Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah sizede canımMaşallah canım çok sevindim peki değerin kaç benim de Cumartesi 5+3 olucak
Masallah ne güzel inşallah bende duyarım bi an önce☺Hayırlı olsun. Sağlıkla alın kucağınıza6+2de duydum ben de
![]()
Tesekkür ederim sizinde hayırlı olsun inşallah bizde en yakın zamanda duyarızHayırlı olsun sağlıkla gelişsin bebişiniz6+4te duydum ben
Artışlar gayet iyi gözüküyor ☺Kızlar bende adetten 2 gün önce test yaptırdım 170 çıktı afet günü yaptırdım 400 çıktı 4 gün geçtikten sonra yaptırdım 1724 çıktı sizce nasıl Cumartesi kontrolüm var
Benim daha baslamadi yani oyle cok fena istemedim bisey gecenki dis gebeligimde midye dolma asermistimBiz bugün 5+2 olduk kesemizi ve bebişimizi gördük 11-12 mm olmuşuz. Lekelerim vardı fitil verdi dr![]()
Bende oğlumda hep ekşi aşerirdim çok tuhaf bu defa hep tatlı istiyo canımBenim daha baslamadi yani oyle cok fena istemedim bisey gecenki dis gebeligimde midye dolma asermistim![]()
Bende hep eksi tuzlu yiyorum tatlidan sogudum dondurma bile yemiyorum. :)Bende oğlumda hep ekşi aşerirdim çok tuhaf bu defa hep tatlı istiyo canımilk kez lahmacun çekmişti canım geçenlerde
bulantılar başlayana kadar benimde iştahım açık
hafif hafif var ama aç kalmamaya çalışıyorum geçiyor şimdilik çok şükür
Sıkıntı olmaz canım mecbursan içmeye eğer.. bu haftalarda çok normal.. 7.8.haftadan sonra bulantılar sıklaşırKızlar bir şey soracağım özellikle bir kaç akşamdır yemek yiyemiyorum yada yesem bile yediklerimi çıkarıyorum. Sonra da başka bişey yiyemiyorum öylece yatıyorum. Tok karna içmem gereken ilaçlarım var onları da öyleyken içiyorum sizce sıkıntı olur mu
Ben de normalde hiçç tatlı sevemzdim arada yerdim. Tansiyonum çok düşüyor diye ayran, beyaz peynir, zeytin seviyorum bir de bu araBende hep eksi tuzlu yiyorum tatlidan sogudum dondurma bile yemiyorum. :)
Herkese iyi bayramlaaarHerkese iyi bayramlar dilerimkki seneye evlatlarmzla mutlu bayramlar gecirrrz![]()
![]()
![]()
![]()