2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
I
Inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ben duyamadım kalp atışını henüz o yuzden heycanla bekliyorum sizin gibi... insallah duyabilirsiniz ama duymasanız da telaşa kapılmayın henüz erken... p.tesi tekrar kontrolüm var inşallah o gün duyarım ben de. Heyecanlı bekleyiş suruyor

Kizlar benim sat 10 nisan geçtigimiz pazartesi betam 321.99 cıktı sizce ne zaman kalp atışları icin gitmeliyim
Hayırlı olsun 5 hafta 2 günlük hamilesin. Ben 6. Haftada duydum kalp sesini önümüzdeki hafta 6 haftasının içinde gidebilirsin hatta bazen 7 haftada duyanlar var 27 Mayıs’ta gidersen daha garanti olur tabi herhangi bir sıkıntın yoksa

Kizlar bende 6 +3te duydum kalp atisini doktor 6+4 te duyariz demisti ama 1 gun erken gittim yine de duyduk cok sukur hepiniz insallah tez zamanda duyarsiniz cok guzeldi

Kizlar benim sat 10 nisan geçtigimiz pazartesi betam 321.99 cıktı sizce ne zaman kalp atışları icin gitmeliyim
Hayırlı olsun 5 hafta 2 günlük hamilesin. Ben 6. Haftada duydum kalp sesini önümüzdeki hafta 6 haftasının içinde gidebilirsin hatta bazen 7 haftada duyanlar var
Kizlar bende 6 +3te duydum kalp atisini doktor 6+4 te duyariz demisti ama 1 gun erken gittim yine de duyduk cok sukur hepiniz insallah tez zamanda duyarsiniz cok guzeldi
bende 6+2 de duymuştum rabbim herkese nasip etsin tarifsiz bir duygu gözyaşları falan, sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun.

Cok teşekkür ederim

Arkadaslar merhaba ya ben 6+2de gittim kontrle kese var icinde embriyo var olusmus dedi doktor ama Kalp atışını göremedi 11gun sonra gel dedi suan 7+2yim kontrolum sali gunu insallah baslamistir kalp atisi ya cok kafaya takiyorum

Arkadaslar merhaba ya ben 6+2de gittim kontrle kese var icinde embriyo var olusmus dedi doktor ama Kalp atışını göremedi 11gun sonra gel dedi suan 7+2yim kontrolum sali gunu insallah baslamistir kalp atisi ya cok kafaya takiyorum
Canım rahatlamaya çalış biraz. Hepimiz bu ilk haftalarda böyle gergin oluyoruz ya gerçi, boşuna stres bebeklerize çok normal yaşadığın. Birçok kişinin 7.haftada duyuluyor kalp atışı. Beni geçen sefer direk 7. Haftada çağırmıştı doktor mesela kalp atımı için. Ferah tut içini, az kalmış, hayırlısıyla duyarsın inşallah salı günü

Sagol canim allah razi olsun.. ya oglumdada boyle sıkıntılr yasadim bn Normalde 6 haftalik olmasi gerekiyokn 4 haftalik gozukuyodu kese var bebk yok dedilr snra gittim bebek var kalp atisi yok dedilr suan cok sukur uc bucuk yasinda ama insan korkuyo

Cok zor seyler yasamıssın, haklısın. Neyse çok şükür oğlunu almışsın kucağına inşallah şimdi de alırsın bebişini. 6+2de duyulamaması endişe edilcek birşey değil ama korkma.

Cok zor seyler yasamıssın, haklısın. Neyse çok şükür oğlunu almışsın kucağına inşallah şimdi de alırsın bebişini. 6+2de duyulamaması endişe edilcek birşey değil ama korkma.
Ben de zaten hep bir korku var 28 haftalık bebeğimi trafik kazasında kaybettim karnımda öldü nst ye bağlandım ilk başlarda kalp atışı vardı ama ertesi gün sabah kalbi durdu O yüzden kalp atışı konusunda bayağı bir hassasim arti panik atak hastasiyim Bir de diyorum kendime nasibimizde varsa zaten Sağ Salim kucağımıza alırız Eğer yoksa Ne yaparsak yapalım Rabbimin takdiri ilahisi Rabbimden gelene başımla birlikte Amenna

Ay ne zor şeyler yaşamışsınız benim de karnımda öldü bebeğim ama küçüktü daha. Sizin acınızı tahmin edemiyorum, kocaman sarılmak istedim size şu an ❤ aynen, tevekkül çok işe yarıyor bende de. Hayırlısı böyleymiş, hayırlısı olucak, sabretmeliyim, her şey çok güzel olacak diye sakin kalmaya çalışıyorum ben de. Siz de elinizden geleni yapın, üzmeyin kendinizi

Cnm bnce senin gec dollenme oluyor.ondan bak oglunda da yasamissin ayni seyleri ims bu seferde duyarsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…