Benim de ilk olacakSagol canim senin de hayirli olsunne guzel ya 2. Bebis benim daha ilk
Kaçıncı haftandaydın canım hayırlı olsun sag salım doğsun inşalllahKizlar bugün kalp atışını duydum. Cok şükür içim rahatladı artık. Cok guzel bir duygu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.
Canim 6+4 deyiz son adetim 11 nisanKaçıncı haftandaydın canım hayırlı olsun sag salım doğsun inşalllah
Basin sagolsun cok uzuldm gercektenBenim de ilk olacakilki hastaydi doğumda kaybettik
BEnimde en son adet 11 nisan ınsallah bizde carsamba duyarız o zaman.Canim 6+4 deyiz son adetim 11 nisan
Ben yapıyorum göbeğimin heryeri morarmaya başladı 9 ay böyle nasıl gidecek bilmiyorumKızlar göbekten kan sulandırıcı olan varmı aranızda?
Ya bende bi buçuk aydır kullanıyorum morarması oluyor ama çok nadir iki üç kere de kırmızı kırmızı morarıyor şişiyor o kısım. Oda genelde iğneyi çıkardık tan sonra kan gelmişse oluyor.yokmu püf noktadır bu işinBen yapıyorum göbeğimin heryeri morarmaya başladı 9 ay böyle nasıl gidecek bilmiyorum
Duyarsın ins canımBEnimde en son adet 11 nisan ınsallah bizde carsamba duyarız o zaman.
Gunaydn canm Masallah hadi gozun aydin hayrlisiyla devam eder insallahGünaydınnn kızlar, c.tesi doktor kontrolümüz vardı şükürler olsun kalp atışını duyduk...
İNŞALLAH kuzum stres yapma lütfenGunaydn canm Masallah hadi gozun aydin hayrlisiyla devam eder insallah
Ben de bugun 12 de kontrole gidecegm insallah ben de duyarm canm ya sabhtan beri saatleri sayıyorum
Maalesef canım nasıl yaparsan yap moraracaksa oluyorYa bende bi buçuk aydır kullanıyorum morarması oluyor ama çok nadir iki üç kere de kırmızı kırmızı morarıyor şişiyor o kısım. Oda genelde iğneyi çıkardık tan sonra kan gelmişse oluyor.yokmu püf noktadır bu işin
Aynen oyle canm zamnla kavgam var bugunBugün randevusu olanların ortak noktası geçmeyen zaman
Hatta grubun ortak noktası :)
Ben de kendi doktorum hariç riskli gebelik doktoru var bir tane ondan randevu aldım geçiremedim zamanı
İnşallahAynen oyle canm zamnla kavgam var bugun
Hakkmızda hayrlisi olsun canm ya insallah guzel haberler alırız
Çok şükür :)Kızlarrr doktordan geliyorum kesemizi gördük çok şükür doktor her sey normal dedi haftaya kalp atışı için gidecegm Allah"n izniylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?