• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bana yardım edermisiniz bende bu gün öğrendim hamileliğimi 2 gün var adetime değer 170 çıktı doktor ayın 8 verdi randevuyu sizce nasıl
Merhaba hayırlısı olsun inşallah ♥️ adete iki gün kala 170 değer gayet güzel bence.testi tekrarlamjyor mu iki gün sonra.

Merhaba hayırlı olsun😍 kaç haftalıksınız? Biz de bugün gördük kesemizi. Bir daha 8 Haziran’da çağırdı.
Sata gore bugun 6+6 canm ama gec dollenme olabilir dedi haftaya gittigimde kesin bi taroh soyleyecek ona gore hesaplayacagiz ben dun gitmistim 1 hafta sonra kalp atisina gelirsin dedi 3 hazran pazartesiye aldm randevumu bakalm insallah duyarz 7+5 olmus olacagz canm

Sata gore bugun 6+6 canm ama gec dollenme olabilir dedi haftaya gittigimde kesin bi taroh soyleyecek ona gore hesaplayacagiz ben dun gitmistim 1 hafta sonra kalp atisina gelirsin dedi 3 hazran pazartesiye aldm randevumu bakalm insallah duyarz 7+5 olmus olacagz canm
İnşallah duyarsınız🙏🏻🙏🏻

Ya bende bi buçuk aydır kullanıyorum morarması oluyor ama çok nadir iki üç kere de kırmızı kırmızı morarıyor şişiyor o kısım. Oda genelde iğneyi çıkardık tan sonra kan gelmişse oluyor.yokmu püf noktadır bu işin :KK51:
Canım ben ilk bebeğimde de 9 ay iğne yapmıştım, bunda da yapıyorum mecbur. Ne yapsam da acıyor ama yine de kanamaması için şöyle yapıyorum. Bir elimle iğneyi, diğer elimle göbeğimi tutuyorum. İğneyi yaptıktan sonra tam çıkarmadan göbeğimi tuttuğum elimi bırakıyorum, bir sn kadar bekleyip iğneyi yavaşça çıkarıyorum. Eğer iğneyi çıkarmadan önce göbeğimi tutmaya devam edersem kan gelebiliyor. Morarmaması için de iğneyi yaptıktan sonra hiç ovalamıyorum, dokunmuyorum. Umarım bir faydam dokunabilmiştir.

Son düzenleme:
Kızlar bana yardım edermisiniz bende bu gün öğrendim hamileliğimi 2 gün var adetime değer 170 çıktı doktor ayın 8 verdi randevuyu sizce nasıl
Benimde 2 gün kala 180 çıkmıştı gayet iyi 😊 36 saat sonra da 390 çıkmıştı bi daha baktırmadım

Arkadaşlar çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duydum o kadar güzel bir duygu ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤❤
Ne güzel Amin inşallah duygulanmışsınızdır Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

bebegi goremedm ya o cok uzdu beni geriden gelmesi ama insallah tooarlarda buyur bi hafta gecsin bebegi de gorelmm insallahh doktor moralini bozma fln ddu ama iste insan bi kez yasaynca uzuluyoo
İnşaAllah herşey güzel olur siz ve bebeğiniz için Rabbim yardımcınız olsun iyi düşünmeye çalışınki bebek de tutunsun😊

Merhaba güzel anne adayları;
Ben de tüp bebek yöntemi ile hamile kalan bir anneyim yarın tam 6 haftalık olacağım ve doktor randevum var çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum 🥺

Faha önceki muayenemde doktor karnımdan yaptığı ultrason ile keseyi gördü boyutu konumu ve şekli gayet güzel dedi bu güne kadar hiç kanama yaşamadım çok şüküt ancak bir belirtim de yok sizce bebeğim iyi midir? Yarın kalp ayışını duyabilir miyim🙄
Rabbim yardımcınız olsun inşallah herşey yolunda gidecek ve kalp atışını duyarsınız ve sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah

Nasıl gidiyor hamilelik kızlar 😊 ikili tarama testlerine az kaldı sayılır. Yaptırmayı düşünüyo musunuz?

ben biraz araştırdım genelde tamamlayıcı doğum sigortası varmış ama gebelik sırasında da yapılanlar varmış bunu hastaneden mi öğrenmek lazım onu bilemedim yoksa yaptıracağım
Canm ben normalde zaten sigortada calisiyorum fakat bizim acentede dogumu kapsayan yapilmiyor
Dogumu kapsayan demir hayat ve turk nippon varmis az once demir hayattan teklif aldm 4.200 tl pesin 4623 tl 9 taksit olarak fiyat verdiler
Normal dogum ve sezeryan dahil
8 kere ayakta tedavi
Epidural sezeryani karsilamiyor

Canm ben normalde zaten sigortada calisiyorum fakat bizim acentede dogumu kapsayan yapilmiyor
Dogumu kapsayan demir hayat ve turk nippon varmis az once demir hayattan teklif aldm 4.200 tl pesin 4623 tl 9 taksit olarak fiyat verdiler
Normal dogum ve sezeryan dahil
8 kere ayakta tedavi
Epidural sezeryani karsilamiyor
Demir hayat sigortanın baska secenekleri de olmasi lazim. 4.200 bence cok iyi. Kapsadigi hastaneleri düşününce. Medical Park vs kapsıyor. Siz Istanbulda misiniz?

Demir hayat sigortanın baska secenekleri de olmasi lazim. 4.200 bence cok iyi. Kapsadigi hastaneleri düşününce. Medical Park vs kapsıyor. Siz Istanbulda misiniz?
Ben sadece Yalova icin baktm canm zaten burda sadece 3 tane ozel hastane var medical park degil sanrm illere gore fiyat degisiyor yalova icin o sekilde fiyat verdiler bana da iyi geldi daha hastanede dogum fiyatini sormadm ama yuksektir diye tahmin ediyorm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X