• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benmi hatalı vuruyorum acaba göbek deliğinden 4 parmak sağ yada sol tarafa vuruyorum.sertlik ara ara bende de oluyor beze gibi
Ben iki barmagimla eti sıkıp igneyi biraz dik batiriyorum cnm kizimda bilmezdim igneyi yatay ve yavas sıkardım hep morarırdı bunda daha dik ve hizli yapiyorum hic morarma kanama olmadi
hazal1595 hazal1595 CreeP CreeP Kızlar doktorunuz size pıhtılaşma testi yaptırıp, sonuca göre mi iğne verdi? Yoksa test olmadan sadece önlem amaçlı mı? Benim de düşüğim var da, bana sadece coraspin verdi, iğne daha etkilidir heralde dimi?
Benim iki dusugum vardi aeastirma hastahanesinde trombofoli paneli testi yapildi orada iki gende heterozigot cikti onun icin gevelik dusunmeden 1 ay incesi coraspine basliyorum hamile oldugumu ogrendigimde de doguma kadar igne ama coraspini 7. Ayda biraktiriyor doktorum
Nasıl gidiyor hamilelik kızlar 😊 ikili tarama testlerine az kaldı sayılır. Yaptırmayı düşünüyo musunuz?
Ben doktor ne derse ona gore hareket ediyorum cnm kizimda yapti 3lu istemedi ama ikili ve seker yuklemesi yapmamiz gerek dedi bunda seker yuklemeso yapmaz ama ikiliyi yapar 17 haziran randevim var hemen hemen 11 haftalik olacak belki yapar o zaman bana

Sağolun kızlar yok tekrarla demedi bana direk ayın 8 gel dedi ben heyecandan doktora sormayı unuttum Benin adet dönemlerim çok sancılı geçiyor iğne yapılmadan rahatlamıyorum şimdide ara ara regli gelecekmiş gibi sancım oluyor

Ayy kızlar aranızda İstanbul’da olup da doğum için sigorta araştıran var mı?

Hakkını helal et ama bi sorum daha olucak şimdi bu değerlere göre ben ne kadarlığım kaç haftalık
Canım senin son adetin neydi?
Şimdi benim 27 nisan dı, regl döndüm kısaydı o yüzden erken döllenme oldu. Benim cumartesi günü 4.haftayı doldurduğumda beta hch tahmini 1000 lerdeydi..
Bazısının regl döngüsü uzundur 4.hafta tamamlandığında beta az çıkar. Bu tammaen döllenmeyle alakalı ama son adet başlangıcına göre hesaplama yapıyoruz takvimden.

Canım senin son adetin neydi?
Şimdi benim 27 nisan dı, regl döndüm kısaydı o yüzden erken döllenme oldu. Benim cumartesi günü 4.haftayı doldurduğumda beta hch tahmini 1000 lerdeydi..
Bazısının regl döngüsü uzundur 4.hafta tamamlandığında beta az çıkar. Bu tammaen döllenmeyle alakalı ama son adet başlangıcına göre hesaplama yapıyoruz takvimden.
Benim 28 günde bir olur son bat 1 Mayıs canım yarın adet olmam gerekiyordu

Ben iki barmagimla eti sıkıp igneyi biraz dik batiriyorum cnm kizimda bilmezdim igneyi yatay ve yavas sıkardım hep morarırdı bunda daha dik ve hizli yapiyorum hic morarma kanama olmadi

Benim iki dusugum vardi aeastirma hastahanesinde trombofoli paneli testi yapildi orada iki gende heterozigot cikti onun icin gevelik dusunmeden 1 ay incesi coraspine basliyorum hamile oldugumu ogrendigimde de doguma kadar igne ama coraspini 7. Ayda biraktiriyor doktorum

Ben doktor ne derse ona gore hareket ediyorum cnm kizimda yapti 3lu istemedi ama ikili ve seker yuklemesi yapmamiz gerek dedi bunda seker yuklemeso yapmaz ama ikiliyi yapar 17 haziran randevim var hemen hemen 11 haftalik olacak belki yapar o zaman bana
Benimde 8 haziranda randevum var ama daha erken dedi doktorum haziranın sonuna doğru olucak heralde bizimde canım İnşaAllah güzel şeyler duyarız hepimiz 🥰

Ben hic is yapamiyorum ya azicik bsy yapsam her yeri. Agrio kasigim belim 🙄🙄 hemen yoruluyom nolcak boyle ya ☹☹

ben de sürekli uyuyorum ve ara ara bastıran sıcaklık ve mide bulantısı.. :işsiz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X