2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korkma canım seninde dediğin gibi leke bol bol dinlen sakın ağır şeyler kaldırma kolunu çok fazla yukarı kaldırmaaa

Değerlerin haftana göre gayet güzel canm maşallah bence fazla kuruntu yapmamalısın 2 hafta beklersen herşeyi daha net görmüş olursunn tavsiye

Korkma canım seninde dediğin gibi leke bol bol dinlen sakın ağır şeyler kaldırma kolunu çok fazla yukarı kaldırmaaa
Yok yok zaten dünden beri annemde kalıyorum çok şükür şimdi iyiyim dikkat ediyorum suyu da bol içiyorum hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı inşallah

Kızlar şimdi kafama takıldı ben gebeliğimi öğrendiğimden beri oruçluyum formda tutulması sakıncalıymış yazıyor bende bilmiyordum kararsız kaldım şimdi bugün de tutsam mı yoksa bozsam mı

Basarmak zorudayiz ne kadarlk oldu seninki
Aynen! Doktor bi de ilk 3 ayda yediğin içtiğinden çok etiklenmez ama stresinden çok etkilenir diye kızınca biraz kendime geldim sanırım. Sat'a göre 6+5ti ama doktorda hep 3 gün geri çıkıyor, bugün 6+2 çıktı yani. Artık sata göre olanı söylemeyi bırakmalıyım sanırım. Belli ki 3 gün geç döllenmiş minnoş senin benden 1 hafta ileriydi galiba dimi?

Kızlar şimdi kafama takıldı ben gebeliğimi öğrendiğimden beri oruçluyum formda tutulması sakıncalıymış yazıyor bende bilmiyordum kararsız kaldım şimdi bugün de tutsam mı yoksa bozsam mı

Canım yanlış anlama ama dinimiz zorluk değil kolaylık dini şu anda bebeğinin organlarını oluşuyor ve Bence çeşitli ve iyi gıdalarla beslenmeye ihtiyacımız var aha sonra kaza orucu olarak tutabilirsin başka bir tarihte diye düşünüyorum yani hamilelik dönemi önemli bebeğinin en ufak Br gıdası suyu eksik kalsa daha büyük günah bence çünkü bize rabbim in emaneti bebişler

Bnmde 3 gun geride onu soylemiom artk bugun 8 haftalik olduk insallah

Hıı yanlış hatırlamışım, 1 haftadan fazlaymış. Hayırlısıyla, sağlıkla, keyfini çıkara çıkara geçirelim inşallah arkadaşım hamileliğimizi bu sefer senin bu ilk bebeğin mi, başka çocuğun var mıydı?

biz de bugun 8 haftalık olduk cok sukur daha yenı doktor kontrolum var bugun esımle gıtcez anca randevu bulduk devlette bayan doktora randevu bulmakta zor benım ıcın dua edın kızlar nolur

Ilk olcak insallah saglikla gelsin hepimizin tel dilegi bu senin varmi

Kızlar benim sata göre 8+2 ama ultrasona göre bugün 7+5 sizde de böyle mi geç döllenme ama araştırıyorum çabuk geliştiği için arayı kapatır diyolar çözemedimmm

Haklısın canım bu günden sonra tutmam allahım affetsin ama şimdi niyet etmişken bozmak olmaz zaten az kaldı

Bizim geçen hafta tam 1 Hfta oluyor kalp atışı duyulmadı bebek de net görülmedi doktor 10 gün sonra gel dedi Am o da bayram arsın denk geliyor acaba yarın gitsem mi duyulur mu klp atışı ki bazen diyorum birşey olmaz bayramdan sonrayı bekle bazen de ya stres endişe olursam diye düşünüyorum yarın gideyim bari Di mi hanımlar ne dersiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…