Benimde aynı canım dinlene dinlene yapıyorumBen hic is yapamiyorum ya azicik bsy yapsam her yeri. Agrio kasigim belimhemen yoruluyom nolcak boyle ya ☹☹
Perşembe günü doktor randevum var, gittiğinde sormayı planlamıştım, cevabını paylaşırım burda canımEn azndn tek degilmsm biraz rahatladm kotu bsy olcak die cok korkuyorum
Cok sevinirimm bnm bayramdn sonra hemenn gecsn istiyorm bayram insallah hayirli haberle gelirsnzPerşembe günü doktor randevum var, gittiğinde sormayı planlamıştım, cevabını paylaşırım burda canım
Senin tam 1 aylık canım 4 haftalık yarın.. benim mesela bu ctesi günü 1 haziran 5 haftalık oluyorBenim 28 günde bir olur son bat 1 Mayıs canım yarın adet olmam gerekiyordu
Benimki de 31 mayısta 5 haftalik oluyorSenin tam 1 aylık canım 4 haftalık yarın.. benim mesela bu ctesi günü 1 haziran 5 haftalık oluyor
Geçen hafta gördük biz darısı başınıza o kadar güzel bi his ki çok korkmuşum farkında olmadan göremem diye mutluluktan saatlerce o minik resme ağladımBenimki de 31 mayısta 5 haftalik oluyorkeseye gördünüz mü. Ben cuma günü gideceğim görmeye
Yok öyle korkma kendini kasma yani sürekli öyle düşünmemeye çalış dikkatli ol yavaş yavaş yaparsın işlerini yapabildiğin kadarını doktorum bana sadece süpürge tutma öyle basit işleri yap kendini zorlamadan dedi bende doktoruma dedim çok ağrım oluyo özellikle sol tarafımda normal dedi hamilelikte karın kasık ağrıları devam eder yaniEn azndn tek degilmsm biraz rahatladm kotu bsy olcak die cok korkuyorum
Esim supuruo cok zora kalmadn supurmiom iste genel isleri yapmaya calisiom insallah rabbim uzun omur verirde alirz bebisleri kucaginizwYok öyle korkma kendini kasma yani sürekli öyle düşünmemeye çalış dikkatli ol yavaş yavaş yaparsın işlerini yapabildiğin kadarını doktorum bana sadece süpürge tutma öyle basit işleri yap kendini zorlamadan dedi bende doktoruma dedim çok ağrım oluyo özellikle sol tarafımda normal dedi hamilelikte karın kasık ağrıları devam eder yani
Ben de bilmiyorum valla cnm yaaNolcak boyle ya zorla bsyler yapiorm allah yardimcimz olsun☹ kaynanm dio bide daha smdiden boylesn ilerde nolcan napcn dio sanki isteyerek agriom zorlaniom☹
Amin canım İnşaAllah hepimize hayırlı sağlıklı Bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim miniklerimizi korusunEsim supuruo cok zora kalmadn supurmiom iste genel isleri yapmaya calisiom insallah rabbim uzun omur verirde alirz bebisleri kucaginizw
Ilk ile ikinci arasinda mi 11 gun varMerhaba arkadaşlar bende 4 haftalık hamıleyım hepımız sağ saglım kucağımıza alırız ıns bebeklerımızı benım sorum şu benım ılk tahlılımde degerım 175.89 çıktı 11.gun 559.33 çıktı sızce bu değer normal mı? Çok fazla bır artış mı olmus bırden ıkız olma ıhtımalı olabılır mı?
Aynen cok zor bnmde arada bi kaynanam gelio iste ama napim elinden geleni yapiorm gerisi allah kerimBen de bilmiyorum valla cnm yaaBenim çok şükür karışanım gelenim gidenim pek yok ama kalkıp bi yemek yapmak bile zor geliyor.. zorla bi yemek yapıyorum sonra yine yatıyorum
Hayır 2 gün varIlk ile ikinci arasinda mi 11 gun var
Normal artmis bnce ama yinede bilememm ikiz olabilirmiHayır 2 gün var
Aynen nasipse olur saglikla gelsn rabbim gonlunuze gore versnHayırlısı sağlıklı sıhhatli olsunda hıc fark etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?