MaşallahKızlarrr doktordan geliyorum kesemizi gördük çok şükür doktor her sey normal dedi haftaya kalp atışı için gidecegm Allah"n izniylee![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallahKızlarrr doktordan geliyorum kesemizi gördük çok şükür doktor her sey normal dedi haftaya kalp atışı için gidecegm Allah"n izniylee![]()
Merhaba hayırlı olsunKızlarrr doktordan geliyorum kesemizi gördük çok şükür doktor her sey normal dedi haftaya kalp atışı için gidecegm Allah"n izniylee![]()
Ben de hiç aşerme yok henüz bakalım merak ediyorum olacak mı acabaKeseyi görenler, kalp atışlarını duyanlar, testlerde gebelik haberi alanlar Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı inşallah ♥ ♥ aşerme durumları nasıl, ekşiler tatlılardeğişkenlik gösteriyor yada batıl diyor lar ama bence alakalı.kızımda deli gibi ekşi acı yemiştim bundada tam ortaya karışık.
Ben vuruyorum hergun morarma olmuyor sukur ama bir kac vurdugum yerde nohut kadar sertlik var onu anlamadimKızlar göbekten kan sulandırıcı olan varmı aranızda?![]()
Benmi hatalı vuruyorum acaba göbek deliğinden 4 parmak sağ yada sol tarafa vuruyorum.sertlik ara ara bende de oluyor beze gibiBen vuruyorum hergun morarma olmuyor sukur ama bir kac vurdugum yerde nohut kadar sertlik var onu anlamadim
Benmi hatalı vuruyorum acaba göbek deliğinden 4 parmak sağ yada sol tarafa vuruyorum.sertlik ara ara bende de oluyor beze gibi
Standart kan tahlil illeri yaptı. Diğer gebeliğim de buda tüp bebek. Ondada kullanmıştım. Bundada hem göbekten kan sulandırıcı hem coraspin kullanıyorum. Pıhtılaşma tahlili yaptığını sanmıyorum.
Bizde 8 haziran gideceğizMerhaba hayırlı olsunkaç haftalıksınız? Biz de bugün gördük kesemizi. Bir daha 8 Haziran’da çağırdı.
O zaman inşallah ikimizin de kontrolü güzel geçerBizde 8 haziran gideceğizkese + kalp atışı hepsini bir arada görmek nasip olur inşallah
6+1 olacağız. Oğlumda da erken görmüştük
Bizim daha çok erken ama benim inanılmaz iştahım açıkKeseyi görenler, kalp atışlarını duyanlar, testlerde gebelik haberi alanlar Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı inşallah![]()
aşerme durumları nasıl, ekşiler tatlılar
değişkenlik gösteriyor yada batıl diyor lar ama bence alakalı.kızımda deli gibi ekşi acı yemiştim bundada tam ortaya karışık.
İnşallah canımO zaman inşallah ikimizin de kontrolü güzel geçer![]()
Darısı bizee gözün aydın canımKızlar çok şükür benden de iyi haberler var kalp atışı duydum kese de haftaya uyumlu çok çok şükür
Benimde 3 tane farklı sebeplerden düşüğün var. Pıhtılaşma testi 4 yıl önce yapulmıştı çok çık az çıkmıştı önlem amaçlı coraspirin içmiştim sağlıkla oğlum dünyaya gelmişti. Şimdide gebeliğin 7.ayına kadar içicem coraspirin canım. İğne olanların daha yüksek oluyor pıhtılaşması. Benim haftaya gidince bayramdan sonra dr tekrarlattırabilir hatta pıhtılaşma testini.
Bende bugun kalp atisini dinledim. 10 gun once sadece gormustuk bugun dinledik.Kizlar bugün kalp atışını duydum. Cok şükür içim rahatladı artık. Cok guzel bir duygu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.
Bende yapiyorum dogumdan sonrada 3 ay devam edicem. Kanama pihtilasmam varKızlar göbekten kan sulandırıcı olan varmı aranızda?![]()
Benim doktorumda yeni istedi .. bazi teslerin zamani simdi demekkiKızlar 7. haftamdayım 2 defa doktor kontrolüne gittim 3. gidişimde belli kan testleri istedi bunları daha erken istemesi gerekmezmiydi bir sonra ki randevumda 17 haziran yanii
Ohh gözünüz aydın. Rabbim sağlıkla devam ettirsin ıns. Ne büyük mutluluk :)Bende bugun kalp atisini dinledim. 10 gun once sadece gormustuk bugun dinledik.