- 29 Temmuz 2018
- 807
- 997
- 33
Ne kadarlik oluyo bebek yarin gidersenizBizim geçen hafta tam 1 Hfta oluyor kalp atışı duyulmadı bebek de net görülmedi doktor 10 gün sonra gel dedi Am o da bayram arsın denk geliyor acaba yarın gitsem mi duyulur mu klp atışı ki bazen diyorum birşey olmaz bayramdan sonrayı bekle bazen de ya stres endişe olursam diye düşünüyorum yarın gideyim bari Di mi hanımlar ne dersiniz
Canım değerin kaç pekiBen de 4+5 oldum yarın keseye girmeye gideceğim
Sağol canım baktım kız gözüküyoHamile kaldığın yaş ve aya göre bakıyosun canım
Evet canım elimden geldiğince rahat olmaya ve herşeyin güzel olacağına inanmaya çalışıyorumCanım sormadım ama verdiği kağıtta ocak sonu görünüyor 6. Haftadayım.. Rabbim bir daha evlatla sınamasın inşallah hayırlısıyla alalım kucağımıza bize sen anneliğin hakkını vermeyi nasip etsin içini ferah tut bu sefer çok güzel olacak inşallah
İnşallahhh canımSağol canım baktım kız gözüküyobakalım hayırlısı sağlıklı olsunlar inşallah bebişlerimiz
inşallah canımm ben keseyi gördüm çok şükür 5. haftada doktorum düşük riski yok dedi inşallah kalp atışlarını da duyarsam baya bi rahatlıcam artıkEvet canım elimden geldiğince rahat olmaya ve herşeyin güzel olacağına inanmaya çalışıyorumBir de bol bol dua tabiii! Şu keseyi ve kalp atışlarını da bir görseydik ☺
göğüslerim o kadar tuhaf bir hal aldı ki bakmak istemiyorum hiççççKızlar yaaa göğüs uçlarınızda beyaz nokta nokta benekler çıkan var mı?
Bana da aynısını söyledi doktor canim bayrama denk gelmesin die neolur olmaz yarin gidip bakicam insallahh hakkımızda hayırlısı olur çünkü duyamazsak kalp atışını ali caz dediBizim geçen hafta tam 1 Hfta oluyor kalp atışı duyulmadı bebek de net görülmedi doktor 10 gün sonra gel dedi Am o da bayram arsın denk geliyor acaba yarın gitsem mi duyulur mu klp atışı ki bazen diyorum birşey olmaz bayramdan sonrayı bekle bazen de ya stres endişe olursam diye düşünüyorum yarın gideyim bari Di mi hanımlar ne dersiniz
benim de çıktı ama tam beyaz değil böyle kabartı gibi. araştırdım o hususu. meme halkasının genişlemesi için gebelikte oluşuyormuş yağ bezesiymiş normalmiş yaniKızlar yaaa göğüs uçlarınızda beyaz nokta nokta benekler çıkan var mı?
Cnm ilk 3 ay organ gelisimi icin cok onemliymis onun icin cok onermiyorlarKızlar şimdi kafama takıldı ben gebeliğimi öğrendiğimden beri oruçluyum formda tutulması sakıncalıymış yazıyor bende bilmiyordum kararsız kaldım şimdi bugün de tutsam mı yoksa bozsam mı
Valla cnm sat ayni bizim ben 7+6da devlet hastahanesine gittim 7+3 dedi ondan bir hafta once doktorum 6+2 olmasina eagmen gelisimi 6+4 demisti bende anlamadim ama devletin cihazlarina cok guvenmiyorum cunki bebek 6mm di kendi soktorumdayken devlete gittigimde 12 olmustu bazen bebegin kivrimiylada alakaliymis tam olcu alamiyorlarmis doktoru. Oyle demisti hic takilma o degisir bir dahaki sefereKızlar benim sata göre 8+2 ama ultrasona göre bugün 7+5 sizde de böyle mi geç döllenme ama araştırıyorum çabuk geliştiği için arayı kapatır diyolar çözemedimmm
Evet evet benim de öyle yani bu kadar erken başlamasını beklemiyordumbenim de çıktı ama tam beyaz değil böyle kabartı gibi. araştırdım o hususu. meme halkasının genişlemesi için gebelikte oluşuyormuş yağ bezesiymiş normalmiş yani
Tuhaf derken?göğüslerim o kadar tuhaf bir hal aldı ki bakmak istemiyorum hiçççç
12.haftadan sonra enerji gelecek inşallah az kalmış sizinYok kiz gecmiyor ne agiz tadim var ne halim yedigim hicbir yemekten zevk alamiyorum agzimda degisik bir tat midem hep dolu gibi ama kusamiyorum
Etrafındaki beyazlıklar sertleşti kurudu sanki meme ucu da sert ve koyulaştı biraz kötü görünüyor sanki birde geceleri özellikle ağrıyorTuhaf derken?
Darısı bize inşallahKızlar doktordan geldim şimdi. Kalp atışlarını duydum çok şükür. 6+2deyiz (sata göre 6+5ti). Daha önce kaybım olduğu için doktor hergün karından iğne verdi bana da, geçen hafta da coraspinle progestan vermişti zaten. Sancılarım olması normalmiş, dinlenince geçiyorsa hiç bir sıkıntı yok dedi. Bebeğin büyüyor çok normal dedi. Darısı hepinize inşallah ❤
Maşallah canım erken görmüşsünz kalp atışıMerhaba kızlar bu yazdığım kaçıncı Ocak anneleri topiği bilmiyorum ama SAT 21 Nisan dı geçen hafta Cuma karından ultrasonla keseyi ve kalp atışını gördü. Tabi tam emin olmak ve dinletmek için bayramdan sonra dedi dr ama ben yarın tekrar gideceğim. Geçen hafta 4+5 tik cuma günü Beta Hcg değeride 15000 lerdeydi. Beklenen doğum tarihi 26 Ocak
Evet yaaa bende de ufak ufak leke şeklinde sanki koyulaşma başladıEtrafındaki beyazlıklar sertleşti kurudu sanki meme ucu da sert ve koyulaştı biraz kötü görünüyor sanki birde geceleri özellikle ağrıyor
eklemişsin kuzuKızlar mesajın altına gebelik bilgilerini nasıl ekliyoruz kaçıncı haftada olduğu çıkıyor herkeste otomatik ekliyor da ben mi göremiyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?