• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kozlar keseyi görmeye gittiğiniz zaman sizden idarar veya kan istedi mi
6 haftalığız. Ben bebeğimi ve kalp atışını gördüm pazartesi günü. Doktorum kan ve idrar bende de istedi. Tiroid, guatr gibi isimler saydı. Bakmak için.

6 haftalığız. Ben bebeğimi ve kalp atışını gördüm pazartesi günü. Doktorum kan ve idrar bende de istedi. Tiroid, guatr gibi isimler saydı. Bakmak için.
Senin kan değerlerine bakıcak gizli şeker vs var mı ? Troid sorunun var mı? Gibi. Ona göre sana vitamin vs yazıyor olucak.

Maşallah allah bağışlasın sana 6 + kaçta duydunuz peki keseyi görmeye gittiğiniz zaman sizden istedi mi

Maşallah allah bağışlasın sana 6 + kaçta duydunuz peki keseyi görmeye gittiğiniz zaman sizden istedi mi
SAT göre 8 haftalık olmamız gerekiyor. İlk gittiğim doktorlar sıkıntılar yaşadım. Sonunda doktorumu buldum. Pazartesi günü gittiğimde 6 haftalık olduğunu, geç döllenme olduğunu söyledi. İlk doktorum aşırı ilgisizdi. Şimdi ki doktorum bakıldı mı kan değerlerine diye sordu. Hayır dedim. Pazartesi günü verdim. Bayram sonrası arayacak beni.

Kızlar herkese iyi bayramlar ❤️❤️ göğüs ağrısı yaşayan var mı? İllaki vardır ama bu baya baya ağrı.nerdeyse acile gideceğim. İki gündür çok fena. Koltuk altımdan göğüs ucuma doğru.

Kızlar lekelenmesi kanaması olan var mı?
Ben pazartesi günü gittim dr geçmedi kahve akıntıalr pembeye döndü diye, 5+2 idi o zaman herşey yolunda, bebeği bile gösterdi sıkıtnı yok, kese etrafında kanama alanı yok belki önceden yorulup kanama olmultur onu atıyodur dedi. Progestan hap, fitil devam et cumartesi gel dedi 6+0 olucam. Ama halaa devam ediyor. Nerden geliyor bu akıntı anlamıyorum bazen pembeye dönüyor. Ptesi günü acildeki dr çok normal kırmızı olmadıkça sorun yok dedi ben 4 gebelik geçirdim 3ünü kaybettim. Hiçbirinde böyle bişey yaşamadım.

Kızlar lekelenmesi kanaması olan var mı?
Ben pazartesi günü gittim dr geçmedi kahve akıntıalr pembeye döndü diye, 5+2 idi o zaman herşey yolunda, bebeği bile gösterdi sıkıtnı yok, kese etrafında kanama alanı yok belki önceden yorulup kanama olmultur onu atıyodur dedi. Progestan hap, fitil devam et cumartesi gel dedi 6+0 olucam. Ama halaa devam ediyor. Nerden geliyor bu akıntı anlamıyorum bazen pembeye dönüyor. Ptesi günü acildeki dr çok normal kırmızı olmadıkça sorun yok dedi ben 4 gebelik geçirdim 3ünü kaybettim. Hiçbirinde böyle bişey yaşamadım.
Canım 6 haftada benimde olmuştu ilaç kullanmama rağmen 1.5 hafta sürmüştü. Mümkün olduğunca dinlenmeye çalış hiç bir iş yapma. Ayaklarının altına yastık koyarak uzan düzelir inşallah.

Canım 6 haftada benimde olmuştu ilaç kullanmama rağmen 1.5 hafta sürmüştü. Mümkün olduğunca dinlenmeye çalış hiç bir iş yapma. Ayaklarının altına yastık koyarak uzan düzelir inşallah.
Yaa çok sağol canım msjın için 🙏🏽🙏🏽
Benimde tam azaldı bitti diyorum evi süpürsem hemen yine oluyor..
Evde 3 yaşında oğlum var yardım edecek kimse de yok 3 aya kadar maalesef söylemeyecğiz kimseye, yani çok zor oluyor 2 gün süpürmesem mecbur 3.gün evi temizlemem gerek. Yemek vs evin işlerini mecbur yapıyprum dinlene dinlene ..
Allah a emanet artık 2 gün kaldı. Cumartesi ne olacak bakalım..

Yaa çok sağol canım msjın için 🙏🏽🙏🏽
Benimde tam azaldı bitti diyorum evi süpürsem hemen yine oluyor..
Evde 3 yaşında oğlum var yardım edecek kimse de yok 3 aya kadar maalesef söylemeyecğiz kimseye, yani çok zor oluyor 2 gün süpürmesem mecbur 3.gün evi temizlemem gerek. Yemek vs evin işlerini mecbur yapıyprum dinlene dinlene ..
Allah a emanet artık 2 gün kaldı. Cumartesi ne olacak bakalım..
Eşinden yardım almaya çalış canım ev işleri için. Ben şu süreçte yeri geldi yemek bile yapamadım

Eşinden yardım almaya çalış canım ev işleri için. Ben şu süreçte yeri geldi yemek bile yapamadım
Bakalım ne kadar devam edecek canım böyle. Eşim sadece kendi tabak bardağını mutfağa götürür, oğlanı oyalar oynatır başka hiçbişey yapamaz maalesef.

8 hafta oldu ALLAHın izniyle ama yaklaşık 2 haftadır ne yemek yapabiliyorum ne temizlik eşim temizliğe yardım ediyor ama yemekte tıkanınca dışardan söylüyoruz hep çok zararlı ama kafam kalkmıyo yastıktan aksi gibi sürekli de acıkıyorum.
Aynı durumu yaşayan var mı hanımlar bende ki olağan mı yoksa psikolojik mi ? Kontrole gidince sorucam kan sonuçları çıksın diye bekliyorum ama.

Yaaa kızlar daha 7. Haftadayım ama 1.5-2 kilo kadar aldım sanırım 😕 var mı benim gibi kilo alan?

Yaaa kızlar daha 7. Haftadayım ama 1.5-2 kilo kadar aldım sanırım 😕 var mı benim gibi kilo alan?
Ben 🙋‍♀️😥 çok yemiyorum aslında. Kilo aldığımı da hissetmiyorum. Ama doktor tarttı direk 1.5 kilo fazla geldim ilk tartışından 🙄 kilo almıyoruz ama bu aylarda anlaştık mı dedi gülüp. Bilmiyorum neden ve nasıl oldu 🤷‍♀️

Bende aldım toplamda üç kilo.yemiyorum ama çok saçma bi şekilde alıyorum. Hatta doktora dedim çok alıyorum sanki.

Bende 2 kg aldım ama çok yiyorum malesef 😂 bide hereketsizlikten oluyor sanırım düşük tehlikesinden dolayı 3 hafta boyunca hep yattım hala da doktor dışında dışarı çıkmıyorum eşim çok pimpirikli 500 mt öte de markete bile yollamıyor. Öyle olunca da kilo kaçınılmaz ama en azından sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum. Şu 2 haftayı da hayırlısıyla bir atlatsak yürüyüşe başlayacağım :spor:

Bende aldım toplamda üç kilo.yemiyorum ama çok saçma bi şekilde alıyorum. Hatta doktora dedim çok alıyorum sanki.
Doktor bir şey dedi mi sen çok mu alıyorum diyince?
Kızlar ödem tutmuş olabilir misiniz sıcaklardan yemiyorsanız o kadar kilo almaması lazım vücudun
Benim de umudum o yönde. İnşallah ödemdir ☺ he bi de ben çok kabız oluyorum ya 🤭 belki de o sebepten de fazla gelmiş olabilirim diye düşünmüştüm 🤭🤭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X