Ben iki barmagimla eti sıkıp igneyi biraz dik batiriyorum cnm kizimda bilmezdim igneyi yatay ve yavas sıkardım hep morarırdı bunda daha dik ve hizli yapiyorum hic morarma kanama olmadiBenmi hatalı vuruyorum acaba göbek deliğinden 4 parmak sağ yada sol tarafa vuruyorum.sertlik ara ara bende de oluyor beze gibi
Benim iki dusugum vardi aeastirma hastahanesinde trombofoli paneli testi yapildi orada iki gende heterozigot cikti onun icin gevelik dusunmeden 1 ay incesi coraspine basliyorum hamile oldugumu ogrendigimde de doguma kadar igne ama coraspini 7. Ayda biraktiriyor doktorum
Ben doktor ne derse ona gore hareket ediyorum cnm kizimda yapti 3lu istemedi ama ikili ve seker yuklemesi yapmamiz gerek dedi bunda seker yuklemeso yapmaz ama ikiliyi yapar 17 haziran randevim var hemen hemen 11 haftalik olacak belki yapar o zaman banaNasıl gidiyor hamilelik kızlarikili tarama testlerine az kaldı sayılır. Yaptırmayı düşünüyo musunuz?
Canım peki keseyi ne zaman gördün kalp atışlarını kalp atışlarını duymadan içim rahatlamıycakBenimde 2 gün kala 180 çıkmıştı gayet iyi36 saat sonra da 390 çıkmıştı bi daha baktırmadım
Canım bu hafta gitsem kese görünür ama gidemicem. Haftaya ctesi günü 6+0 olunca gideceğimCanım peki keseyi ne zaman gördün kalp atışlarını kalp atışlarını duymadan içim rahatlamıycak
Hakkını helal et ama bi sorum daha olucak şimdi bu değerlere göre ben ne kadarlığım kaç haftalıkCanım bu hafta gitsem kese görünür ama gidemicem. Haftaya ctesi günü 6+0 olunca gideceğim
Canım senin son adetin neydi?Hakkını helal et ama bi sorum daha olucak şimdi bu değerlere göre ben ne kadarlığım kaç haftalık
11.haftadan itibaren yapmaya başlıyorlar canım bende bekliyorum 9. Haftaya yeni girdim siz kaç haftalıksınızetraftaki herkes bir şey diyor bakalım. ne zaman yapılıyor ki
Benim 28 günde bir olur son bat 1 Mayıs canım yarın adet olmam gerekiyorduCanım senin son adetin neydi?
Şimdi benim 27 nisan dı, regl döndüm kısaydı o yüzden erken döllenme oldu. Benim cumartesi günü 4.haftayı doldurduğumda beta hch tahmini 1000 lerdeydi..
Bazısının regl döngüsü uzundur 4.hafta tamamlandığında beta az çıkar. Bu tammaen döllenmeyle alakalı ama son adet başlangıcına göre hesaplama yapıyoruz takvimden.
Benimde 8 haziranda randevum var ama daha erken dedi doktorum haziranın sonuna doğru olucak heralde bizimde canım İnşaAllah güzel şeyler duyarız hepimizBen iki barmagimla eti sıkıp igneyi biraz dik batiriyorum cnm kizimda bilmezdim igneyi yatay ve yavas sıkardım hep morarırdı bunda daha dik ve hizli yapiyorum hic morarma kanama olmadi
Benim iki dusugum vardi aeastirma hastahanesinde trombofoli paneli testi yapildi orada iki gende heterozigot cikti onun icin gevelik dusunmeden 1 ay incesi coraspine basliyorum hamile oldugumu ogrendigimde de doguma kadar igne ama coraspini 7. Ayda biraktiriyor doktorum
Ben doktor ne derse ona gore hareket ediyorum cnm kizimda yapti 3lu istemedi ama ikili ve seker yuklemesi yapmamiz gerek dedi bunda seker yuklemeso yapmaz ama ikiliyi yapar 17 haziran randevim var hemen hemen 11 haftalik olacak belki yapar o zaman bana
10. haftaya girdim ben de11.haftadan itibaren yapmaya başlıyorlar canım bende bekliyorum 9. Haftaya yeni girdim siz kaç haftalıksınız
Bende öyleyim canım yaa. Bir de sürekli uyumak istiyorumBen hic is yapamiyorum ya azicik bsy yapsam her yeri. Agrio kasigim belimhemen yoruluyom nolcak boyle ya ☹☹
Nolcak boyle ya zorla bsyler yapiorm allah yardimcimz olsun☹ kaynanm dio bide daha smdiden boylesn ilerde nolcan napcn dio sanki isteyerek agriom zorlaniomBende öyleyim canım yaa. Bir de sürekli uyumak istiyorum
O sıcak basması bende de var son ayları yaza denk gelenlerin Allah yardımcısı olsunben de sürekli uyuyorum ve ara ara bastıran sıcaklık ve mide bulantısı..
Aynen! Ben bir de yürüyemiyorum da. En fazla yarım saat yürüyebiliyorum. Sonra kasığım çok fena ağrımaya başlıyorBen hic is yapamiyorum ya azicik bsy yapsam her yeri. Agrio kasigim belimhemen yoruluyom nolcak boyle ya ☹☹
amin canım inşallah neyse ki ilk ayları sıcaklarda atlatıcaz Allahın izniyleO sıcak basması bende de var son ayları yaza denk gelenlerin Allah yardımcısı olsun
Insallah gecer en kisa surede yaAynen! Ben bir de yürüyemiyorum da. En fazla yarım saat yürüyebiliyorum. Sonra kasığım çok fena ağrımaya başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?