı ama daha sonraki günlerde iğneyi soktuktan sonra bırakıyorum tuttuğum yeri sonra ilacı veriyorum çok şükür morarmiyor ve daha az acıyor ALLAH hepimize şifa versin

:bicak:
Merhaba bende iğne kullanıyorum özellikle ovmayın yazıyor araştırdım.İlk kullandığım gün sımsıkı tuttum iğne vuracağım yeri iğneyi çıkarana kadar bırakmadım o morardı ama daha sonraki günlerde iğneyi soktuktan sonra bırakıyorum tuttuğum yeri sonra ilacı veriyorum çok şükür morarmiyor ve daha az acıyor ALLAH hepimize şifa versin
Amin inşallah ♥ ♥ göbek harici progestan iğne var kalçadan o bende şişlik beze ağrı yapıyor.

Ben de kaç gündür başka yerde arıyorum ocak annelerini. Ben de buradayım. İnşallah sağlıkla devam eder gebeliklerimiz🤲

Slm kizlar benimde sat 2 nisan dogum 7 ocak gorunuyor kese icin persembe gidecegiz herkesin saglikla kucagina almasini diliyorum

Arkadaşlar, ben çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. Gebeliği hesaplarken son adet tarihine göre mi, yumurtlama gününe göre mi hesaplamalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X