Inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızMerhaba güzel anne adayları;
Ben de tüp bebek yöntemi ile hamile kalan bir anneyim yarın tam 6 haftalık olacağım ve doktor randevum var çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum
Faha önceki muayenemde doktor karnımdan yaptığı ultrason ile keseyi gördü boyutu konumu ve şekli gayet güzel dedi bu güne kadar hiç kanama yaşamadım çok şüküt ancak bir belirtim de yok sizce bebeğim iyi midir? Yarın kalp ayışını duyabilir miyim
benim sat 26 mart 6 hafta beş günlükken gittim kalp atışı duyduk ve kalbinin attığını da ultrasonda gördükkalp atıslarını duyanlar acaba n zaman gitsem duyarımm
Hayırlı olsun 5 hafta 2 günlük hamilesin. Ben 6. Haftada duydum kalp sesini önümüzdeki hafta 6 haftasının içinde gidebilirsin hatta bazen 7 haftada duyanlar var 27 Mayıs’ta gidersen daha garanti olur tabi herhangi bir sıkıntın yoksaKizlar benim sat 10 nisan geçtigimiz pazartesi betam 321.99 cıktı sizce ne zaman kalp atışları icin gitmeliyim
Hayırlı olsun 5 hafta 2 günlük hamilesin. Ben 6. Haftada duydum kalp sesini önümüzdeki hafta 6 haftasının içinde gidebilirsin hatta bazen 7 haftada duyanlar varKizlar benim sat 10 nisan geçtigimiz pazartesi betam 321.99 cıktı sizce ne zaman kalp atışları icin gitmeliyim
bende 6+2 de duymuştum rabbim herkese nasip etsin tarifsiz bir duygu gözyaşları falan, sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun.Kizlar bende 6 +3te duydum kalp atisini doktor 6+4 te duyariz demisti ama 1 gun erken gittim yine de duyduk cok sukur hepiniz insallah tez zamanda duyarsiniz cok guzeldi
Canim sat nydi senin?Slm hanimlar bizde sukur bugun duyduk kalp atisini
Cok teşekkür ederimHayırlı olsun 5 hafta 2 günlük hamilesin. Ben 6. Haftada duydum kalp sesini önümüzdeki hafta 6 haftasının içinde gidebilirsin hatta bazen 7 haftada duyanlar var 27 Mayıs’ta gidersen daha garanti olur tabi herhangi bir sıkıntın yoksa
Rica ederimCok teşekkür ederim
Ben 6+2 de duydum ama doktor 6+4 dedi olcume gorekalp atıslarını duyanlar acaba n zaman gitsem duyarımm
Canım rahatlamaya çalış biraz. Hepimiz bu ilk haftalarda böyle gergin oluyoruz ya gerçi, boşuna stres bebeklerizeArkadaslar merhaba ya ben 6+2de gittim kontrle kese var icinde embriyo var olusmus dedi doktor ama Kalp atışını göremedi 11gun sonra gel dedi suan 7+2yim kontrolum sali gunu insallah baslamistir kalp atisi ya cok kafaya takiyorum
Sagol canim allah razi olsun..Canım rahatlamaya çalış biraz. Hepimiz bu ilk haftalarda böyle gergin oluyoruz ya gerçi, boşuna stres bebeklerizeçok normal yaşadığın. Birçok kişinin 7.haftada duyuluyor kalp atışı. Beni geçen sefer direk 7. Haftada çağırmıştı doktor mesela kalp atımı için. Ferah tut içini, az kalmış, hayırlısıyla duyarsın inşallah salı günü
Cok zor seyler yasamıssın, haklısın. Neyse çok şükür oğlunu almışsın kucağınaSagol canim allah razi olsun..ya oglumdada boyle sıkıntılr yasadim bn Normalde 6 haftalik olmasi gerekiyokn 4 haftalik gozukuyodu kese var bebk yok dedilr snra gittim bebek var kalp atisi yok dedilr suan cok sukur uc bucuk yasinda ama insan korkuyo
Ben de zaten hep bir korku var 28 haftalık bebeğimi trafik kazasında kaybettim karnımda öldü nst ye bağlandım ilk başlarda kalp atışı vardı ama ertesi gün sabah kalbi durdu O yüzden kalp atışı konusunda bayağı bir hassasim arti panik atak hastasiyimCok zor seyler yasamıssın, haklısın. Neyse çok şükür oğlunu almışsın kucağınainşallah şimdi de alırsın bebişini. 6+2de duyulamaması endişe edilcek birşey değil ama korkma.
Ay ne zor şeyler yaşamışsınızBen de zaten hep bir korku var 28 haftalık bebeğimi trafik kazasında kaybettim karnımda öldü nst ye bağlandım ilk başlarda kalp atışı vardı ama ertesi gün sabah kalbi durdu O yüzden kalp atışı konusunda bayağı bir hassasim arti panik atak hastasiyimBir de diyorum kendime nasibimizde varsa zaten Sağ Salim kucağımıza alırız Eğer yoksa Ne yaparsak yapalım Rabbimin takdiri ilahisi Rabbimden gelene başımla birlikte Amenna
2 nisan cnm benim bu arada yazini okudum.hic takma kafana duyarsin kalp.atisini yasadigin kayip icinde cok uzuldum gecmis.olsunCanim sat nydi senin?
Cnm bnce senin gec dollenme oluyor.ondan bak oglunda da yasamissin ayni seyleri ims bu seferde duyarsinSagol canim allah razi olsun..ya oglumdada boyle sıkıntılr yasadim bn Normalde 6 haftalik olmasi gerekiyokn 4 haftalik gozukuyodu kese var bebk yok dedilr snra gittim bebek var kalp atisi yok dedilr suan cok sukur uc bucuk yasinda ama insan korkuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?