2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keseyi görenler, kalp atışlarını duyanlar, testlerde gebelik haberi alanlar Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı inşallah aşerme durumları nasıl, ekşiler tatlılar değişkenlik gösteriyor yada batıl diyor lar ama bence alakalı.kızımda deli gibi ekşi acı yemiştim bundada tam ortaya karışık.

Ben de hiç aşerme yok henüz bakalım merak ediyorum olacak mı acaba

Ben vuruyorum hergun morarma olmuyor sukur ama bir kac vurdugum yerde nohut kadar sertlik var onu anlamadim
Benmi hatalı vuruyorum acaba göbek deliğinden 4 parmak sağ yada sol tarafa vuruyorum.sertlik ara ara bende de oluyor beze gibi

Benmi hatalı vuruyorum acaba göbek deliğinden 4 parmak sağ yada sol tarafa vuruyorum.sertlik ara ara bende de oluyor beze gibi
hazal1595 CreeP Kızlar doktorunuz size pıhtılaşma testi yaptırıp, sonuca göre mi iğne verdi? Yoksa test olmadan sadece önlem amaçlı mı? Benim de düşüğim var da, bana sadece coraspin verdi, iğne daha etkilidir heralde dimi?

Standart kan tahlil illeri yaptı. Diğer gebeliğim de buda tüp bebek. Ondada kullanmıştım. Bundada hem göbekten kan sulandırıcı hem coraspin kullanıyorum. Pıhtılaşma tahlili yaptığını sanmıyorum.

Merhaba hayırlı olsun kaç haftalıksınız? Biz de bugün gördük kesemizi. Bir daha 8 Haziran’da çağırdı.
Bizde 8 haziran gideceğiz kese + kalp atışı hepsini bir arada görmek nasip olur inşallah 6+1 olacağız. Oğlumda da erken görmüştük

Bizim daha çok erken ama benim inanılmaz iştahım açık tutuyorum kendimi bazen. Oğlumda hep ekşi şeyler çekerdi canım. Bu defa ekşilere hiç gözüm gitmiyo tatlı sevmem normalde ama hep tatlı yemek istiyorum bakalım ne olucak. Oğlumda ilk 3 ay hep turşu yerdim, 3.aydan sonra tatlıya dönmüştüm. Şimdide ekşi hiç istemiyo canım hep tatlı

Benimde 3 tane farklı sebeplerden düşüğün var. Pıhtılaşma testi 4 yıl önce yapulmıştı çok çık az çıkmıştı önlem amaçlı coraspirin içmiştim sağlıkla oğlum dünyaya gelmişti. Şimdide gebeliğin 7.ayına kadar içicem coraspirin canım. İğne olanların daha yüksek oluyor pıhtılaşması. Benim haftaya gidince bayramdan sonra dr tekrarlattırabilir hatta pıhtılaşma testini.

Kızlar bana yardım edermisiniz bende bu gün öğrendim hamileliğimi 2 gün var adetime değer 170 çıktı doktor ayın 8 verdi randevuyu sizce nasıl

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…